- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.181
Arkadaşlar merhaba, herkesin üstüne bir hüzün çökmüş, Allah hepimize moral, güç kuvvet versin.
Benim için de beklenen gün geldi. Yarın için randevu aldım kısmetse 4. tedavime başlıyorum.
Artık kanıksadım sanırım ve son dönem arkadaşlarımızın yaşadıklarından sonra pek heyecanlı değilim.
Ama içimden bir mucize beklemiyor değilim, belki bu sefer beni yakalar şansım ya da ben onu yakalarım :)
Kısaca ne çok umutluyum ne çok karamsar, bekleyip göreceğiz bakalım...
Fırsat buldukça yazarım size gelişmeleri.....
Bütün arkadaşlara selamlar iyi bakın kendinize önce sağlık diliyorum :)
Arkadaşlar merhaba, herkesin üstüne bir hüzün çökmüş, Allah hepimize moral, güç kuvvet versin.
Benim için de beklenen gün geldi. Yarın için randevu aldım kısmetse 4. tedavime başlıyorum.
Artık kanıksadım sanırım ve son dönem arkadaşlarımızın yaşadıklarından sonra pek heyecanlı değilim.
Ama içimden bir mucize beklemiyor değilim, belki bu sefer beni yakalar şansım ya da ben onu yakalarım :)
aydancım merhaba. Başladın mı tedaviye?
Evet maalesefBenim test sonuçları canımı sıktı.. İnci ve sende negatif aldık.. O yüzden tadımız kaçtı.. Bakalım delikız belki bizlere yeniden umut olur Dualarımız onunla
Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah senden güzel haberler alacağız. Dualarımız seninle...
Aydancığım ;
Bizi habersiz bırakma.. Allah yardımcın olsun.. İnşallah bu sefer yüzün güler
Aydancım hayırlısı olsun İNSALLAH.
KIZLAR KONUYLA HIC ALAKASI YOK AMA BEN YARIN ENDOSKOPI CEKTIRIYORUM.
BAYILARAK CEKTIRECEGIM.
COK KORKUYORUM.
INCI ILE BIR RA KONUSMUSTUK BIZ BU KONUYU.
SIZINLE DE PAYLASMAK ISTEDIM
canım çok geçmiş olsun.. Kötü bişey yoktur umarım ?? :26:
Canım merhaba dilerim herşey diledigin gibi olur ve sağlıklı bir bebege kavuşursun sizin sorun neydi canım nerde tedaviye başladın?Arkadaşlar merhaba, herkesin üstüne bir hüzün çökmüş, Allah hepimize moral, güç kuvvet versin.
Aydancım hayırlısı olsun İNSALLAH.
KIZLAR KONUYLA HIC ALAKASI YOK AMA BEN YARIN ENDOSKOPI CEKTIRIYORUM.
BAYILARAK CEKTIRECEGIM.
COK KORKUYORUM.
INCI ILE BIR RA KONUSMUSTUK BIZ BU KONUYU.
SIZINLE DE PAYLASMAK ISTEDIM
canım merhaba dilerim herşey diledigin gibi olur ve sağlıklı bir bebege kavuşursun sizin sorun neydi canım nerde tedaviye başladın?
Geçmiş olsun canım benimm,sakın korkmaa tanıdıgım bir çok insan bayıltmadan bile çekti sakın stres yapma ne zaman çektiricen canım?
yarın saat 1400 da canım
ya korkuyorum cok hem de
bayıltmadan yapamam be n panık ataklı bırı olarak zaten
mevzu bahıs degıl tatlım
bayılınca da nefes alamazsam dıye korkuyorum
Canım merhaba dilerim herşey diledigin gibi olur ve sağlıklı bir bebege kavuşursun sizin sorun neydi canım nerde tedaviye başladın?
Sağol hazadecim, bizdeki sorun bildik :) bende pıhtılaşma eşimde translokasyon var, şimdiye kadar sağlıklı embriyo bulamadık, bu sefer buluruz inşallah... Kısmetse yarın Okmeydanı Memorial da başlıyoruz.
yarın saat 1400 da canım
ya korkuyorum cok hem de
bayıltmadan yapamam be n panık ataklı bırı olarak zaten
mevzu bahıs degıl tatlım
bayılınca da nefes alamazsam dıye korkuyorum
Canım geçmiş olsun, umarım ciddi bişey yoktur, inşallah çabucak biter..
slm herkese ..yarın sabah gidiyorum inş. opu ya..
hepinizden dua istiyorum ..
inş. hayırlısı ile geçer .
Allah yardımcın olsun. İnşaallah sorunsuz bir şekilde atlatıp cumartesi günü güzel haberleri alırsın :)
ALLAH RAZI OLSUN İNCİ ..inş güzel şeyler olur..
hemen cumartesi belli olacakmı pgt ..
ban pazar demişti ama sanki.
ay ilk defa narkoz yiycem korkuyorum biraz galiba
Cumartesi döllenen yumurta sayısını öğrenirsin. Pgt'ye pazar da gidebilir pazartesi de. Pazar çok erken gibi geliyor bana. Korkacak hiçbir şey yok inan :)
acaba genl bi istatistiği varmı bunun ..
ne bileyim döllenenlerin genelde yüzde bilmem kaçı sağlam çıkıyor gibi..
ben bi yerdemesela toplanan yumurtaların % 60 ının döllenebildiğini duymuştum ..
ay ne bileyim ameliyat ortamı geriyor insanı
evet pazartesi de olabilir ..
bi de transfer 5.gün yapılıyormuş sanırım pgt ile olunca ..
ayy heyecandan ölcemm
Evet toplanan yumurtaların hepsinin döllenmediği durumlar oluyor. Doktorlar orta büyüklükte olsa da topluyor yumurtaları. Bazen küçük olmalarından bazense kaliteli olmamalarından dolayı döllenmiyor. Pgt ile iş uzuyor bu da transfer gününü etkiliyor. En erken 4.gün yapıyorlar.
neyse kalan sağlar bizimdir diyeceğiz ne yapalım ..
ben 2 tane çıksın da başka bişey istemiyorum ..
hep aklımda 2 var niyeyse
demekki 5.gün yapmaları normal..
artık salı çarşamba gibi herşey yolunda gidese transfer olur sanırım..
3-4 gün annemde dinlenirim sonra tpış tıpış işe ..
sonrası ALLAH KERİM ..
ALLAHIM TARDIM ET YARABBİ.
BEnim yüzümü güldür ayağımı süreyim herkes peşimden 3er 5 er doğursun inş
Sağlıklı çıkarsa salı olur gibime geliyor. Pazartesiye kadar güzelce dinlenirsin. Zaten ilk 3 gün çok önemliymiş okuduklarıma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?