Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yarın yaz bize, merak ederiz seni

Yarın yaz bize, merak ederiz seni

mutlaka yaarım zaten duramam ki

Allah yar ve yardımcın olsun hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin
ALLAH RaZI OLSUN ..
Gerçekten ben hamile kalıp sizlere de umut olmak istiyorum..
Sanki hep beraber gidiyoruz opu ya
Hadi ben kaçıyorum .
Yarın hayırlısı ile görüşmek üzere inş.

Buradaki arkadaşlarla aramızda öyle bir bağ var ki içimizden biri opu'ya girdi mi sanki hep beraber giriyoruz biri transfer oldu mu sanki hep beraber oluyoruz
İnşaallah güzel haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun...

yoktur insallah canim .
Yutarken sırtımda acı var 1 yıldır.
Endoskopıden cok korkuyorum , kendımı sakınlestırmem gerek.
Bu kadar tup bebek yapmıs bırı olarak hala korkuyorum
Çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmaz
Sıkma canını panik yapma
Benim annemde çekindi o kadar korkulacak bir şey yokmuş demişti
Allah yardımcın olsun

dualarım delikızla.inşaAllah yarın hayırlı haberler verecek bize ve bundan sonraki ilk hamilemiz olacak.darısı başlayacak diğer arkadaşlara.

Aydancım hayırlısı olsun İNSALLAH.

KIZLAR KONUYLA HIC ALAKASI YOK AMA BEN YARIN ENDOSKOPI CEKTIRIYORUM.
BAYILARAK CEKTIRECEGIM.
COK KORKUYORUM.
INCI ILE BIR RA KONUSMUSTUK BIZ BU KONUYU.
SIZINLE DE PAYLASMAK ISTEDIM

canım benim sakın korkma iki gün önce çektirdim..beni de bayılttılar..hiç bir şey hissetmedim...geçmiş olsun...

Canım geçmiş olsun. Yaptırman iyi olacak. İnşaallah o batmanın nedeni bulunur. Bayıltılacaksan korkma hiç.
Canim insqllqh. Ya da insallahbir sey cikmasin da belki benim beynimde biter kuskular ve ben rahatlarim. Ama cok endiselyim . Allahim yardim etsin valla
slm herkese ..yarın sabah gidiyorum inş. opu ya..
hepinizden dua istiyorum ..
inş. hayırlısı ile geçer .

Delikiz canim sana da yarin kolayliklar diliyorum.
Bir sey olmuyor rahat ol. Bayilmak aksine zevkli bile.
Bak ben de yarin ndoskopi cktirecegim bayilarak:26:

Mervecim sagol yazdigin icin ama sanirim annen anestezisiz cektirmis olmali, cok korkulacak bir sey degil dedigine gore.Ben yumurta toplama gibi uyuyacakmisim oyle dedi dr.

canım benim sakın korkma iki gün önce çektirdim..beni de bayılttılar..hiç bir şey hissetmedim...geçmiş olsun...

Elifcecimmmmm ne olur bana anlat ben cok korkuyorum ,
Ozelden yaz istersen bana burayi baska dertlerle doldurmayayim ...
Baska heyecanlar var burada ne de olsa
Nefes nasip alacagim ben diye taktiktim kafaya , agzimdan mideme indirdiklerinde o boruyu
Ozelden yazisalim mi , cok ihtiyacim var :26:

canım konuyu okuyunca yazmak istedim ben ikikere çektirdim endoskopi hemde bayılmadan korkulcak bişideyil bende reflü çıktı tüpbebek te çekilen acıların yanında neki on dakika bile sürmedi için rahat olsun canım inşallah bişi çıkmaz

Encancim cok tesekkur ederim. Bu forumu seviyorum, cunku ihtiyaci olanin yaninda herkes.
Annem de sasirdi sen hep cok gucluydun ilk defa boyle korktugunu goruyorum dedi. Sanirim sebebi tup d agzimin serbest olmasi. Bir d artik biliyoruz alistik ona. Bu hic bilmedigim bir sey. Endoskopu indirince mideye ben nasil nefes alacagim diye tutturdum simdi , bir de ya uyanirsam arada diyr

canım zaten çok uzun bişi deyil dedim ya 10dk ancak sürüyor bak yarın aa korkulacak bişi deyil diceksin inan bana bidaha çekelim dense korkmadan çektiririm benimde anetezi fobim var ama bu anne olma aşkı bunuda unutturdu bana 2 kez amaliyat oldum iki kez tüpbebek denedim yani anastezi korkum kalmadı inşallah hayırlısıyla anne olalımda buna deyer diye düşünüyorum:103::103::103::

Amin canim insallah .. Ben uzun suredir biraz forumdan uzaklastim o yuzden yeni arkadaslarin ve senin tabii gecmisinizi bilemiyorum , yarini bir atlatayim , insallah kafam bir yerine gelsin sahalara donus yapacagim ben insallah.

Ben uyuyacagim canim. Ben de cok korkardim eskiden ama rahim filmiyle baslayaraktan anesteziye cok alistim. Ama bu endoskopide hem uyuyacagim, hem boru sokacaklar ben neremden nasil nefes alacagim diye tirstim

Evet anestezisiz çekilmiş doktoru korkulacak bir şey yok demişti
Hemde devlet hastanesinde çektirmişti
Benim anneminde canı çok tatlıdır o bile öyle dediğine göre
Gerçekten çok korkulacak bir şey yok demekki

mesaj tekrarı................................................

Son düzenleme:

Sağlık ne kadar önemli değil mi
Dünyanın tadı can sağlığı diye boşuna dememişler
Her şey çıkıyor gözünden yeterki sağlığım yerinde olsun diyor insan

Laveciğim 2 büyük , bir küçük ameliyat geçirdim. 3 defa anestezi aldım. 2 ameliyatımda da 4 saate yakın ameliyathanedeydim. Hiçbirşey olmadı.Çok da rahattım. Çünkü çocuktum. Ama şimdi en ufak anesteziden tırsıyorum Aynı senin gibi panik atağım olduğundan, ya uyanamazsam, ya nefes alamazsam ya da işlemin ortasında uyanırsam gibi korkularım var Opudan da tırsıyorum. Ama şunu düşün ilk defa sana endeskopi yapılmıyor. Günde binlerce kere yapıyorlar. kesinlikle nefes almana engel olacak birşey değil. Olabildiğince sakin olup ; iyi şeyler düşünüp gideceksin. 1,2,3 derken uyursun. uyandığında da herşey bitmiş olacak.. Hiç sorun yok yani.. Aklına bile getirme.. Rahat ol.. Rahatça uyu.. 15 dk da bitti gitti

mattika sende mi hamilesin chnb de hamile kaç haftalıksınız...bilen varmı çok merak ettim....süper ya doğal hamilelik sanırım maşallah ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…