- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.241
Bu gece burası ne güzel kalabalık böyle
lavequecim sakinleştin mi biraz canım? İşlemin ortasında uyanmak gibi bir sorun olmaz çünkü o ilaç seni en az 20 dakika uyutacak aynı opu'da olduğu gibi
Hamileliğin hayırlı olsun özlem. İnşaallah sağlıkla devam eder.
kızlar bi hafta 10 gün içinde ev taşıyacağız, ben yarım saat ev işi yapsam ölüyorum, yardıma gelcek de yok.
öyle göçeceğiz artık paldır küldür, yaza annemler gelince düzenleriz evi.
neti kapatıp açtırma sürecinde giremezsem diye önceden söyliyim dedim
Hayırlı olsun canım. Biz toplaşıp gelelim
çok sağol canım allah razı olsun, gelmişsiniz gibi oldu inan
Bu gece burası ne güzel kalabalık böyle
lavequecim sakinleştin mi biraz canım? İşlemin ortasında uyanmak gibi bir sorun olmaz çünkü o ilaç seni en az 20 dakika uyutacak aynı opu'da olduğu gibi
Hamileliğin hayırlı olsun özlem. İnşaallah sağlıkla devam eder.
kızlar bi hafta 10 gün içinde ev taşıyacağız, ben yarım saat ev işi yapsam ölüyorum, yardıma gelcek de yok.
Kolay gelsin canim...
Eee yeni bebek, yeni hayat ve yeni ev insallah ...
Her sey yepyeni...
Yakisir canim
Incicim birazcik daha sakinim. En azindan sunu dusunmeye calisiyorum. Ben 1 yildir bu aciyi cekiyorum en azindan yarin bir sorun ciksa da tedavi olacagim eger temiz cikarsa da kafam beynim bilincaltim rahatlayacak ve bu aciya kafayi takmamaya baslayacagim ve kafaya takmadikca da insallah gececek
Korkuyorum tabi ama yarin insallah daha guclu kalkacagim.
Uyuyunca farketmez di mi, ha opu ha bu
Kendime sastim ben yemin ederim , ne oldu bana boyle ben anlamadim.
Hıı hepsi aynı desene bunların amaaann hayırlısı biraz okudumda gene içimi afakanlar bastıaydan tedavin hayırlı olsun..
delikız opudan bol sağlıklı yumurtayla çık inş, allah yardımcın olsun..
levaque şimdiden geçmiş olsun canım sana da, inş sonucun güzel çıkar, kolayca atlatırsın..
anggel evet doğal yoldan hamileyim, 23.haftaya girdik.
ozlemcano inş bebeğin sağlıklıdır ve seninle kalır, arada girer yazarsın bize artık..
merve sendeki de dengeli translokasyonmuş canım, robertsanian da kopan parça diğer kromozomun üstüne yapışıyo, sende yanında duruyo. farkeden bişey yok yani
Canımm korkma benimde arkadaşım çektirdi inan 10 dk bişey Allahın izniyle hayırlı haberlerle geliceksin inşallahhyarın saat 1400 da canım
ya korkuyorum cok hem de
bayıltmadan yapamam be n panık ataklı bırı olarak zaten
mevzu bahıs degıl tatlım
bayılınca da nefes alamazsam dıye korkuyorum
İnşallahhhh bu defa herşey yolunda gidicek sağlıklı bebişi bulucaksınız bizlerede umut olucaksınız canımmCanım merhaba dilerim herşey diledigin gibi olur ve sağlıklı bir bebege kavuşursun sizin sorun neydi canım nerde tedaviye başladın?
Sağol hazadecim, bizdeki sorun bildik :) bende pıhtılaşma eşimde translokasyon var, şimdiye kadar sağlıklı embriyo bulamadık, bu sefer buluruz inşallah... Kısmetse yarın Okmeydanı Memorial da başlıyoruz.
Canım geçmiş olsun, umarım ciddi bişey yoktur, inşallah çabucak biter..
Ve beklenen gün geldiii inaşşallhh bir sürü yumoşun olucak canımmm..slm herkese ..yarın sabah gidiyorum inş. opu ya..
hepinizden dua istiyorum ..
inş. hayırlısı ile geçer .
Ve test gününü hepimiz halaylarla kutluycazz
Vallahi canım kızların dediği gibi keşke yakın olsak 1 günde hepimiz gelir toplardık
mutlaka yaarım zaten duramam ki
ALLAH RaZI OLSUN ..
Gerçekten ben hamile kalıp sizlere de umut olmak istiyorum..
Sanki hep beraber gidiyoruz opu ya
Hadi ben kaçıyorum .
Yarın hayırlısı ile görüşmek üzere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?