Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.
Bence de kendine çok dikkat et ,ev taşınırken filan da hiç bişey yapma yavaş yavaş yaparsın..

millet ilk haberler geldi.
15 yumurtamdan 12 si olgun çıkmış 10 tanesi döllenmiş ..
pazartesi pgt sonucu belli olur sizi ararız bi sorun çıkmazsa transferiniz salı günü olacak dediler...
hadi hayırlısı şimdi en zor süreç başladı ..
bakalım sağlam çıkacak mı ..
hayırlısı ALLAHtan

çok sevindim maşallah canım inşş pgt dende güzel sonuç gelecek hayırlısıyla bebişini göbişine alcan ayrılmıyacaksınız 9 ay

maşallah canım inş 3-4 tane sağlıklı çıkar şöyle

Gözün aydın canım. İnşallah en az iki tanesi de sağlıklı çıkacak, annelerine tutunacaklar . :13: Dualarım seninle..

Çok sevindim delikız. Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuçlar gelir...

canım alıntı ile cevapla dedikten sonra msj yazma ekranındaki msja hiç dokunmadan altına yazarsan alıntı yaparak yazmış olursun.
alıntı yapmak istemiyosan da direk isim yazarak yazabilirsin.
bayadır dikkatimi çekiyo, bilmiyosan diye söyliyim dedim üstüme vazife değil ama

çok sevindim maşallah canım inşş pgt dende güzel sonuç gelecek hayırlısıyla bebişini göbişine alcan ayrılmıyacaksınız 9 ay

maşallah canım inş 3-4 tane sağlıklı çıkar şöyle

Gözün aydın canım. İnşallah en az iki tanesi de sağlıklı çıkacak, annelerine tutunacaklar . :13: Dualarım seninle..

Çok sevindim delikız. Hayırlısı olsun. İnşaallah güzel sonuçlar gelir...
hepinize çok teşekkür ederim
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ..
mattika 3-4 düşünmüyorum valla hep baştan beri 2 diyorum ALLAH mı söyletiyor bilmiyorum
2 tane olsun bana yeter..
3-4 çıkarsa rüya gibi olur yaaa ..

pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..

pgt yöntemiyle hamile kalanlardanım 35. haftadayım kısmetse inşallah kızım olacak. arada sayfayı okuyorum dualarım sizinle Allah hepimizi güldürsün inşallah..

Asude ne güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin. İyi ki yazdın buraya hepimizin umuda ve morale çok ihtiyacı var. Son günlerde epey üzüldük.. Kısaca anlatabilir misin? Senin sorun neydi ? Pgt nerede yapıldı ? Kaçıncı denemende oldu ?? :26:

Arkadaşlar dayanamadım sonunda eşime vın aldırdım. Hastanedeyim hala. Şükür iyiyim tedbiren kalıyorum bulantı da çok. 1008 de kalmıştım son okuyorum ama daha 100 sayfa var okumam gereken 30 sayfa kadar okudum. Maşallah çok yazmışsınız. Herkes iyi mi? İnci ve Hazade Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah. Damar yolu problemim var. Defalarca deneniyor her seferinde bir posta ağlıyorum yine çıktı çok acıyor nasıl taktıracağım ben? Çok acıyor her yerim mosmor.

Herkes iyi mi?

hoşgeldin canım allah kolaylık versin damar yolu için. zordur.
iyisiniz çok şükür..

burda da pek bişey yok, dün delikızın opusu vardı, 10 yumurtası döllenmiş..

chnb çok geçmiş olsun canım.. Özlettin kendini.. Umarım daha iyisindir. Ufaklık daha şimdiden yaramazlığa başlamış anlaşılan Annesine rahat vermiyor. Olsun iyi olsun da bu günlerde unutulur..

hoşgeldin canım allah kolaylık versin damar yolu için. zordur.
iyisiniz çok şükür..

burda da pek bişey yok, dün delikızın opusu vardı, 10 yumurtası döllenmiş..

Sağ olasın canım. Sen nasılsın? Artık herkes öğrenmiştir? Kontroller nasıl? Ben 30 Mayısa İstanbula randevu aldım serklaj dikişim için...

Hastaneden çıkarmıyor eşim...

Delikıza da başarılar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…