Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar,benim de amh değerim 0.3 tü. Ben aslında bu haziranda ilk denememi yapacaktım ama bu değeri öğrenince dr hemen vakit kaybetmeyelim dedi. Biz okul işlerimizi ayarlayalım diye adet geciktirici kullandım. Sonuç olumsuz oldu ve dr benim 7 yumurtam olmuştu.

dedi ki bir sene daha yaklaşık 7 yumurtan olur...
Bana da bu değerle zor denmişti doğal. Ben 2 ay sonra hamile kaldım. Çok takmamak gerek. Geçen tv de bir dr çıktı dedi ki yaş fasa fiso. Kadın 53 yaşında da olsa gereken bir sağlıklı yumurta ve sperm. bu 20 yaşındaki için de öyle. biz yumurta beslenemiyorsa onu kanlandırıyoruz besliyoruz dedi. 17 yıllık evli kadın aradı yıllardır olmamış bu dr sayesinde haftaya doğum yapacakmış... dr de mustafa eraslan...değişik geldi bana. mantıklı da. 50 yaşında menopoza girdim deyip hamile olan da çok duydum...

şifa sağ ol canım. Delikız hayırlısıyla senden güzel haberler bekliyoruz...

bence de haklısın. genelde dikkat edersek çoğunlukla tabi sorun yoksa 2 konulan ikiz tek olan teke hamile kalıyor. Benim de arkadaşım var. 4 konulmuş. 2 tanesi iyi, 2 tane de pek ümit olmayan embriyo. sonuç ilginç: beşiz. biri de bölünmüş meğer. sonra redüksiyonla 2 ye inmiş bebekler. ama malesef onları da çok ileri haftalar de erken doğumla kaybetmiş...

Ben de rahim filmini 25 haftalık erken doğumdan sonra çektirdim. histeroskopi de oldum. sorun yoktu ama nur hanım filmden sonra bir de kürtaj olduğum için yeniden gerekebilir demişti...

canım benim amh 0.3 çıktığında fsh 5.9 du. amh daha kesinmiş.

amin. inşallah seninde ilk seferde yüzün güler. umudunu yitirme sakın .. Allaha emenet ol.

hadi bakalım gözün aydın hayırlısı olsun hakkınızda

Hoşgeldin Sefalar getirdin
Seni çok merak ettik ama inciden aldık haberlerini
İyi olmana sevindim.
İşin zor anne olmak zor...
Allah yar ve yardımcın olsun hep dualarımızdasın unutma

arkadaşlar asudenin yaşadığı bize bir kez daha gösteriyor,nasibimize bebek yazılmışsa bir tane de olsa bebeğimiz olacak.dilerim rabbimden hepimize bebek yazılmış olsun.şansınız bol olsun.rabbim fazla yormadan göndersin meleklerimizi.

Hoşgeldin Sefalar getirdin
Seni çok merak ettik ama inciden aldık haberlerini
İyi olmana sevindim.
İşin zor anne olmak zor...
Allah yar ve yardımcın olsun hep dualarımızdasın unutma

Sağ ol canım biliyorum hep sizlerin dualarıyla buraya kadar geldim Allah sizlere de sağlıkla bebişler versin amin...

büyüme ağrısından farklı gibi. çok aşırı olmadıktan sonra olcak bunlar dedi dr:26:
normalse olsun da, biz stres olduk eşimle.

Canım şimdi nasılsın? Ağrılara dikkat. Enfeksiyon kanda ve idrarda ayrıca rahimde enfeksiyon takibi yaptır. Rahim ağzı uzunluğu ölçümü de yaptır enfeksiyonlar sancı yapabilir rahimde kısalma açılmaya neden olabilir. Benim önceki hamileliğimi biliyorsun. Ha bu arada crp değerim yüksekti azıcık tedavi de gördüm...

Delikız, canım korkma sizin belki denk gelmedi. Sorun olmayacak iyi düşün. Her şey çok güzel olsun...

Geçmişin hepsini okudum bitirdim çok yoğun geçmiş...

Aydan başlıyormuş hayırlı olsun her şey...

Özlemcano çok sevindim inşallah sağlıkla gelsin bebişin...

Lave geçmiş olsun tatlım...Her şey yolunda sanırım...

Çok özlemişim sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…