Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım serklajda bir gece kalıcağım. Çok sevinirim canım. Peki doğal olsa Allah korusun problemli doğsa bu hastalığın tedavisi yok mu ki?

Bugün aylar sonra canım bir şey çekti muhallebi. ve öğlen yemeğine muhallebi çıktı...

Bu arada erken doğan bebeğimi 12. haftada erkek olduğunu dr m. Epey zamandır cinsiyete bakıyor erkeğe benzetemiyor.... Ama dr m ben de kız olsun istiyorum diyor belki taraflı bakıyorumdur diyor...

Canım hangi hastanede olacaksın ? Ataşehir Memorial mı ? Bana yakınsın. Eğer ziyaret iznin olursa sana uğrarım inşallah..
Bende gelirim bendeeee
bende bendeee

Bizleri haberdar et cnm bende inan gelmeyi çok isterimm

Ziyaret iznin olursa gelmeyi çok isterim. Sonra bir de doğumunda görüşürüz inşaallah
Maalesef hastalığın tedavisi yok
Afiyet olsun
2-3 hafta daha geçsin, netleşir canım

selamün aleyküm kızlar...
regaip kandiliniz mübarek olsun.
dualarınızda bizleri unutmayın...
uzuuun bir aradan sonra annemdeyim nete girmeye çok fırsatım olmuyo.sizleri çok merak ediyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.
herkesi tek tek öpüyorum aeolun..sevgiler...

Bende gelirim bendeeee

bende bendeee

Bizleri haberdar et cnm bende inan gelmeyi çok isterimm

Çok sevinirim çok...

Ziyaret iznin olursa gelmeyi çok isterim. Sonra bir de doğumunda görüşürüz inşaallah
Maalesef hastalığın tedavisi yok
Afiyet olsun
2-3 hafta daha geçsin, netleşir canım

İnşallah canım. Yedim ...:))

Toplaşıp gidelim

Vallahi ya gidelim çok isterim bende, ben iş çıkışı gidebilirim saat 6:15 de en geç ordayım

Kızlar gelin gelin... Çok mutlu olurumm...

chnbcim doğumun burada nasipse değil mi?

Canım kısmet. Oğlumun okulu başlıyor... Ne yapacam bilmiyorum. :44:

Aleyküm selam canım. Sizlerin de kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşaallah. Bol bol hasret giderin Biz de seni ve kızları çok öpüyoruz

Canım benim aleyküm selam senin de kandilin kutlu olsun... Ne güzel annendesin. selam söyle...

Çok sevinirim çok...

İnşallah canım. Yedim ...:))

Kızlar gelin gelin... Çok mutlu olurumm...

Canım kısmet. Oğlumun okulu başlıyor... Ne yapacam bilmiyorum. :44:

Tamam o zaman senden haber bekleyeceğiz :) Toplaşıp geliriz inşaallah. Merve de o tarafta. O da gelir belki.
Serklajdan sonra okul açılana kadar burada kalıp açılınca dönecek misin? Doğuma kadar durumun netlik kazanır. Bakalım doktorlar ne diyecek. Burada yapman gerekirse annenlerin oğlunla kalma ihtimali var mı sen burada eşinle kalırsın bir süre?

Bana yol tarifi yaparsınız Hiç bilmiyorum karşıyı :26:
Büyük zevkle canımmm ederim ben

Saol canım sizlerinde kandili mübarek olsun... Ben hepimize herzaman dua ediyorum Allahım bu mübarek günde dualarımız kabul etsin inşallahhh..
Bizde seni çok öpüyoruz kızları yerimize mıncıklaa :)

Caım beklerim::) Canım okul açılınca belki dönemeyebilirim. ama belki 30. haftadan sonra dönerim dr lere bağlı. Evet annemler bakacak. Her şeyin hayırlısı inşallah o günleri görürüm. amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…