- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.601
45 ve 47.fazla olan.bunlar onda bir.yani genetikçi bana on emriyodan biri mozaik olabilir dedi.aslında genetikçi mozaik demedi de farklı dedi.dr um mozaik diyor.artık bilmiyorum rabbim sağlıklısına rast getirsin.e canım biz seninle aynı durumdaymışız,bende de mozaik karyotip çıktı,2 negatif denemeden sonra istendi genetik test öyle çıktı,sanırım senin merkezin umut,bende 2.denemeyi orda yaptırdım,tabii negatif,orda genelde dondurup,2tedavi üstüste pgt ye yolluyorlar diye biliyorum,hangisi fazla peki kromozomların?
sen,ben,delikız aynı durumdayız bak
Ben merkezden de doktorlardan da çok memnunum. Hasta psikolojisinden iyi anlıyorlar ve işlerinde gerçekten titizler. Hangi şehirdesin? delikız Genart'ta tedavi oluyordu. İnşaallah transferi olmuştur. Gelince bilgilendirir seni merkez hakkında.
merhaba merve
bende twist almak istiyorum,nasıl işe yarıyor mu?memnun musun?nerden aldın?
Canım alalı bir hafta olacak daha bi kere denedim
Bim'e gelmişti oradan almıştım fena değil
Bel inceltiyor işte
Ya sürekli yapmak lazım aslında
Bendede o yok iki gün kullanıyorum atıyorum dolaba valla
Dambıl bile aldım ama hiç kullanmadım
chnb
hazade
nasılsınız?
chnb ne zaman geliyorsun İstanbul'a?
Canım iyiyim sağ olasın kısmetse yarın hastaneden çıkıyorum. pazartesi akşam geliyoruz kısmetse....Hava karanlık stresli. Ben de dün akşam bebişimi gördüm. Yan odada 4. kez bebeğini düşük yapan bayan vardı. Ağlıyordu çok üzüldüm benim de gözümden yaşlar süzüldü. Dr de teselli ediyordu önemli olan sensin diyordu...Gözümden benimde bir damla yaş aktı...
Canım seni anlıyorumm ve bende öleyim tedavide kullanılan ilaçlar ortalama 3 ayda vucuttan atılıo ve bunlarda vucudun direncini düşürüo maleseff benimde 3,tedavim artık bende yoruldum ve gücüm kalmadı inan her daim kendimi mutsuz ve tahammülsüz görüorum artık hiçbişeye dayanamıorum ama eminim bu durumu atlatıcaz ben inanıorum.Allah yardımcısımız olsun canım benim ...hazadecim bişey soracam senin nezdinde diğer arkadaşlarda cevap verse sevinirim.ben kendimi çok yorgun his ediyorum.acaba defalardır tüp için kulladığım ilaçlardan olabilirmi.sizdede varmı,nasıl atlatırım ben de çalışıyorum ve çalışacak mecalim yok.ama mecburen çalışıyorum.
kesinlikle tedavide yoruyor bizi haliyle,bir de hep aklımda,unutsam bile,çarşıda,ya da herhangi bir yerde hamile bir kadın görmek hatırlamama yetiyor da artıyor bile...sende öyle misin yoksa sadece ben mi böyle hissediyorum?
maiumut sende sorun neydi?
Hadi hayırlısı. Allah yardımcısı olsun4 kez düşük yaptığına göre genetik incelemede bulunurlar herhalde.
Geldiğinde görüşsek diyorum ama senin hep yatman lazım değil mi :26:
Canım iyiyim sağ olasın kısmetse yarın hastaneden çıkıyorum. pazartesi akşam geliyoruz kısmetse....Hava karanlık stresli. Ben de dün akşam bebişimi gördüm. Yan odada 4. kez bebeğini düşük yapan bayan vardı. Ağlıyordu çok üzüldüm benim de gözümden yaşlar süzüldü. Dr de teselli ediyordu önemli olan sensin diyordu...Gözümden benimde bir damla yaş aktı...
Sanırım isterler o bayandan. Çok isterim görüşmek canım. Ama pek hareket edemem. 9 artı 3 ten beri sürekli hastanede yatış halindeyim...
Sen görüştün mü hastaneyle? Yeni plan ne?
Kaç gün kalacaksın hastanede? İzin verirlerse gelmek isterim. Görüşemezsek doğumunda gelirim ziyaretine
Aramadılar henüz. Görüşmeye çağıracaklar, ihtimalleri söyleyecekler. Zaten en az bir 7-8 ay düşünmüyorum. Ondan sonra Allah kerim.
İnciciğim benim facebook listemde Kas Hastalıkları Derneği Başkanı Hakan Bey var. Hep söyleyeceğim sana unutuyorum. O gerçekten çok iyi bir insan. Genetik testler konusunda da oldukça bilgili. Ortak çalıştıkları genetik doktorları da var. Görüşürsen sana seve seve yardımcı olacaktır. Benim arkadaşım olduğunu da söyleyebilirsin. Onun bir de oğlu var. Maşallah gayet sağlıklı
Sağol canım. Baktım şimdi, soyadı ö. ile mi başlıyor? Yanlış kişiye mesaj atmayayım.
Evet oİsmini benden aldığını ilet. Mutlaka elinden gelen yardımı yapacaktır. Ben kas hastası olmamama rağmen benim için elinden geleni yapmıştı. Sağolsun.. Allah razı olsun..
Tamam canım çok sağol
Canım hangi hastanede olacaksın ? Ataşehir Memorial mı ? Bana yakınsın. Eğer ziyaret iznin olursa sana uğrarım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?