- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.581
Bugün hava çok güzel valla balkonları felanda yıkadım mis gibi temizlk yaptımm ohh
Çamaşırlarımı serdim
Ya güneş ne güzel bir nimet
Vallahi şekerim buyur gel herzaman beklerimmmmm
Tamam cnm bir konu hakkında bişey sorucamda sana sana zahmet olucak ama
Merviş çok şanslısın canım. Ben iş ev koşturuyorum. Haftasonları da çoğu zaman işteyim. Evimin halini görseniz hiiii dersiniz
Bende beklerim canım benim:)
Kız ne soracaksınn merak ettim:26:
Canım benim almanyada yaşayan bir kuzenim var orda boşandı ..
Aman burdada boşanması gerekiyor topiğimizin avukatı olarak akasyadan yardım almak istedim :)
Ya bitane konu var hazadem sende yazmışsın bende yazmışım yaa konuya:)
Ama ağlattı beni...
Ewet cnm görsüm senide ağlama ama
Napalım demekki kaderimiz bu yaşıycaz artık
Ben çıkayım en iyisi daha sporumu yapmadım
Saat 6 olmuş haydin öptüm sizleri
Allah'a emanet olun görüşürüz
Bizde seni çok öptük canım bende başlıycam vallahi spora bu böle olmaz ilaçlardan hep kilo aldım göbegim var az birazcık 2 kio vermem lazım
hazadecim bişey soracam senin nezdinde diğer arkadaşlarda cevap verse sevinirim.ben kendimi çok yorgun his ediyorum.acaba defalardır tüp için kulladığım ilaçlardan olabilirmi.sizdede varmı,nasıl atlatırım ben de çalışıyorum ve çalışacak mecalim yok.ama mecburen çalışıyorum.
Canım ben hiç tüp bebek ilacı almadım. Ama vallahi ben de çok yorgunum.Akşam erkenden yatmama rağmen sabahları gözümü açamıyorum. bütün gün işyerinde mayışık halde oluyorum. Ben mevsim geçişi diye düşündüm. bir de stres vs. İlaçların etkisi var mı onu kullanan arkadaşlara sormak lazım..
Ben spora başladım bide kendime twistter aldım:)
Üstünde dönüp duruyorum inşallah bi yerlerimi incitmem
akasyacım teşekkür ederim cevabın için hımm demek sende öylesin.hemde erken uyuyorsun ben saat 01 den önce uyumuyorum.belki ondan da olabilir diyordum sen erkenden uyuyormuşsun.benim mevsimsiz valla kaç zamndır böyleyim.
bende öyleyim,hiç yataktan kalkmak istemiyorum,bir de hep yağmur yağıyor,hava hep kasvetli...ilaçlardan değildir benimki, ama bilemiyorum yine de,
canım,ben en son şubatta kullandım,sen ne zaman kullandın?
ben en son martta kullandım.ayy evet ya sabahları hele uyanmak resren işkence gibi.
kesinlikle tedavide yoruyor bizi haliyle,bir de hep aklımda,unutsam bile,çarşıda,ya da herhangi bir yerde hamile bir kadın görmek hatırlamama yetiyor da artıyor bile...sende öyle misin yoksa sadece ben mi böyle hissediyorum?
maiumut sende sorun neydi?
canım ben daha önce üç tüp tedavisi gördüm malesef negatif.kromozomlarımda mozaik var.ama tüp yaptırdığım dr pgt ye gerek yok dedi.bir çok insan bunda habersiz doğum yapıyor dedi.bizde yapmadık elde sıfır.dr değiştirdim şimdiki pgt yapalım diyor.bende geçen ay tedavi oldum şükür üç embriyo oldu donduruldu.kısmetse yakın zamnda tekrar düşünüyorum emrbriyo biriktirip öyle pgt yaptırmayı düşünüyorum.yaşım 41.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?