Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hepimizin Regaip kandili Mübarek olsun
Güzel Mevlam dualarımızı kabul buyursun KATINDA
Dualarla ibadetlerle geçirelim bu geceyi inşallah

bende hepinizin kandilini kutluyorum.rabbim bu gece edilen tüm duaları kabu etsin amin.

delikızdan hala haber yokmu kızlar?

Kızlar ;

Kandiliniz mübarek olsun. Allah bu mübarek gecede tüm dileklerimizi kabul etsin inşşş.. Ben de delikızı merak ettim. Kesin transferi oldu. Gelse de müjdeyi verse.. İyi haberler duymaya ihtiyacım var

akasyacım transfer olmuştur evet ama detayları merak ediyoruz.kaç tane sağlıklı çıktı,artan oldumu donduruldumu?inşaAşşah hepimizin umutu bir daha yeşerecek delikızla birlikte.

herkesin kandili mübarek olsun kızlar..
allah bu topikteki herkese boy boy sağlıklı hayırlı çocuklar versin inş.. amin..

slm kader arkadalarim bacilarim insallah bu mubaerek aylarin ve
regaib kandilgecelerinde tum musluman kardeslerimizin yuce mevlam huzuru dergahindan bizlerin dualarini geri cevirmez insallah

HEPINIZI MUBAEREK KANDILINIZ MUBAREK OLSUN

mrb ben aranıza yeni katıldım. haziranın 10' u gibi pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız. bizim sorunumuz eşimle ben gentik bir hastalık taşıyormuşuz ve bebeğimizin % 25 hasta olma olasılığı varmış. geriye dönük mesajları okuyorum. sizlerden benim durumumda olan var mı? siz neler yaşadınız?

Slm tuliprosa ;

Aramıza hoşgeldin. Sizin ve eşinizin taşıdığı hastalık nedir ? Tedaviye nerede başlıyorsunuz ? .Benim de genetik bir hastalığım var. Ama taşıyıcı değil kendim hastayım. Benimkisi tek gen hastalığı .Bende risk %50. Ben Memorial'da tedavi görüyorum. Şu an genetik SET UP sonucumu bekliyorum. Sonuç geldiğinde başlayacağım. Başka sormak istediğin birşey olursa bu topikteki tüm arkadaşlarım tecrübelerini aktarırlar.

Merhaba tuliprosa. Bu topikte sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Tedavini nerede olacaksın?

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz...

Kızlar hayırlı cumalar... Nasılsınız?

İnşallah bugün hastaneden çıkıyorum...2 li tarama testi sonuçlarım çok iyi çıkmış şükür...İhtimalleri sordum çok çok düşük ihtimallerdi. İnşallah sağlıklıdır kuzucuğum ...

yolculuk ne zaman?
inş sağlıklı bebişin

Hayırlı cumalar canım. Çok sevindim. Sağlıkla gelecek inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…