- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.681
18-20 eylül. bana kalsa ben normal isterim de.
pıhtılaşma var, ne bileyim dr nasıl derse öyle olcak heralde.
illa normal olsun dicem ama diyemem ki, en ufak bi aksilik olacağına sezeryana katlanırım.
dr.la konuşmadım ama benim gibi olanlara kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyo biliyorum.
herkese hayırlı cumalar kızlar..
ben gideyim okuluma son yazılılarımı da yapayım.
öyle koşuyo ki öğrenciler koridorda korkmaya başladım, çarpıcaklar bişey olucak diye.
neyse ki nöbet tutmuyorum 2 haftadır, okulun kapanmasına da az kaldı..
Canım ekonomiyi de toparlayıp biraz psikolojin de düzelsin o kadar beklemeyin bence. Yıllar hızla geçiyor. Daha 2. yi düşüneceksiniz:))Benim açımdan zor canım :) Nasip olursa sen doğum yaptıktan 2-3 ay sonra başlarım sanırım. Ben hariç herkes o zamana hamile olur inşaallah...
Geçmiş olsun. Yıllar konusunda haklısın çabucak geçiyor...bebeğim hasta olduğu için bir yaşındaki hali ile iki yaşındaki hali arasında pek fark olmayacak. çocuğumun hastalığını bu şekilde kabul edip hayatıma devam etmek istiyorum. 28 yaşındayım ve pgt ile ilk seferde hamile kalamayabilirim. yaş ilerledikçede kromozomlarla ilgili risk artıyor. bir kere gözüm korktuya her şey benim başıma gelecekmiş gibi geliyor. o yüzden pgt yaparken kromozomlarada bakmalarını istedim. tabi buda ek maliyet getirdi. benimle benzer durumları yaşayanlarla konuşmak çok iyi geldi. hepinize çok teşekkür ederim.
Canım ekonomiyi de toparlayıp biraz psikolojin de düzelsin o kadar beklemeyin bence. Yıllar hızla geçiyor. Daha 2. yi düşüneceksiniz:))
Canım ancak o zamana düzeltiriz ekonomiyi :) Ben de çok beklemek istemiyorum ama mecburum ne yazık ki.
Kızlar davayı açıyorum.Dilekçe ile başvuru yaptık. 2 ay kanuni bekleme süresi var. Cevap vermezlerse ya da gerekli adımı atmazlarsa dava süreci başlayacak.. İnşallah olumlu sonuç alırsam maddiyatı düşünmeyeceğiz.Belki kısa sürede sonuçlanırsa hepimiz yararlanırız. Biz yararlanmasak da inşallah başkaları faydalanır
millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.
hepimiz için dua ediyorum..
18-20 eylül. bana kalsa ben normal isterim de.
pıhtılaşma var, ne bileyim dr nasıl derse öyle olcak heralde.
illa normal olsun dicem ama diyemem ki, en ufak bi aksilik olacağına sezeryana katlanırım.
dr.la konuşmadım ama benim gibi olanlara kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyo biliyorum.
Kızlar davayı açıyorum.Dilekçe ile başvuru yaptık. 2 ay kanuni bekleme süresi var. Cevap vermezlerse ya da gerekli adımı atmazlarsa dava süreci başlayacak.. İnşallah olumlu sonuç alırsam maddiyatı düşünmeyeceğiz.Belki kısa sürede sonuçlanırsa hepimiz yararlanırız. Biz yararlanmasak da inşallah başkaları faydalanır
Hadi hayırlı olsunBu denemelerimizde yararlanamazsak 2., 3. çocuk denemelerimizde yararlanırız inşaallah :) (Bana bakın 2'ye 3'e geçtim :)) Yararlanacak herkesten çok dua alırsın Akasyam
Allah muvaffak etsin...
Allah yardımcınız olsun canım bu sayfa zaten genetik mağdurlarıyla doluuumrb ben aranıza yeni katıldım. haziranın 10' u gibi pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız. bizim sorunumuz eşimle ben gentik bir hastalık taşıyormuşuz ve bebeğimizin % 25 hasta olma olasılığı varmış. geriye dönük mesajları okuyorum. sizlerden benim durumumda olan var mı? siz neler yaşadınız?
İnşallahh Allahımmmm çok sewindim hayırlısıyla alıcaksın yawrunu kucagınaaKızlar hayırlı cumalar... Nasılsınız?
İnşallah bugün hastaneden çıkıyorum...2 li tarama testi sonuçlarım çok iyi çıkmış şükür...İhtimalleri sordum çok çok düşük ihtimallerdi. İnşallah sağlıklıdır kuzucuğum ...
İnşallah cnm ama alma boşverr Hayırlısıyla doğumdan sonra alırsın çok şükür herşey heryerde varr ..millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.
hepimiz için dua ediyorum..
İnşallah Allahım ne verirse hayırlısını versin canım benim.Canım benim inşallah o kadar uzamaz ben doğum yapmadan siz de yarılamış olursunuz...
İnşallah siz yatışa geçmezsiniz...
İnşallahhh ... Banada anlamsız gelioo Allah korusun çok şahit oldum alıpda sonra onlara sarılıp ağlayanı n geregi var artık herşey her yerde var ..Bazıları çok abartıyor :) Bez almanın mantığını anlamıyorum. Doğuma yakın gidip al 2-3 paket, şimdiden almak bana abes geliyor. Sağlıkla gelecek inşaallah. Dualarımız kabul olacak Allah'ın izniyle...
Sen hariçmiiii yoookkkk biz aydı anda başlıycaz gene topiği heyecana sokucazzBenim açımdan zor canım :) Nasip olursa sen doğum yaptıktan 2-3 ay sonra başlarım sanırım. Ben hariç herkes o zamana hamile olur inşaallah...
Sen hariçmiiii yoookkkk biz aydı anda başlıycaz gene topiği heyecana sokucazz
chnb çıktın mı canım eve?
Beni beklerseniz yanarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?