- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.001
Tamam canım git bir görüş, iyi gelecek belki de. Kendine eziyet etme lütfen.
Umarım canım iyi gelir... Umarım atlatırımm
bence de yardım almalısın belki o zaman rahatlarsın ..Keşke bunu anlatabilsem kendime akşam bir psikologla görüşmek istiorum böle yapamıyorum yardım almama lazım
Ama ben onu üzüorum hergün ağlıorum her gün tartışıorum anlamsız yere,ewet bir çok şeyi aştık fakat bu bambaşka bişeyaşılmıoo.Ayrlınca kesinliikle mutlu olmıycam bunu biliorum belki dayanamayıp hayatıma bile son vericem ama eşim bir başkasıyla zamanla ewlenicek ve çocuk sahibi olucak bilemiorum belkide olmıycak allah bilir ..Ya çok sağlıklı düşünemiorum kızlar delirmek üzereyimm...Tatil rezervasyonu yaptık kıbrısa gidicez eylülün 3 o zamana kdr ne olur Allah bilir tabi
zaten mecburen ist.a gidicez ama korkuyorum ondan da.bu defa duyuldumu insanların acıyarak bakmalarından ve konuşmalarından çekiniyorum.işin adı tüp bebek olunca kimse ne olduğuna bakmaz çocuğu olmuyo tüp bebek yaptırıyo olacak.milletin ağzına sakız olmak istemiyorum hiç.biliyorum çok saçma şeyler bunlar ama elimde değil düşünmeden edemiyorumbi de onca masraf edip onca eziyete katlanıp da yine hüsrana uğramaktan korkuyorum
Sen nasılsın incicim ben hep kendimi anlatıorumm
bence de yardım almalısın belki o zaman rahatlarsın ..
yoksa kendine zarar vereceksin ..
eylüle çok var bence siz bi kaç günlüğüne küçük bir kaçamak yapın hem de hemen ,senin şu halinden kurtulmana biraz yardımı olur..
hayatına son verince ne olacak ölmüş olacaksın ..
eşin başkasıyla evlenecek sanıyorsun onu acılarla başbşa bırakacaksın bu durumda..
yani çok sevdiğin adamı yapayalnız bırakıp çekip gideceksin ..
yakışıyormu sana bu ..
eşinle aranızdaki sevginin kıymetini bilin ve bunu yaşamaya çalışın bence..
çocuk herşey demek değil bunu anla lütfen.
hayatın tek amacı çocukmu ,mutlu olmak en büyük amaç bence ,insan çocuksuz da mutlu olabilir,buna bu kadar saplantılı olma lütfen..
ya boşver sen elalemi..
elaleme bakarsan kimse hiç bir iş yapamaz..
Çok şükür güzelim. İç güveysinden halliceyimTaka taka baktım kendimi hasta edeceğim dur dedim kendine gel
bende taka taka bu hale geldim işde cnm en güzeli takmamak vallahii
kaçıncı gün transfer ettiler ,kaçıncı kalite kaç hücreli dediler merak ettim ..Ewet canım çok haklısın ve bende bunları bilmeme ragmen yinede yapıorum bu çok tuhaf anlaşılması güç zor...
Ewet eşimle ikimizin bir kaçamaga ihtiyacı var bu hafta inşallah ayarlayabiliriz.benim tek yorgunluğum çocukda deil benim psikolojim bozoldu iğneler ne belim çok beklentili oluşum 3, tedavimdi bu defa olur dedim iki tane transfer edildi ne bilim hayal kırıklığımı adı başka bişeymi bilemiorum(
bende taka taka bu hale geldim işde cnm en güzeli takmamak vallahii
Bana vurdu işde ama bende ona vurucam yakındaVurdumduymaz olmazsak hayat bize güzel vuracakBiraz rahat olmak lazım canım yoksa Allah korusun sağlığımızı da yitiririz.
kaçıncı gün transfer ettiler ,kaçıncı kalite kaç hücreli dediler merak ettim ..
belki benimki de olmayacak bende de 2 tane ama olmayınca olmuyor işte ..
merhabalar kızlar...
hazade canım bencede yardım alman iyi olur...
incim sen nasılsın canım...
mattika,delikız,akasay,lave,chnb, umarım hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi...
Ewet cnm hiç kolay deil yaşadıklarımızHazade canım zor günler yaşıyoruz. Stresli. İnsanın psikolojisinin bozulmaması elde değil. Maddi manevi çöküyoruz. Senin duyguların da çok normal. O nedenle bence de profesyonel destek almanda fayda var. Hayatında hiçbir sorun olmayan insanlar bile psikologa gidiyor. Biz bu kadr ağır şeyler yaşarken gitmememiz hata.Ben de bazen düşünüyorum. Hçi gecikme git profesyonel bir yardım al.
merhabalar kızlar...
hazade canım bencede yardım alman iyi olur...
incim sen nasılsın canım...
mattika,delikız,akasay,lave,chnb, umarım hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi...
düşünmem lazım ama çünkü kendimi herşeye hazırlamalıyım ..Bana vurdu işde ama bende ona vurucam yakında
Sen şimdiden düşünme canım böle şeyler senin olucak inşallahh ...
5,gün embriyosuydu canım blastosit miydi neydi yani bölünmesi güzeldi.Ama malesef olmadıı
düşünmem lazım ama çünkü kendimi herşeye hazırlamalıyım ..
ilk denemesinde tutan varmı burda merak ettim
hazade sen bana gel ben senden ücret almam.tedavi de garanti bende
tedavi şekilleri
Ewet cnm herzaman herşeye hazırlıklı olmak lazımm malesef( şimdiden motivasyonunu bozma hayat işde..
Elbetteki var canım olmazmıı
yok moralimi bozmuyorum ama aşırı umutlu da değilim ,nötrüm şuan yani ,ne umut var ne umutsuzluk.
baştan beri böyleydim ben zate güzel gitti herşey ..
inş. öyle devam eder..
ama böyle olmazsam negatife katlanmam zor olur o yüzden kendimi kaptırmıyorum ..
işe dönme sebebim de bu ..
evde olsam bu konuya odaklanacaktım hep ,
işte hiç değilse kafam dağılıyor zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?