Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bence de yardım almalısın belki o zaman rahatlarsın ..
yoksa kendine zarar vereceksin ..
eylüle çok var bence siz bi kaç günlüğüne küçük bir kaçamak yapın hem de hemen ,senin şu halinden kurtulmana biraz yardımı olur..
hayatına son verince ne olacak ölmüş olacaksın ..
eşin başkasıyla evlenecek sanıyorsun onu acılarla başbşa bırakacaksın bu durumda..
yani çok sevdiğin adamı yapayalnız bırakıp çekip gideceksin ..
yakışıyormu sana bu ..
eşinle aranızdaki sevginin kıymetini bilin ve bunu yaşamaya çalışın bence..
çocuk herşey demek değil bunu anla lütfen.
hayatın tek amacı çocukmu ,mutlu olmak en büyük amaç bence ,insan çocuksuz da mutlu olabilir,buna bu kadar saplantılı olma lütfen..

ya boşver sen elalemi..
elaleme bakarsan kimse hiç bir iş yapamaz..

Ewet canım çok haklısın ve bende bunları bilmeme ragmen yinede yapıorum bu çok tuhaf anlaşılması güç zor...
Ewet eşimle ikimizin bir kaçamaga ihtiyacı var bu hafta inşallah ayarlayabiliriz.benim tek yorgunluğum çocukda deil benim psikolojim bozoldu iğneler ne belim çok beklentili oluşum 3, tedavimdi bu defa olur dedim iki tane transfer edildi ne bilim hayal kırıklığımı adı başka bişeymi bilemiorum (

kaçıncı gün transfer ettiler ,kaçıncı kalite kaç hücreli dediler merak ettim ..
belki benimki de olmayacak bende de 2 tane ama olmayınca olmuyor işte ..

merhabalar kızlar...
hazade canım bencede yardım alman iyi olur...
incim sen nasılsın canım...
mattika,delikız,akasay,lave,chnb, umarım hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi...

bende taka taka bu hale geldim işde cnm en güzeli takmamak vallahii

Hazade canım zor günler yaşıyoruz. Stresli. İnsanın psikolojisinin bozulmaması elde değil. Maddi manevi çöküyoruz. Senin duyguların da çok normal. O nedenle bence de profesyonel destek almanda fayda var. Hayatında hiçbir sorun olmayan insanlar bile psikologa gidiyor. Biz bu kadr ağır şeyler yaşarken gitmememiz hata.Ben de bazen düşünüyorum. Hçi gecikme git profesyonel bir yardım al.

Vurdumduymaz olmazsak hayat bize güzel vuracak Biraz rahat olmak lazım canım yoksa Allah korusun sağlığımızı da yitiririz.
Bana vurdu işde ama bende ona vurucam yakında
kaçıncı gün transfer ettiler ,kaçıncı kalite kaç hücreli dediler merak ettim ..
belki benimki de olmayacak bende de 2 tane ama olmayınca olmuyor işte ..

Sen şimdiden düşünme canım böle şeyler senin olucak inşallahh ...
5,gün embriyosuydu canım blastosit miydi neydi yani bölünmesi güzeldi.Ama malesef olmadıı

Ewet cnm hiç kolay deil yaşadıklarımız ( Ve artık maddi konudada çöktük 3 defa denek yani şimdi gücümü ütoplasam 4, denemeye ama maddi sıkıntıdan dolayı ertelemek durumundayım.Ya psikiyatıra gitsem ilaç vericek ilaç istemiorum psikologa gitsem sizler zaten benim psikologumsunuz
merhabalar kızlar...
hazade canım bencede yardım alman iyi olur...
incim sen nasılsın canım...
mattika,delikız,akasay,lave,chnb, umarım hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi...

Bencede canım iyi olur şimdi aradım bir yer 180 TL seansı oha dedim yaa ((

düşünmem lazım ama çünkü kendimi herşeye hazırlamalıyım ..
ilk denemesinde tutan varmı burda merak ettim

Ewet cnm herzaman herşeye hazırlıklı olmak lazımm malesef ( şimdiden motivasyonunu bozma hayat işde..
Elbetteki var canım olmazmıı

yok moralimi bozmuyorum ama aşırı umutlu da değilim ,nötrüm şuan yani ,ne umut var ne umutsuzluk.
baştan beri böyleydim ben zate güzel gitti herşey ..
inş. öyle devam eder..
ama böyle olmazsam negatife katlanmam zor olur o yüzden kendimi kaptırmıyorum ..
işe dönme sebebim de bu ..
evde olsam bu konuya odaklanacaktım hep ,
işte hiç değilse kafam dağılıyor zaman geçiyor

Ewet cnm bende öleydimm kendimi kandırmadım ama 3, old için ben çok umutluydumm ama bir yanım korkuod ve korktugumda başıma geldi ..
Bende cnm çalışmasaydım şimdi tımarhanedydim vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…