- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.981
Vallahi canım ne yapsam olmuoo(
deniyorum olmuoo sanırım tedavi görmem lazım
inci çatlayacaksın ama üzgünüm:))
yaa eşim günün pazar kesin o gün yaptıralım diyor kesin olsun diyor ,sonra aklımda şüphe kalmasın göreve de gideceğim diyor..
Hakkında hayırlısı olsun canım benimm inşalah herşey çok güze olucak ...
Ortadan ikiye ayrılacağım
Hangi gün yaparsan yap sonu hayırlı olsun inş.
inş. hazade ama böyle üzülürsen ben sevinçli haberi alsam da içim buruk olur bak lütfen üzülme
amin inci inş.
ne yapalım herifim öyle istedi ,kocam ne derse o olur
hazadem yapma böyle ama çok üzülüyoruz hepimiz. Zor zamanlar geçiriyoruz kimimiz biraz daha fazla kimimiz biraz daha az ama inan hiçbirimizin hayatı kolay değil canım benim. Bunlar gelip geçici, ömrümüz geçiyor. Ne olur yaşadıklarımızın bir imtihan olduğunu unutma. Hepimiz bir sınavdayız ve yaşadığımız hiçbir şey tesadüf değil, hepsinin bir sebebi var. Teker teker hesabını vereceğiz bunların. Ne olur kuzum yapma böyle.
inş. hazade ama böyle üzülürsen ben sevinçli haberi alsam da içim buruk olur bak lütfen üzülme
amin inci inş.
ne yapalım herifim öyle istedi ,kocam ne derse o olur
Çok saol cnm yanımda old. için ama diorum ya eski ben ben deilim dengesizleştim bağırıorum ağlıorum ne bilim sürekli boşanalım diorum boşanında bebek derdim olmuycak diorum ya bu düşünceler normal deil canım 4 senede 2 kanser ameliyatı 3 kürtaj 3 tüp bebek artık kaldıramıorum iyot odaları radyasyonlar gücümün tükendigini hissediorum artık ...
Her zaman yanındayız
Yaşadıkların hiç kolay değil kabul ediyorum. Sabrın ölçülüyor. Allah, kulum benden gelene razı mı yoksa değil mi diye bakıyor.
eşindeki translokasyon hangisi?
bende de pıhtılaşma var ve eşimde 13-14 translokasyon var.
bi defa pgt denedik hiç sağlıklı çıkmadı, şimdi normal yolla hamileyim, önceden 2 düşük olmuştu bunda baya ilerledik.
pıhtılaşma için iyi bi dr.a git, hamile kalmadan en az 3-5 ay folbiol coraspin kullanmak gerekiyo. hamile kalınca iğneye başlamak çözüm olmayabiliyo.
pgt için istanbulda olmak büyük avantaj, pgt yapan belli isimler var belki onlarla anlaşıp onlara yaptırabilir tüp bebek merkezi.
bi araştır istersen.
merkezler hakkında çok bilgim yok, arkadaşlar bilgi verir sana
Yooo senin mutluluğun hepimzin mutluluğu olucak canım ben inanıorumm.
Ama ben artık bazı şeyleri malesefki yitirdim
sorma amma da yağcıyım dimi
Ben bilmem beyim bilir
Ewet razıyım ama artık benim elimde deil kendimi kontrol edemiorum(
Eşim canım kocam ilk kanser old. öğrendigi zaman biz sewgiliydik ve doktoru bana kızım seni zorlu süreç beklio gücün varmı dediği zaman elbetteki var dedim onun için mücadele edicem dedim ...
Ve ewlendim ameliyatlar iyot odaları takkii eşimin sperminde sorun old öğrenen kdr ama gene bişey demedim aşkım gerekirse 10 tüp deneriz dedim ama bende sorun çıkınca kendimi suçlu hissediorum onu bunu yapamam diorum ya gerçekden canım bilmiorum artık
Merhaba hoşgeldin. Çok geçmiş olsun öncelikle. Bu topikte sorunu translokasyon olup doğal hamile kalan da var pgt ile hamile kalan da. Evet tüp bebek zorlu bir süreç, pgt ondan da zorlu. Pgt belli başlı yerlerde yapılan bir işlem maalesef. Ankara veya İstanbul'a gitme ihtimaliniz yok mu?
Ewet razıyım ama artık benim elimde deil kendimi kontrol edemiorum(
Eşim canım kocam ilk kanser old. öğrendigi zaman biz sewgiliydik ve doktoru bana kızım seni zorlu süreç beklio gücün varmı dediği zaman elbetteki var dedim onun için mücadele edicem dedim ...
Ve ewlendim ameliyatlar iyot odaları takkii eşimin sperminde sorun old öğrenen kdr ama gene bişey demedim aşkım gerekirse 10 tüp deneriz dedim ama bende sorun çıkınca kendimi suçlu hissediorum onu bunu yapamam diorum ya gerçekden canım bilmiorum artık
zaten mecburen ist.a gidicez ama korkuyorum ondan da.bu defa duyuldumu insanların acıyarak bakmalarından ve konuşmalarından çekiniyorum.işin adı tüp bebek olunca kimse ne olduğuna bakmaz çocuğu olmuyo tüp bebek yaptırıyo olacak.milletin ağzına sakız olmak istemiyorum hiç.biliyorum çok saçma şeyler bunlar ama elimde değil düşünmeden edemiyorumbi de onca masraf edip onca eziyete katlanıp da yine hüsrana uğramaktan korkuyorum
Keşke bunu anlatabilsem kendime akşam bir psikologla görüşmek istiorum böle yapamıyorum yardım almama lazımhazadem seninle konuşmuştuk hatırlarsın. Düşün yeni evlisin, bebek bekliyorsun ve birden hastalanıyorsun, uzun uğraşlar sonucu teşhis konuluyor. Hastalığının nasıl bir şey olduğunu bildiğin, ailende yaşadığın için bir anda dünyan kararıyor, yıkılıyorsun. Aylarca üstesinden gelmeye çalışıyorsun ve en sonunda başarıyorsun. Bu derdin Allah'tan geldiğini görüyor ve O'na yöneliyorsun. Sabrediyorsun, buranın geçici olduğunu biliyorsun. Allah bu hastalığı vermiş bir de ağlayıp gözümden mi olayım diyorsun :) Derdimizin devası çok açık; sabır, ne olursa olsun şükür ve dua...
Ama ben onu üzüorum hergün ağlıorum her gün tartışıorum anlamsız yere,ewet bir çok şeyi aştık fakat bu bambaşka bişey
yitirme lütfen yaaa
sorma amma da yağcıyım dimi
ama bak sen eşini bırakmamışsın ne güzel şimdi bırakırsan hiç olmaz ..
hayat karşınıza bir sürü dert çıkarmış hepsini aşmışsınız bunu mu aşamayacaksınız ..
ayrılınca mutlu mu olacaksın eşin olmadan ya da eşin mutlumu olacak sen olmadan söylermisin bana..
daha da kötü olacaksınız her geçen gün..
bir tatile çıksanıza şöyle başbaşa..
Böyle düşünme. Sen ona bunu yapamam diyorsun, sen yapmazsan başkası yapacak. Nasibinde ne varsa onu yaşıyor eşin. Emin ol eşlerimiz bizden daha çok üzülüyordur, hem hayat arkadaşlarının durumuna hem çocuk meselesine. Bak canım nasibimizde evlat sahibi olmak varsa olacağız ama yoksa elden ne gelir? Negatifi gördük, kim bilir bu negatifler bizleri başka sıkıntılardan korudu belki de... Kendini yıpratma, herşey olacağına varacak.
Keşke bunu anlatabilsem kendime akşam bir psikologla görüşmek istiorum böle yapamıyorum yardım almama lazım
Ama ben onu üzüorum hergün ağlıorum her gün tartışıorum anlamsız yere,ewet bir çok şeyi aştık fakat bu bambaşka bişeyaşılmıoo.Ayrlınca kesinliikle mutlu olmıycam bunu biliorum belki dayanamayıp hayatıma bile son vericem ama eşim bir başkasıyla zamanla ewlenicek ve çocuk sahibi olucak bilemiorum belkide olmıycak allah bilir ..Ya çok sağlıklı düşünemiorum kızlar delirmek üzereyimm...Tatil rezervasyonu yaptık kıbrısa gidicez eylülün 3 o zamana kdr ne olur Allah bilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?