Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Vallahi canım ne yapsam olmuoo (
deniyorum olmuoo sanırım tedavi görmem lazım

hazadem yapma böyle ama çok üzülüyoruz hepimiz. Zor zamanlar geçiriyoruz kimimiz biraz daha fazla kimimiz biraz daha az ama inan hiçbirimizin hayatı kolay değil canım benim. Bunlar gelip geçici, ömrümüz geçiyor. Ne olur yaşadıklarımızın bir imtihan olduğunu unutma. Hepimiz bir sınavdayız ve yaşadığımız hiçbir şey tesadüf değil, hepsinin bir sebebi var. Teker teker hesabını vereceğiz bunların. Ne olur kuzum yapma böyle.

Hakkında hayırlısı olsun canım benimm inşalah herşey çok güze olucak ...

inş. hazade ama böyle üzülürsen ben sevinçli haberi alsam da içim buruk olur bak lütfen üzülme
Ortadan ikiye ayrılacağım
Hangi gün yaparsan yap sonu hayırlı olsun inş.

amin inci inş.
ne yapalım herifim öyle istedi ,kocam ne derse o olur

Çok saol cnm yanımda old. için ama diorum ya eski ben ben deilim dengesizleştim bağırıorum ağlıorum ne bilim sürekli boşanalım diorum boşanında bebek derdim olmuycak diorum ya bu düşünceler normal deil canım 4 senede 2 kanser ameliyatı 3 kürtaj 3 tüp bebek artık kaldıramıorum iyot odaları radyasyonlar gücümün tükendigini hissediorum artık ...

Her zaman yanındayız
Yaşadıkların hiç kolay değil kabul ediyorum. Sabrın ölçülüyor. Allah, kulum benden gelene razı mı yoksa değil mi diye bakıyor.

azıcık gülün dedim:))))

Feminizmin bittiği an

Yıllardır yalnız yaşamanın bir kadının başına gelebilecek en güzel şey olduğunu savunurken, 45 saniyelik elektrik kesintisinden sonra korkudan aklımı yitirip çeyiz alışverişi yapmaya başladım

Çapkınım

Gün boyunca akşama güzellik yarşması var diye heyecandan yerinde duramayan 80'lik babam, beklediği yarışmanın aslında Eurovision şarkı yarışması olduğunu görünce yaşadığı hüsranla erkenden yatıp uyumuştur.

Tanrı misafiri

Aynı anda dört beş düğün yemeğinin verilebildiği büyük bir lokantaya bir düğün yemeği davetine gidilir. Çok kalabalık bir ortam olduğundan düğün sahiplerini göremeyince de herhangi bir yemek masasına oturulur. Yemek sonlarına doğru yanımızdaki amcanın ''Oğlum siz kimsiniz, kimlerdensiniz?'' sorusuna ''Kız evindeniz amca biz'' denilir. Amcanın ''Öyle mi, biz de sünnet evindeniz'' cevabıyla da masadaki diğer davetlilerle yemek sonrası gelen tatlı da kırmızı yanaklarla yenilir..

Her zaman yanındayız
Yaşadıkların hiç kolay değil kabul ediyorum. Sabrın ölçülüyor. Allah, kulum benden gelene razı mı yoksa değil mi diye bakıyor.

Ewet razıyım ama artık benim elimde deil kendimi kontrol edemiorum (
Eşim canım kocam ilk kanser old. öğrendigi zaman biz sewgiliydik ve doktoru bana kızım seni zorlu süreç beklio gücün varmı dediği zaman elbetteki var dedim onun için mücadele edicem dedim ...
Ve ewlendim ameliyatlar iyot odaları takkii eşimin sperminde sorun old öğrenen kdr ama gene bişey demedim aşkım gerekirse 10 tüp deneriz dedim ama bende sorun çıkınca kendimi suçlu hissediorum onu bunu yapamam diorum ya gerçekden canım bilmiorum artık

Feminizmin bittiği an

Yıllardır yalnız yaşamanın bir kadının başına gelebilecek en güzel şey olduğunu savunurken, 45 saniyelik elektrik kesintisinden sonra korkudan aklımı yitirip çeyiz alışverişi yapmaya başladım

Çapkınım

Gün boyunca akşama güzellik yarşması var diye heyecandan yerinde duramayan 80'lik babam, beklediği yarışmanın aslında Eurovision şarkı yarışması olduğunu görünce yaşadığı hüsranla erkenden yatıp uyumuştur.

Tanrı misafiri

Aynı anda dört beş düğün yemeğinin verilebildiği büyük bir lokantaya bir düğün yemeği davetine gidilir. Çok kalabalık bir ortam olduğundan düğün sahiplerini göremeyince de herhangi bir yemek masasına oturulur. Yemek sonlarına doğru yanımızdaki amcanın ''Oğlum siz kimsiniz, kimlerdensiniz?'' sorusuna ''Kız evindeniz amca biz'' denilir. Amcanın ''Öyle mi, biz de sünnet evindeniz'' cevabıyla da masadaki diğer davetlilerle yemek sonrası gelen tatlı da kırmızı yanaklarla yenilir..

kağılar yanımda olmadığı için tam bilemiyorum ama g3,h5 gibi bişeydi sanırım 3-5 oluyor ozaman heralde!ay çok iyi ya doğal yollardan hamile olman,inş sonuna kadar sorunsuz geçirsin şimdi ne kadar oldu gebeliğn bi sorun yoktur umarım.valla g.antepte gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse,ama ben gebelikten önce hiç bişey kullanmadım hep salla pati hamile kaldım öyle kendi kafama göre hareket ettim ne akılsa

Feminizmin bittiği an

Çapkınım

Tanrı misafiri

hazadem seninle konuşmuştuk hatırlarsın. Düşün yeni evlisin, bebek bekliyorsun ve birden hastalanıyorsun, uzun uğraşlar sonucu teşhis konuluyor. Hastalığının nasıl bir şey olduğunu bildiğin, ailende yaşadığın için bir anda dünyan kararıyor, yıkılıyorsun. Aylarca üstesinden gelmeye çalışıyorsun ve en sonunda başarıyorsun. Bu derdin Allah'tan geldiğini görüyor ve O'na yöneliyorsun. Sabrediyorsun, buranın geçici olduğunu biliyorsun. Allah bu hastalığı vermiş bir de ağlayıp gözümden mi olayım diyorsun :) Derdimizin devası çok açık; sabır, ne olursa olsun şükür ve dua...

Yooo senin mutluluğun hepimzin mutluluğu olucak canım ben inanıorumm.
Ama ben artık bazı şeyleri malesefki yitirdim

yitirme lütfen yaaa

Ben bilmem beyim bilir
sorma amma da yağcıyım dimi

ama bak sen eşini bırakmamışsın ne güzel şimdi bırakırsan hiç olmaz ..
hayat karşınıza bir sürü dert çıkarmış hepsini aşmışsınız bunu mu aşamayacaksınız ..
ayrılınca mutlu mu olacaksın eşin olmadan ya da eşin mutlumu olacak sen olmadan söylermisin bana..
daha da kötü olacaksınız her geçen gün..
bir tatile çıksanıza şöyle başbaşa..

zaten mecburen ist.a gidicez ama korkuyorum ondan da.bu defa duyuldumu insanların acıyarak bakmalarından ve konuşmalarından çekiniyorum.işin adı tüp bebek olunca kimse ne olduğuna bakmaz çocuğu olmuyo tüp bebek yaptırıyo olacak.milletin ağzına sakız olmak istemiyorum hiç.biliyorum çok saçma şeyler bunlar ama elimde değil düşünmeden edemiyorum bi de onca masraf edip onca eziyete katlanıp da yine hüsrana uğramaktan korkuyorum

Böyle düşünme. Sen ona bunu yapamam diyorsun, sen yapmazsan başkası yapacak. Nasibinde ne varsa onu yaşıyor eşin. Emin ol eşlerimiz bizden daha çok üzülüyordur, hem hayat arkadaşlarının durumuna hem çocuk meselesine. Bak canım nasibimizde evlat sahibi olmak varsa olacağız ama yoksa elden ne gelir? Negatifi gördük, kim bilir bu negatifler bizleri başka sıkıntılardan korudu belki de... Kendini yıpratma, herşey olacağına varacak.

Kimseye söylemek zorunda değilsin, sen söylemezsen kim nereden bilecek tedavi olduğunu. Evet işin ucunda hüsrana uğramak da var ama ne yapalım bizler maddi manevi gücümüzün yettiği yere kadar uğraşacağız. Yılbaşından bu yana 2 tedavi geçirdim, toplamda 13 bin lira ödedik. Bebeğime kavuşamadım ama olsun vardır bunda da bir hayır. Durumum yettiğince devam edeceğim, hepimiz edeceğiz. Allah hepimize sağlık sıhhat versin herşey olur gider canım. Tedaviye başlarken moralli olman gerek

Keşke bunu anlatabilsem kendime akşam bir psikologla görüşmek istiorum böle yapamıyorum yardım almama lazım
Ama ben onu üzüorum hergün ağlıorum her gün tartışıorum anlamsız yere,ewet bir çok şeyi aştık fakat bu bambaşka bişey aşılmıoo.Ayrlınca kesinliikle mutlu olmıycam bunu biliorum belki dayanamayıp hayatıma bile son vericem ama eşim bir başkasıyla zamanla ewlenicek ve çocuk sahibi olucak bilemiorum belkide olmıycak allah bilir ..Ya çok sağlıklı düşünemiorum kızlar delirmek üzereyimm...Tatil rezervasyonu yaptık kıbrısa gidicez eylülün 3 o zamana kdr ne olur Allah bilir tabi

Ewet çok üzülüyor gizli gizli ağlıyor üzülüyor ben buna dayanamıorum zaten hasta (

Tamam canım git bir görüş, iyi gelecek belki de. Kendine eziyet etme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…