- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.961
günaydın..sabah iğne vuruldum sağlık ocağıda.pruluton depot diye bir iğne..
ay hemşireye gösterdim yok doktor baksın ,doktor baktı ,ne için bu dedi ,dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ,genelde progestan veriyorlar dedi filan ,hemşirye uyuz oldum nasıl hemşireyse daha iğnenin ne olduğunu bilmiyor ,daha önce yaptırdığım hemşire hemen vurdu valla
o yüzden işe servisle gelmedim dolmuşla geldim.
9,15 te iş yerindeydim..
demin girdim aslında ama sayfa sürekli atıyor gıcık oluyorum..
sen öğretmen miydin yaa aklıma geldi de
bugün iyiyim bi değişiklik yok .
kasık batmalarım genelde dinlenik vaziyetteyken oluyor o da hafif..
öyle belirtili bir durumum yok yani..
bu gece iki rüya gördüm
ilkinde testte negatif çıktı
sonra bi başka kan testi yaptırdım
onda da pozitif çıktı ve değerim 142 idi
gel de şimdi hangisine inan
günaydın..sabah iğne vuruldum sağlık ocağıda.pruluton depot diye bir iğne..
ay hemşireye gösterdim yok doktor baksın ,doktor baktı ,ne için bu dedi ,dedim tüp bebek tedavisi görüyorum ,genelde progestan veriyorlar dedi filan ,hemşirye uyuz oldum nasıl hemşireyse daha iğnenin ne olduğunu bilmiyor ,daha önce yaptırdığım hemşire hemen vurdu valla
o yüzden işe servisle gelmedim dolmuşla geldim.
9,15 te iş yerindeydim..
demin girdim aslında ama sayfa sürekli atıyor gıcık oluyorum..
sen öğretmen miydin yaa aklıma geldi de
bugün iyiyim bi değişiklik yok .
kasık batmalarım genelde dinlenik vaziyetteyken oluyor o da hafif..
öyle belirtili bir durumum yok yani..
bu gece iki rüya gördüm
ilkinde testte negatif çıktı
sonra bi başka kan testi yaptırdım
onda da pozitif çıktı ve değerim 142 idi
gel de şimdi hangisine inan
evet öğretmenim canım,çocuklar beden eğitimi dersinde,o yüzden rahat yazıyorum,yoksa arada bakıp çıkıyorum...
bu iğne haftada 1 gün değil mi?doktor bir de progestanı fitil değil de iğne verseydi,o hemşirelerle günde en az 1 kez uğraşmak zorunda kalacaktın...Allah korusun,herşşey bebek için ama yine de günde en az 1 kez g,d,p gelmek zor geliyor insana...
rüyan hayır olur inşallah...bilinçaltında sürekli bu konuyla meşgul zaten,hiç olumsuz düşünme....
bu arada eşim dün genart ı aramış,drum yurtdışındaymış,ilça için aramıştı bugün gelecekmiş,aslında bende aysun hanım a mı geçsem diye düşünüyorum,eşime söylemedim henüz,sana söylüyorum bunu,aslında ikimiz de aynı vakayız ya,bilmiyorum karasızım...
şu msn olsaydı keşke,cidden bugünlerde bir gerginlik var bende,korkmayamı başladım nedir,tedavim başladı başlayacak...dün çok ağrım vardı,adet olacağım sandım,bugün geçti...
sen de hissetmiş miydin böyle şeyler?
Allah hayra çıkarsın :)
inş. inci inş. ama hangi test doğru idi yakında göreceğiz bakalım :))))
haa bi de hemşire bana 142 görünce tek de olabilir çift de demişti onu söylemeyi unuttum
Bilinçaltına fena yerleşiyor insanın :) Ben de neler neler görüyordum.
Cumartesi yaptıracak mısın testi?
sorma yaaa:)
ben ilk defa bu mevzuyla ilgili rüya gördüm ama ,daha önce görmemiştim ,test günü yaklaştıya rüyama giriyor sanırım:))
evete cumartesi sabah inş. testi vereceğim öğlene belli olur inş.
Hadi hayırlısı. Hemen yaz bize :)
merhaba kızlar,
nerden başlayacağımı bilemiyorum. öncelikle 4 kez düşük yaptım8.haftadan ileri gidemiyoruz malesef. son düşüğümü geçen hafta yaşadım bende kan pıhtılaşması var ve eşimde de kromozomal translokasyon,yani iki gen yer değiştirmiş. kan pıhtılaşması için bir sürü ilaç kullandım son iki gebeliğim boyunca ama malesef olmadı. 3.düşükten sonra birkaç doktora göründüm ve bazıları PGT ile ancak sağlıklı bir gebelik yaşayabileceğimi söylediler.ama ben tüp bebek fikrinden bile sıkıntı duyuyorum bu yüzden 4.yü de denemek istedim malesef olmadı.şimdi düşüğün tamamlanmasını bekliyorum daha doktora gitmedim ama tek çare PGT gibi duruyor sanki. g.antep de oturuyorum ve burdaki tüp bebek merkezinde PGT işlemi yapılmıyor. zaten maliyetli bişey bir de üstüne farklı bir şehirde olması eklenince baya ağır oluyor.bi de bu işlemi yapsam bile yine kan sunlandırıcı iğne kullanmam gerek ve anladığım kadarıyla onun da garantisi yok. benim durumda olup da sağlıklı bir gebelik geçiren var mı merak ediyorum.daha merak ettiğim bir sürü şey var :44::44:
biraz uzun oldu sanırım ama beni bi nebze olsun aydınlatırsanız sevinirim,şimdiden tşklerrr..
merhaba kızlar,
nerden başlayacağımı bilemiyorum. öncelikle 4 kez düşük yaptım8.haftadan ileri gidemiyoruz malesef. son düşüğümü geçen hafta yaşadım bende kan pıhtılaşması var ve eşimde de kromozomal translokasyon,yani iki gen yer değiştirmiş. kan pıhtılaşması için bir sürü ilaç kullandım son iki gebeliğim boyunca ama malesef olmadı. 3.düşükten sonra birkaç doktora göründüm ve bazıları PGT ile ancak sağlıklı bir gebelik yaşayabileceğimi söylediler.ama ben tüp bebek fikrinden bile sıkıntı duyuyorum bu yüzden 4.yü de denemek istedim malesef olmadı.şimdi düşüğün tamamlanmasını bekliyorum daha doktora gitmedim ama tek çare PGT gibi duruyor sanki. g.antep de oturuyorum ve burdaki tüp bebek merkezinde PGT işlemi yapılmıyor. zaten maliyetli bişey bir de üstüne farklı bir şehirde olması eklenince baya ağır oluyor.bi de bu işlemi yapsam bile yine kan sunlandırıcı iğne kullanmam gerek ve anladığım kadarıyla onun da garantisi yok. benim durumda olup da sağlıklı bir gebelik geçiren var mı merak ediyorum.daha merak ettiğim bir sürü şey var :44::44:
biraz uzun oldu sanırım ama beni bi nebze olsun aydınlatırsanız sevinirim,şimdiden tşklerrr..
Merhaba kızlar nasılsın çok sık giremiorum artık aslında çok fazla girmek istemiorum bu aralar pek iyi deilim beni uyutsalar aylarca ne güzelolurNaılsınız geçmişleri çok okuyamıorum artık sanırım tahammülüm yok sıkılıorum bunalıorum
Sabah saat 7.30 da hitucu bana bir paylaşım gönderdi çok etkilendim deli gibi ağladım zaman zaaman gücümün tükendiğini hissediorum .. izlemek isterseniz die paylaşıorum...
Anne Karnında Hayata Yolculuk/Belgesel / Şifreler - YouTube
Merhaba kızlar nasılsın çok sık giremiorum artık aslında çok fazla girmek istemiorum bu aralar pek iyi deilim beni uyutsalar aylarca ne güzelolurNaılsınız geçmişleri çok okuyamıorum artık sanırım tahammülüm yok sıkılıorum bunalıorum
Sabah saat 7.30 da hitucu bana bir paylaşım gönderdi çok etkilendim deli gibi ağladım zaman zaaman gücümün tükendiğini hissediorum .. izlemek isterseniz die paylaşıorum...
Anne Karnında Hayata Yolculuk/Belgesel / Şifreler - YouTube
millet karar değişti testi pazar günü yaptırıyorum
eşim göreve gidememe bu şekilde seni yalnız bırakmak istemiyorum bu sonucu alırken kötü sonuç olursa hiç değilse yanında olurum dedi .
bir labaratuar bulduk pazarları çalışıyormuş ..
pazar günü tam da günümde testimi yaptırıyorum inş.
eşimin de gözü arkada kalmamış olur..
Silkelen ve kendine gel
Ben bu videoyu izlemiş ve çok etkilenmiştim. Nasıl bir mucizedir insanın aklı almıyor...
inci çatlayacaksın ama üzgünüm:))İçin nasıl rahat edecekse canım.
inci çatlayacaksın ama üzgünüm:))
yaa eşim günün pazar kesin o gün yaptıralım diyor kesin olsun diyor ,sonra aklımda şüphe kalmasın göreve de gideceğim diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?