- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.021
bak ben hastanede biriyle karşılatım.Ewet cnm bende öleydimm kendimi kandırmadım ama 3, old için ben çok umutluydumm ama bir yanım korkuod ve korktugumda başıma geldi ..
Bende cnm çalışmasaydım şimdi tımarhanedydim vallahii
bak ben hastanede biriyle karşılatım.
bu 6.denemesi imiş .
onu görünce şükrettim..
yani her zaman ALLAH beterinden korusun diyorum ben ..
bizden çok daha kötü durumda olanlar da var..
nerde çalışıyorsun bu arada lafı açılmışken sorayım:))
oda bişeymi ben 17 duydum aklıma geldi şimdi.Oda bişeymi ben 9 gördüm ...
Anadolu yakasında canım temizlik şirketi muhasebedeym ya sen
oda bişeymi ben 17 duydum aklıma geldi şimdi.
17.denemede hamile kalmış..
bi tanesinin de 8 denemede olmamış sebepsiz kısırlık onlarınki de ..
ay onları düşününce çıldırası geliyor insanın yaa..
ben devlet memuruyum
güç bizde artık hazadeya öle vallahi beterin beteri var elbetteki ama halimize şükredillimi napalım bilemedim artık gücüm kalmadı benim
güç bizde artık hazade
inş. hazade inşSenin pozitifin hepimize umut ışığı olucak anım inşallahhh
inş. hazade inş
zaten istiyorumki benimle güzel haberler alın tekrar umudunuz havaya kalksın ,bismillah deyip tekrar tedaviye başlayın istiyorum
İnşallah canım zatn öle olucak hayırlısıylaa sen bir pozitif alda hepimiz teker teker başlarız
hepinizin duaları ,ALLAHın da izni ile inş. pozitifi görürüm de size de umut olrum ..
bu arada bu fitilin bir kısmı geri geliyor kullanan varmı aranızda
nette araştırdım normal diyor ama bir bilene sormakta fayda var
Canım ben fitil kullanmadım crine jel kullandım ama onunda bir kısmı geri geliodu doktor önemli deil demişti
biraz konuyu değiştirelim mi güzel şeyler konuşalım
mesela hazade nereye gidiyorsunuz kaçamak olarak
aaa süper bence ağvaya gidin ben seviyorum orayı hem yeşillik içini açar hem romantik olur ,suyun kenarında oturup dinlenirsin iyi gelir bence ..Canım bilmiorumki Ağva olabilir yada şile tarafı
aaa süper bence ağvaya gidin ben seviyorum orayı hem yeşillik içini açar hem romantik olur ,suyun kenarında oturup dinlenirsin iyi gelir bence ..Canım bilmiorumki Ağva olabilir yada şile tarafı
merhaba bende kısmetse bu ay tüp bebek denemesine başlıyorum gerçi 3.denemem olucak umarım son olur.bugün iğnelere başlıycaz bakalım.bizimde pgt yöntemi ile olucak genetik test yapıldı eşim ve bana ama bende 46 xx 1qh(+) gibi bir sonuç çıktı.pgt yapalım dediler bu konu hakkında hiç bilgim yok bana bilgi verirmisiniz?sonucum nedir?yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba bende kısmetse bu ay tüp bebek denemesine başlıyorum gerçi 3.denemem olucak umarım son olur.bugün iğnelere başlıycaz bakalım.bizimde pgt yöntemi ile olucak genetik test yapıldı eşim ve bana ama bende 46 xx 1qh(+) gibi bir sonuç çıktı.pgt yapalım dediler bu konu hakkında hiç bilgim yok bana bilgi verirmisiniz?sonucum nedir?yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?