Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazade canım inşallah sağlıkla doğal da olabilir. Allah bu mübarek aylar da inşallah sana da sağlıkla hamilelik nasip etsin... Amin...

Ohhh Maşallah topaç gibi oğlumuz olucak desene
Allahın izniyle hayırlısıyla dogsun inşallahhh ah canım ahh inşallah bu zor zamanlarında geçicek Allah sabrını verio işde inşallah hayırlı bir ewlat olur emeklerine deger canım

hazadem sağolasın kuzum. İnşaallah sağ salim atlatırız.
Daha iyi olacağız. Sen hiç anlamayacaksın bile tedaviye başladığını :) Benden önce hamile kalıp beni peşinden alacaksın inşaallah :)
Görüşelim tabi ama kimseden ses çıkmıyor :26:

iyiyim chnb

Allah yardımcın olsun,senin için de çok kıymetli bir bebek geliyor inşallah,sürekli tedavidesin,çok geçmiş olsun tekrar,vajinal kaşıntı çok kötü bir şey,umarım çabuk geçer,ben bir ara çook çekmiştim,çok sinir bozucu bir şey..

pgt yi en son araştıran delikızla benim sanırım,yıldız bize herşeyi sorabilirsin

günaydın hoşgeldin.
inş.öyledir..
ay ne bileyim kuruyorum iice
sen çok mu hassassın böyle neden ilaçlar bu kadar etkiliyor seni

ayy hazade
ağzından bal damlıor
ay belki bu ay olur bellimi olur tedaviden önce hamile kalan çok duydum ..
ama olmazsa da maddi olarak hazırsanız bence hiç bekleme bismillah de başla

Amin canım amin... Ben de görüşmek isterim ama şu an bir odaya hapis gibi tıkıldım cam açık kapı kapalı yatıyorum sürekli...

chnb
hazade
huhu geçmişe mi daldınız :)
Özledim sizi
Ay oku oku bitmio canımmm napimm
Hazade canım inşallah sağlıkla doğal da olabilir. Allah bu mübarek aylar da inşallah sana da sağlıkla hamilelik nasip etsin... Amin...
İnşallahh sağlıla hayırlısı ... Aminnn ama artık çok takmıycam diorum gene olmuo nasıl bir duygudur anlamadım ben yaa

İnşallah cnm benimm.Ewet hep öle oluo bir bakıorum ilaçlara başlamışım ..Yooooo anca beraber kanca berbaer biz yine birlikde başlıycaz topiği hareketlendiricez yine ve bu defa Allahın izniyle pozitifi görücez tüm topiğe bebek şekerlerimizi göndericez

Çenemiz düştü
Biz zaten hamile kaldığımızda 9 ayı burada geçirip burada doğuracağız

Canım senin bir iki tur dondurulacak mıydı? Karıştırmıyorum değil mi? Bak geçmişte pgt 06 (morgenrot) sanırım 4 tane pgt ye gidecekti Umutta dondurup 2. ye tedavi dediler kabul etmedi 1 sağlıklı çıktı kondu. Tek yumurta ikiz oğulları oldu. Bence 3. ye dönme...

İnşaallah çok kullanmak zorunda kalmazsın ama kullanırsan da bebeğin için değer :) Progestanı fitil olarak mı iğne olarak mı kullanıyorsun?

Canım Hatayda proluton depot haftada birdi, şimdi hastada yarım doz iğne, Hatayda 2x200 progestan vajinaldi şimdi 1x200 e düştü.

bİLMİYORUM CANIM HASSAS MIYIM.Daha önce pek ilaç kullanmazdım..

sen bilirsin o zaman bana da iki kere bir hafta arayla proluton depot verdiler vurdurdum ,herkese veriyorlarmı bunu acaba merak ettim.
ilaçlara vucudun çabuk tepki veriyor sanırım ..
biraz stresten de olabilir..
inş. düzelir en yakın zamanda ..
benim kardeşim de 9 ay mantar belasıyla uğraşmıştı hem de ileri safhadaydı onunki ama çok şükür doğurdu..
senin durumun biraz ona benziyor.
kardeşim 9 ay haftada 2 kere hastanelerde serumla yaşıordu kan değerleri çok düşüktü ,doktorlar bile şaşıyordu duruma ,ama bir bebek doğrdu değdi valla ,sarışın mavi göz aynı reklam bebekleri gibi ..
RABBİM hereyin sabrını veriyor inş. seninki de öyle olur ,sağlıkla doğar ..

Kıyamam Nerede kalıyorsun?
Canım koşuyolunda görümcemlerde.Bulantı yüzünden odada tıkılıyorum. Hem hep yatmak zorundayım rahim ağzı uzunluğum 2 cm. o YÜZDEN YATIYORUM. kORKUYORUM normal serklaj yerine laparoskopik serklaj yapılabilir. Bu biraz korkutuyor.

Canım anne oluncaya kadar bitmez. İnşallah olacaksınız...

hadiii kızlarr yokmu hamile haberiii bebişime arkadaş istiyorumm :)testleriniz ne zaman?

Delikızı bekliyoruz. Mattika var epey ilerledi, ben varım. Biz pgt denedik bir kez olmadı ve tedavi sonrası hemen doğal hamile kaldık. Sen geldin aramıza... Özlemcanoda doğal kalmış ama uğramıyor pek...Ha Seçgin var uğramıyor pgt ileydi.

Sanırım düşük olmasın diye veriliyordur. Benim kanamam olduğu için verilmişti...

Sanırım düşük olmasın diye veriliyordur. Benim kanamam olduğu için verilmişti...

evet düşük olmasın diye ama bu kadar ilaca rağmen olmayınca da olmayabiliyor ,eşim diyorki yaa bi sürü ilaç veriyorlar işte tutunsun düşmesin diye ,nasıl olmayınca olmuyor diyor
dedimki e ALLAHIN TAKDİRİ işte orda devreye giriyor ..

Canım Hatayda proluton depot haftada birdi, şimdi hastada yarım doz iğne, Hatayda 2x200 progestan vajinaldi şimdi 1x200 e düştü.

Progestanın iğne olmaması çok iyi, her gün mahvolur insan iğne olsa. Diğeri de haftada birmiş şükür.

Allah yardımcın olsun. Hastaneye yakın olmak iyidir. Normal serklajla diğeri arasında ne fark var? Tamamen uyutuyorlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…