Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

millleeeeett doktorumu aradım ..
sancıyı sordum ,normal dedi ..
yarın gebelik yaptırabilirsiniz dedi ..
yarın sabahtan gidiyorum teste haberiniz olsun ...
yılan hikayesine döndü ama

Akasya kuzum nasılsın?
Sesin çıkmıyor

İncim tatlım eşimle limoniyiz yine:2: Keyfim yok o nedenle.. Evlilik çok zormuş.. Yorulduğumu hissediyorum.. Allah yardımcım olsun. Hayat dört koldan üstüme geliyor yine.. Yine de şükür.. Bu da geçer inş.. Sen nasılsın ? İyi görüyorum seni. Toparladın maşallah.. Eşine de çok geçmiş olsun..

Şeker gözümüz kulağımız sende Güzel haberlerle gel de bir halay çekelim. Şenlensin buralar...
sağolasın akasya
ay çok heyecanlıyım bana birşeyler söyleyin ,hisleri kuvvetli olanlar dizilin şuraya içinizden ne geçiyor ..
ALLAHIM yerimde duramıyorum
:18:
akasya kaç yıllık evlisin sen ? üff yaa bu durumlar eşleri de yoruyor gereksiz yere gereksiz mevzular oluyor..

Hayırdır ne oldu :26: Yeğenleri nedeniyle mi yoksa başka bir şey mi oldu canım? Dur daha hemen yok öyle yılmışlık bezmişlik
Çok şükür canım. Toparlanmaya mecburum, hem kendim hem eşim için. İçim yansa da iyileşmek zorundayım Sağolasın güzelim.

Yok canım maddi sıkıntılarımız ve benim streslerim yüzünden. Ama daha çok maddiyat. Biliyorsunuz bu tedavi yüzünden epey borçlandık. İş stresi de binince kavgalar kaçınılmaz. Eşim çok inatçı. Asla alttan almayı bilmiyor. Günlerce küs kalabilir. Deve kini var adamda;İyiliğine çok iyi ama tartışmalarda çok fevri. Ve her tartışma büyük olaya dönüşüyor. Oyyy oyyyy öyle işte

gerçekten geriliyoruz bizler de ama ne yapalım ,ben de gergindim tedavi sürecinde ,herşeye kızasım gelyrdu gerçi ilaçlar da yapabiliyormuş ama hem gerginlik hem maddi sorunlar olunca tabiki iice yoruyor insanı..
inatçı insanla uğraşmak da zor gerçekten akasya ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
sen tartışmamaya çalışsan olmazmı ,seni de üzüyor böylece durduk yere çünkü..
ya da baktınki öyle bir ortam var terket orayı başka odaya geç filan ,çünkü tartışmada kendini kaybederek seni çok üzebilir eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…