- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.181
Yok canım maddi sıkıntılarımız ve benim streslerim yüzünden. Ama daha çok maddiyat. Biliyorsunuz bu tedavi yüzünden epey borçlandık. İş stresi de binince kavgalar kaçınılmaz.Eşim çok inatçı. Asla alttan almayı bilmiyor. Günlerce küs kalabilir. Deve kini var adamda ;İyiliğine çok iyi ama tartışmalarda çok fevri. Ve her tartışma büyük olaya dönüşüyor. Oyyy oyyyy öyle işte
O maddi sıkıntılar inan birçoğumuzda var canım. Tedavi için ne kadar borçlandığımız yazsam dudağın uçuklar. Kimilerinin huyu öyle oluyor. O da çok streslidir. Evet evlilik çok zor hele sizin ilk yılınız şu an. İlk 1-2 yıl çok sıkıntılı geçer maddi olarak da manevi olarak da.
Evet öyleymiş. Bizim evliliğimiz haziran sonu 1 yıl olacak. Düğün masrafları, eşya vs zaten vardı. Bir de üstüne test ücretleri yüklendi. Tanıma, huyuna suyuna alışma derken çok yoruldumEvde gerginlik hiç çekilmiyor. Akşam stresten gerginlikten kustum. Direkt mideme vurdu. İnadından dönüp bakmadı bile.
Progestanın iğne olmaması çok iyi, her gün mahvolur insan iğne olsa. Diğeri de haftada birmiş şükür.
Allah yardımcın olsun. Hastaneye yakın olmak iyidir. Normal serklajla diğeri arasında ne fark var? Tamamen uyutuyorlar değil mi?
millleeeeett doktorumu aradım ..
sancıyı sordum ,normal dedi ..
yarın gebelik yaptırabilirsiniz dedi ..
yarın sabahtan gidiyorum teste haberiniz olsun ...
yılan hikayesine döndü ama
Yok canım maddi sıkıntılarımız ve benim streslerim yüzünden. Ama daha çok maddiyat. Biliyorsunuz bu tedavi yüzünden epey borçlandık. İş stresi de binince kavgalar kaçınılmaz.Eşim çok inatçı. Asla alttan almayı bilmiyor. Günlerce küs kalabilir. Deve kini var adamda ;İyiliğine çok iyi ama tartışmalarda çok fevri. Ve her tartışma büyük olaya dönüşüyor. Oyyy oyyyy öyle işte
Progestanın iğne olmaması çok iyi, her gün mahvolur insan iğne olsa. Diğeri de haftada birmiş şükür.
Allah yardımcın olsun. Hastaneye yakın olmak iyidir. Normal serklajla diğeri arasında ne fark var? Tamamen uyutuyorlar değil mi?
Canım normal yani mc donalds usulünde vajinadan girilerek rahimağzı dikilip torba gibi büzülüyor. Diğerinde karının daha alt kısmından kesi yapılacakmış.Sanırım daha üstten atılacak dikiş.
Hadi bakalım heyecan fırtınası...
Canım oluyor arada ya... Yıllar geçtikçe alışıyorsun tartışmalar daha az üzüyor...
Trt'de bir program var. Tartışmalar kavgaya dönüşürse tehlikeli, tartışmak için saat belirleyin diyor bir uzman. İmkanınız varsa açın kızlar, tam konumuza denk geldi :) Konu: Evlilik
KorkmaAnesteziyle bir şey duymayacaksın inş.
Aynen her geçen yıl biraz daha rayına oturuyor Akasyam. İlk yıllar çok yıpratıcı haklısın, 2 taraf için de öyle.
doğru demiş tartışmayı yerinde bitirmek önemli ..sen kaç yıllıksın bakayım
Kızlar bir kadın aradı, 3 yıllık evliyim, çocuğum olmuyor diye boşanmaya mecburuz diyor. Maddi durumumuz yok diyor, ailesi sıkıştırıp duruyormuş. Ay çok üzüldüm. Ne insanlar var ya
2008 de mi evlendinAğustosta 4 yıl bitecek inşaallah :)
evet ben de gıcık olurum öyle şeylere..
ay flashta yalçın çakır yokmu
transferden sonra sabahtan akşama kadar annemde kadın programları ve yalçın çakır izliyordum
ne yapayım izdivaç programlarını gülmek için,yalçın çakırı da gerilmek için izliyordum
2008 de mi evlendin
Evet 2008 geliniyim
Sen?
ozaman geçtim seni naaaber ben de 2008 temmuzluyum
Hadi 1 ayla geçtin
en kıdemliniz ben miyim
daha uzun evli olan var mı
gerçi chnb vardı dimi onun koca oğlu vardı sanırsam .
neyse canım çocuğu olmayanlar arasında kıdeli olurum ben de
laveque var, chnb var, hituci var.
hazade var bizden kıdemli
sağolasın ..evet ben de pgt yaptırrdım ..yarın test yaptıracağım inş.selam arkadaslar DELI KIZ sendemi pgt yaptin insaallah sonucun pozitif cikar bizede hayirli haberini verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?