Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çenemiz düştü
Biz zaten hamile kaldığımızda 9 ayı burada geçirip burada doğuracağız
Vallahi ben hayatta yok demem sizinle kalırım 9 ay
Allah yardımcın olsun canım benimm ne kadar yakınız 10 dk az kaldı haırlısıyla bir serklaj olsaydın.Allahım bizlerede doğal yada pgt li gebelikler nasip etsin ...
millleeeeett doktorumu aradım ..
sancıyı sordum ,normal dedi ..
yarın gebelik yaptırabilirsiniz dedi ..
yarın sabahtan gidiyorum teste haberiniz olsun ...
yılan hikayesine döndü ama
Neeee
Aman Allahım ben bu gece nasıl uyurummm aklım hep sende olucak canımmm Allahım nasibinde varsa sağlıklı ewlat versi yoksada vermesin emeklerinin karşılığını inşallah yawrunu kucagına alarak alıcaksın canım benim
heyecandan deli olacağım yaa..
sabah verirsek öğlene çıkarmış sonuç ..
bakalım neler olacak ..
abooo sadece 1 gün ,1 günden de az kaldı ,stres bastı
Ay ewet yaaa sayılı saat kaldı
Bekle bekle geçmez bakk hemen gel bize yaz ne olurrr
Sakin sakin sakin, asıl heyecan yarın kanı verdikten sonra başlayacak :)
Ewet o 3 saat aylar yıllar gibi gelio dimi incim
olsun olsun tereddüt etmeden yaptırmak daha ii ,doktorun demesi de eşimi rahatlattı ,artık sabahtan ordayız
eğerki sonuç pozitifse deliririm herhalde
Delirme ayoll aklına mukayet ol
Ahh Ahhh akasyacımm Ewlilik n zormuş hakikaten hepimiz yorulduk ama zaman zaman diorumki iyikide ewlwnmişim hayat arkadaşım o benim...Sende ne olur iyi yönünden bakmaya çalış ... Allahın izniyle bu zor zamanlarıda atlatıcaz.Bu zamanlarda geçicek biz herzaman burdayız cnm konuşmak istersen..
Erkeklerde kusura bakmayın deve deil eşşek inadı var bizimkide öle katırlar hayatım katırrr ama napalım onlarlada olmuo onsuzda
Aman canım haaa ne olur ben geçen hafta deliriodum Allah razı olsun sizler sayesinde toparlandım insan düşündükçe deliriooo dikkat et sağlığın herşeyden önemlii
Kızlar bir kadın aradı, 3 yıllık evliyim, çocuğum olmuyor diye boşanmaya mecburuz diyor. Maddi durumumuz yok diyor, ailesi sıkıştırıp duruyormuş. Ay çok üzüldüm. Ne insanlar var ya
Ay allahımm neler var yaaa isteyerek ayrılanın yanı sıraa mecburi olarak ayrılmak var Allah yardımcısı olsun
Ağustosta 4 yıl bitecek inşaallah :)

Evet 2008 geliniyim
Sen?
ben 10.05.2007
laveque var, chnb var, hituci var.
hazade var bizden kıdemli

İnşallah canım...

En kıdemli benim.

22 temmuz 2000 Yer: İSTANBUL

Allahımmm gönlüne göre vericek canım inşallahhhhh vallahi herzaman hepinize dua ediyorummm..Gerçek isimlerinizi bilmiorum allahım diorumm hepsine yardım et emeklerimizi boşa çıkarmaa
iki kromozom aralarinda yer degistiriyomus
yani anomali

halbuki oturun oturdugunuz yerde degilmi derdiniz ne

Hiç sorma yaaa
Ay koptum yaa harbidennn

canım senin mesajını görmeden yazdım evet hali hazırda en kıdemli sensin.inşaAllah daha uzunnnn yıllar mutlulukla devam eder.

Kızlar Merhabalar,

Herkes iyidir inşallah,
Delikiz, yarın büyük gün pozitif alacaksın inşallah :)))))
Benimde 13 yumurta toplandı bugün 11'i olgun çıktı dediler ve hepsi döllenmiş :)
2 gün sonra arayıp gelişmeleri nasıl gidiyor öğreneceğim Pazartesi Pgt ye gidebilirler büyük ihtimal.
Bekliyoruz bakalım.

Hepinizi öpüyorum...

Canım hoşgeldin
Çok merak ettik seni. Sayın çok güzel İnşaallah sağlıklı çıkar. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

ıhmm ıhmmm benim 1999 mayıs 31 :)
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun dilerim seneye bebişinizle birlikte kutlarsınız

canım yaa ara ara sordum seni hadi maşallah gayet güzel sayı var inşallah en sağlıklı embriolar seninle olur bebişlerin seni bırakmasın canım benimm

Hazade canım nasılsın
İyiyim Canım çok şükür arada hey heylerin işde gelip gidio :))sen nasılsın nasıl gidioo

Oooo Maşallah canım benim dilerim herşey diledigin gibi geçerr

hoş geldin aydan inşaAllahhhhh bugün delikızdan sonra sen umut olacaksın burdaki tüm herkese

günaydın hazade....incim....ve kızlar.....
herkes için güzel bir gün olur inşallah...
delikız hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

Yeni kıdem sıralaması:
1. Hamet
2. Maiumut
3. Chnb

Aydan maşallah canım güzel haberlerle gel inşallah...

Delikız Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşallah...

selam millet sonuç daha çıkmadı 1330-1400 gibi çıkacak inş.
yalnız sabah moralim çok bozuldu birniz bana bişey desin netten araştrdım bulamadım bişey..
ya sanırım ilaçlardan bugüne kadar göğüslerim şişti dolgundu
ama sabah kalktım şiş değiller dolgun değiller az bi acı var ama eskisi gibi değiller.
üff yaa tutmadı herhalde diyoru yoksa neden birden değişsinki

Heyecanlandım seni görünce
Belirtiler herkeste aynı olmuyor. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…