- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.281
hımm ..demekki doğru işte 3000 tlyi alacaklar
ne isterseniz alırım valla..
tedavi derken oranın aldığı ücret sadece bu artık pgt ve ilaçlar da var tabi dimi ..
bizimkiler de 3000 alıyorsa ozaman 250 filan alırlar ozaman
ben sana bi kutu yollarım sen merak etme
tedavi derken oranın aldığı ücret sadece bu artık pgt ve ilaçlar da var tabi dimi ..Sadece transfer yok ki canım, kontroller, muayeneler vs. hepsi içinde.
Bu Memorial'ın fiyatı canım. Orada tedavi 2000 euro, dondurulmuş tedavisi 1500 dolar.
Ben büyük milkaa istiorumm
tamam işte pgt ve ilaçlar hariç demek istedim ben deHayır canım ilaçlar ve pgt hariç. Pgt embriyo başına alıyorlar orada, artık kaç embriyo olursa.
Bizim gibi dengesizleştiSiteye bir haller oldu. Sonradan yazılan mesaj önce görünüyor. Forumu da kendimize benzettik
tedavi derken oranın aldığı ücret sadece bu artık pgt ve ilaçlar da var tabi dimi ..
bizimkiler de 3000 alıyorsa ozaman 250 filan alırlar ozaman
ben sana bi kutu yollarım sen merak etme
tamam söz veriyorum izci sözü ,bende söz senettir..Bizim gibi dengesizleşti
Yokk bak tüm forum şahit bana milka göndericeksin ona göreee
tamam işte pgt ve ilaçlar hariç demek istedim ben de
embriyo başına ne kadar alıyorlar peki pgtde
iyi bari bizi embriyo kaç olursa olsun fiks 2000 tl idi..Fish'te 150 euro, array CGH'te 350 dolar
AY çıktım yoldayim ama tel elimde merakla beliyorum
Canım yolculuk nereye ??
hoşgeldin ,yok daha belli değil ,yarım saat -45 dakikaya belli olur herhaldeKızlar eve yeni geldim. Merakla açtım. Geçmişi de pek okuyamadım. Sonuç belli mi ?:26:
ay ben de şu an alışveriş sitelerinde geziyorum vakit geçsin diyeAY çıktım yoldayim ama tel elimde merakla beliyorum
Bakırköy'e canım havada felakett
Hımmm. Uzak ya Bakırköy. Hava da epey sıcak. Ben de sabah kardeşimle Çamlıcaya kahvaltıya gittimAbla kardeş takıldık. Şimdi Üsküdar'da onun evindeyim. Günün geri kalan zamanında biraz alışveriş merkezi dolaşırız. Oradan da eve geçerim..
Delikız merakla beliyoruz canım.. :18:İyi olacak inşşş
Gezenti
Oh iyi yapmışsın canım. Çamlıca'ya bayılıyorumEvlenmeden önce ilk evimizi orada aramıştık ama benim zor beğenmem yüzünden bulamamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?