Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

tedavi derken oranın aldığı ücret sadece bu artık pgt ve ilaçlar da var tabi dimi ..
bizimkiler de 3000 alıyorsa ozaman 250 filan alırlar ozaman

ben sana bi kutu yollarım sen merak etme

Hayır canım ilaçlar ve pgt hariç. Pgt embriyo başına alıyorlar orada, artık kaç embriyo olursa.

Sadece transfer yok ki canım, kontroller, muayeneler vs. hepsi içinde.

Bu Memorial'ın fiyatı canım. Orada tedavi 2000 euro, dondurulmuş tedavisi 1500 dolar.
tedavi derken oranın aldığı ücret sadece bu artık pgt ve ilaçlar da var tabi dimi ..

Ben büyük milkaa istiorumm

Siteye bir haller oldu. Sonradan yazılan mesaj önce görünüyor. Forumu da kendimize benzettik
Bizim gibi dengesizleşti

Yokk bak tüm forum şahit bana milka göndericeksin ona göreee

Bakırköy'e canım havada felakett

Hımmm. Uzak ya Bakırköy. Hava da epey sıcak. Ben de sabah kardeşimle Çamlıcaya kahvaltıya gittim Abla kardeş takıldık. Şimdi Üsküdar'da onun evindeyim. Günün geri kalan zamanında biraz alışveriş merkezi dolaşırız. Oradan da eve geçerim..

Delikız merakla beliyoruz canım.. :18:İyi olacak inşşş

Bakırköy'e canım havada felakett

Gezenti

Oh iyi yapmışsın canım. Çamlıca'ya bayılıyorum Evlenmeden önce ilk evimizi orada aramıştık ama benim zor beğenmem yüzünden bulamamıştık

Gezenti

Oh iyi yapmışsın canım. Çamlıca'ya bayılıyorum Evlenmeden önce ilk evimizi orada aramıştık ama benim zor beğenmem yüzünden bulamamıştık

Çamlıca çok güzel bir yer.. Manzara müthiş.. Ben de Üsküdar aşığıyım Hedefim buradan ev alıp kardeşime yakın olmak.. Bakalım şu tedaviyi bekliyoruz.. Allah yardım eder de ilk seferde olursa düşünebiliriz.. İlkinde olmazsa işimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…