- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.241
inci kan vermeye çok moral bozuk gittim valla..Heyecanlandım seni görünce
Belirtiler herkeste aynı olmuyor. İçini ferah tut.
inci kan vermeye çok moral bozuk gittim valla..
ya aynı olmuyor ama bu zamana kadar şişken neden söndü ,genelde sönünce adet olunuyor diye biliyorum ben ,neden birden değişmiş olabilir ne olur tatmin et beni(((
Adet döneminde nasıl oluyor normalde? Önceki günler nasıldı, bugün nasıl? Şişkinlik, ağrı vs. ne gibi değişiklikler var?
Sakin ol biraz canım. Herşey bizler için.
adet döneminde de söner genelde öncesi şişer biraz..
ya önceden dolgundu elleyemiyrdum ama şimdi elliyorum öyle acımıyor..
sanırım tutmadı
içime kurt düştü hem de çok
adet döneminde de söner genelde öncesi şişer biraz..
ya önceden dolgundu elleyemiyrdum ama şimdi elliyorum öyle acımıyor..
sanırım tutmadı
içime kurt düştü hem de çok
2 kişinin daha hamilelik haberini aldım ..Dur bir test sonucunu al, hemen evham yapma. İnşaallah tutmuştur ama tutmadıysa da lütfen kendini bırakma.
2 kişinin daha hamilelik haberini aldım ..
hem de onlarda sebepsizdi..
herşey bu kadar güzel giderken negatif çıkarsa üzüleceğim yaa.
ne aşamalardan geçtik taa buraya kadar geldik şimdi tutmazsa ..
inci kan vermeye çok moral bozuk gittim valla..
ya aynı olmuyor ama bu zamana kadar şişken neden söndü ,genelde sönünce adet olunuyor diye biliyorum ben ,neden birden değişmiş olabilir ne olur tatmin et beni(((
kızlar nasılsınız?
özlemişim valla sizi ne zamandır giremedim siteye
ya ne yazacağımı da bilemedim çok koptum çok
kızlar nasılsınız?
özlemişim valla sizi ne zamandır giremedim siteye
ya ne yazacağımı da bilemedim çok koptum çok
öyle ama baştan beri olasydı takmazdım birden olunca şaşırdımCanım herkeste aynı belirti olacak diye bir şey yok. Benim bir ay adetim 4 gün geçmiş tüm belirtiler var kesin hamileyim diye gittim değilmişim. Aralık annelerine bakıyorum millet göğsüne dokunamıyor acıdan benim yok ama benim bulantım onlarda yok. Belirti arama. Dua et...
Şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ümit ve ümitsizlik bir arada. Biz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz. Negatif çıkarsa evet üzüleceksin, ağlayacaksın ama inan bana 1 hafta geçmeden yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Bu topikte o dönemleri hepimiz yaşadık. Bir çoğumuz yaşamaya da devam ediyor. Şimdi bunları konuşmak için erken. Test sonucunu bir al önce.
Unuttun bizi
olur mu hiç canım benim deme öyle üzülürüm
sadece ara verdim artık bebek konusu hayatımın ortasında değil sıkıldım çünkü yumurtladım mı adet olacak mıyım acaba belirti mi her an kafamda bu 3 soru nefes almak gibi olmuştu miladım ay ki adetim oldu yazmıştım hatta tam 7 gün gecikti anladım ki ben kendime zarar veriyorum bu kadar sinir stres yapmakla bıraktım artık hatta bıraktık eşim de ben de umutlu değiliz doğaldan en azından 2013e kadar rafa kaldırdık şimdilik bizim için zor olan bu kararı alınca da hatırlatacak herşeyden soyutladım kendimi ne zaman dedim tamamım artık ben sildim gerçekten kafamdan işte buradayım
Sağ ol canım sen nasılsın? Var mı değişiklik?
Günaydın canım benimm bugün daha iyiyim bakırköye gidicem arkadaşlarımla buluşucam biraz kafa dağıtırım yarında pikniğe :)günaydın hazade....incim....ve kızlar.....
herkes için güzel bir gün olur inşallah...
delikız hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
selam millet sonuç daha çıkmadı 1330-1400 gibi çıkacak inş.
yalnız sabah moralim çok bozuldu birniz bana bişey desin netten araştrdım bulamadım bişey..
ya sanırım ilaçlardan bugüne kadar göğüslerim şişti dolgundu
ama sabah kalktım şiş değiller dolgun değiller az bi acı var ama eskisi gibi değiller.
üff yaa tutmadı herhalde diyoru yoksa neden birden değişsinki
sağol canım iyiyim çok şükür yok maalesef 7 gün sonunda kırmızılarıma kavuştum her zamanki gibi
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? yoruyor mu çok seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?