- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.261
öyle tabi.zaten ben ona takılıyorum hani bu zaman kadar iyi gitti herşey ..pgtye girenlerin yarısı sağlam çıktı bunlar büyük şanstı bu şansı yakalamışken negatif olursa üzülmemek elde değil çünkü belki bu şansı bi daha yakalayamayız..Delikız inşallah pozitif gelecek sonuç. Olmazsa da çok üzülme canım. Şükür aslan gibi 2 embriyon var geride. Burada çoğumuzun zaten yumurta sayısı pek içaçıcı olmadı sağlam bile bulamadık çoğumuz. Bulduysak ya gelişimi durdu, ya sayısı azdı geriye donduramadık, onlard da tutmadı. İlk seferde tutan yok mu var tabi. İnşallah sen de o şanslı arkadaşlardan olursun...
Canım benim sakın kötü düşünmee bak benimm test gününde kdr şişti gögüslerin ne oldu
Skın o belirtilere bakma inşallah pozitif alıcazz
İnşaallah sonuç pozitiftir ama değilse bunda da bir hayır var diyeceğiz. Hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz zaten...
Delikız kuzumm ne olur kötü düşünmee ewet herşeye hazırlıklı ol ama gögüs agrını bişeye bağlama..
Ne zaman alıcaksın arıycaklarmı senii senmi gidip alıcaksın.? Allah yardımcın olsun canım benim kalbimiz seninlee
bilmiyorum yaaa..
doktor arıyacak...
tel yanımda beklyrm:18:
dondurulmuş transferinde sadeece tranfer ücretimi ödeniyor nasıl oluyor bilen varmı ..
ben şimdi moddayım da
Delikız, canım pgt li değil ama normal tüp bebekte dondurulmuşlarla ikizlere hamile kalıp dünyaya getiren arkadaşım var. Rahimağzı topiğinden. Hatta bana gelecek bugün:))
İncimmm canımmm nasılsınnnn
ne kadar peki o ücret ..Ewet cnm transfer ücreti fakat sen bunu düşünmeee senin olucak o embriyolarda ikinci bebege inşallahh
ne kadar peki o ücret ..
inş. hazade
Hastaneye göre değişir canım.
merkezin bizden aldığı ücret 3000 tl idi ..
ama sanırım o ücrette yumurta toplama filan da olyr.
şimdi sadece transfer olunca yine 3000 mi alırlar yoksa daha az bir meblağmı
Ohh afiyet olsun canım ne güzel yakın oluşu benim annem karşıdaÇok şükür güzelim. Birazdan anneme inerim karnımı doyurmayaTek başıma canım istemiyor bir şey yemek. Sen nasılsın kuzum?
ne kadar peki o ücret ..
inş. hazade
ay ne güzel onlara umut bağladım artık ne yapayım .
peki ne kadar ödemiş sadece transfer ücretimi o da ne kadar merak ettim açıkçaı..
işte pgt değilse sorun olmuyor 5-10 tane dondurulmuş oluyor ,süreki dene ne olacak ama biz öyle değiliz..
her zaman sağlıklı yumurta üretemeyebiliriz..
Canım bilmiyorum. Biz Ataşehirden transfer olamayınca 800 ya da 900 tl idi geri vermişlerdi bence o kadardır. Ama ilaç eklenirse bilmem...
Ohh afiyet olsun canım ne güzel yakın oluşu benim annem karşıda(
Deli kız bak beni deli etmeee
Sanane ayolll ne kadarsa ne kadar sen pozitif alıcaksınn gerek kalmıycakkk
1500 dolar dondurulmuş ücreti :)
Al kuzum öğrendin rahatlaa
Şimdiiii pozitif alırsan bize n alıcaksın baştan söle bakalımm
Dondurulmuşun transfer ücreti mi? Çokmuş canım...
hımm ..demekki doğru işte 3000 tlyi alacaklar
ne isterseniz alırım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?