- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.781
oh iyi bari ne güzel dinlenirsinkayınvalidegili de gönderdik bugün kafa dinlicem inş.
ben normal doğum yaptırcak bi dr bulamadım, aramıyorum da artık.
tıp fakültesindeki prof un özeline gidiyorum ben, ayda 150.
tahlil vs. hastanede ve ücretsiz. sezeryan olursa prof.un kendisi giriyo ve devlet ödüyo yine.
normal doğurcam dersen asistanlara kalıyosun.
hiç konuşmadım ama normal doğurabilirsin dese keşke. asistan ebe önemsemem.
sen de devletteki dr.un özeline git, yoksa direk devlet zor oluyo ya.
ikizleri normal doğurman çok çok zor.
abimlerin bebeği oldu, normal doğumda hafif zorlanmışlar, bebeğin kafasında şişkinlik varmış hafif, önemli değil geçer demişler ama normal doğum da riskli yaa
Benim artık görmeyen kalmadı. V e bu operasyonum pgt li tüp bebek kadar tuttu . Sgk lı özelde olabilir araştır. Hem pgt hem ikiz bence de çok zor canım espri yapayım bir ebe filan evde belki kabul eder...ay ağzından bal damlıyor öyle olursa rüya gibi olur yaa düşünmesi bile çok güzel
doktor aşamasındayım şimdi de
şuanki doktorumun önerdiği doktor var ama hepsi erkek kadın yok içlerinde
ben de kadın doktor istiyorum
bir de normal doğum istiyorum ben eskiden beri
zor olsa da o anı yaşamaka istiyorum
hatta şuan doğum videosu izliyorum manyaksın sen diyorlar bana
çok mucizevi geliyor ne yapayım
ikizler için normal doğum yaptıran doktor biraz zor bulurum gibi geliyor
bi de aradım bi kaç yeri muayene ücretleri 150-200 tl arası bi de tahlilleri vs var
e bunun doğumu var derken
ben şöyle düşünüyorum
rutin kontrolleri devlette yaptırayım çünkü devlet her zman daha ii bence
çok vaka görüyorlar çünkü
sağlıkçı bir arkadaşım var o da hep devlet diyor kendi de devlete gitti doğumu özelde yaptı anlaştı
ben de öyle yapsam diyorum
devletteki doktorlardan birinin özeline de gidebilirim diyorum
özeline giderim tahliller devlette olur
doğumuma da girer diyorum ama kafam daha net değil bilmiyorum
Sağ ol canım...canım gözün aydın bak ikizmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kendine dikkat et
bu arada chnb çok geçmiş olsun,inşallah bu zor günler de geçecek,herşey bebeğin için,Allah yardımcın olsun...
kayınvalidegili de gönderdik bugün kafa dinlicem inş.
ben normal doğum yaptırcak bi dr bulamadım, aramıyorum da artık.
tıp fakültesindeki prof un özeline gidiyorum ben, ayda 150.
tahlil vs. hastanede ve ücretsiz. sezeryan olursa prof.un kendisi giriyo ve devlet ödüyo yine.
normal doğurcam dersen asistanlara kalıyosun.
hiç konuşmadım ama normal doğurabilirsin dese keşke. asistan ebe önemsemem.
sen de devletteki dr.un özeline git, yoksa direk devlet zor oluyo ya.
ikizleri normal doğurman çok çok zor.
abimlerin bebeği oldu, normal doğumda hafif zorlanmışlar, bebeğin kafasında şişkinlik varmış hafif, önemli değil geçer demişler ama normal doğum da riskli yaa
Canım normale de dr her zaman gelmeyebilir. Bir de ben 20 gün hastanede kaldım gördüm dr haftanın 3-4 günü en az gecelere kadar hasta filan oluyor kendilerine ait zamanları yok...Bu arada iyi bir ebe normal doğumda sıradan bir dr den daha iyi...oh iyi bari ne güzel dinlenirsin
ya en sağlıklısı normal doğum ama doktorlar dah ağzını açmadan sezeryan der oldu
bu sezeryanın bence önüne geçilmesi lazım
yani keyfi olmamalı
çünkü sonuçta sağlık sorunu olmadığı halde korktuğu için yaptıran var ya da doktor riskli durum avr deyip hastayı telaşa verip sezeryana zorluyor
ben de işte devletteki doktorun özelini düşünüyorum ama devletteki doktor da kendi girmeyip yan çizer asistan filan girerse olmaz bi anlamı kalmaz
çünkü ben erkeğe görünmek istemiyorum ne olursa olsun
o açıdan kafam karışıyor
bazılarında böyle oluyormuş asistanını gönderebiliyormuş
o zaman özele giderim daha iyi
valla ikizi normal doğuran da var belli olmuyor o hiç
doktorun iyi olmasına bağlı bence bu
her doktor normal doğurtabilir ama işin ucunda para varya istemiyorlar işte
hayırlısı ALLAHtan bi araştıracağım bakalım denme yanılma ile bulurum elbet birini
selam arkadaslar ben 8. ayda istanbula gidicem pgt icin sizce en iyi pgt merkezi neresi lutfen yardimci olursaniz sevinirim
ilk gebelik 7 haftalık (tek bebek)
ikinci gebelik 11 haftalık (ikiz bebek)
3.deneme negatif
üçüncü gebelik 21 haftalık (tek bebek erken doğum)
5.deneme kimyasal gebelik
dördüncü gebelik 12 haftalık ( ikiz bebek)
hanımlar 4 hamileleikte 6 bebek kaybettim en son ikizlerimi 2 hafta önce kaybettim düşük materyalleri kromozom testine gitti aranızda bunları yaşayan varmı.kromozom sonuçlarını korku içinde bekliyorum yokmudur kromozom sorunu olup anne olabilen arkadaşımız lütfen cevap verin pgt yöntemi çaremidir bu yaşadıklarımı yaşamamaya(
Günaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...
Günaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...
Mattika canım nasılsın iyimisin çevrim içisin ışığın yanıyo gördüm seni
Misafirlerin gitti mi
Bebek odası aldnız mı ne yaptınız?
iyiyim canım, gittiler kafa dinliyorum.
bebeğe bikaç kıyafet aldım daha, beşik fln son ay alıcaz heralde.
bana kalsa daha almıcam da sanırım 34.haftadan sonra fln hazır beklemek lazımmış:26:
sen nasılsın, pek görünmüyosun
mattika nasılsın canım gözün aydın bebiş geliyormuş hayırlı olsun...iyiyim canım, gittiler kafa dinliyorum.
bebeğe bikaç kıyafet aldım daha, beşik fln son ay alıcaz heralde.
bana kalsa daha almıcam da sanırım 34.haftadan sonra fln hazır beklemek lazımmış:26:
sen nasılsın, pek görünmüyosun
Ayy neler aldın ne renk aldın mavimii anlat hele
Heyecanlandım
Daha 9 haftan var o zaman almana inşallah
Bende iyiyim çok şükür sıkıldım buraya geldim
Benimde misafirim gelecek sayın kayınvalidem!!
Annemlerde gelecekti iptal etmek zorunda kaldı onlar moralim çok bozuk
Mattika Merve sağ olun rahat olmak lazım olamıyorum keşke olabilsem. 14 gibi yine ıslandı bu sefer dr ye ulaştık hastaneye gittim iyice incelediler şükür değilmiş amniyo. İdrar sondammış sanırım. Sondadan inşallah çarşamba kurtuluyorum...
aman bikaç bişey aldım o da kaynana illa alalım dedi diye. bana kalsa beklicektim daha.
oğluma iyi bak dedi giderken, allaha emanet dedim, keşke elimden bişey gelse de sağlıklı olmasını sağlasam.
o gün doktordan geldik kalbi sorunlu olabilir dedi dr, kaynana dr. a bizimle gelme derdindeydi
ayy dolmuşum neyse gittiler.
sana da allah sabır versin canım
sonda çıkınca rahatlıcaksın inş.
dua et, allahım gönlüme ferahlık ver diye.. allahtan başka yardımcımız yok.
İnşallah canım. Canım az önceki dr de erkekti operasyonu yapanlar da ve koca bir ekip vardı. Banyo yapmamlazım yapamıyorum şu an. Arapçadan okumak istiyorum. Bu halde okuyamıyorum. İnşallah çarşamba rahatlarım...
Bu arada ben 3 bekar görümce kzayınvalidemle kalyorum ama sağ olsunlar hepsi pervane oluyor etreafımda kayınvalidem ağlamış bu kız çok çekti diye. Tek şikayetim yemeğe çokdüşkünler koku hassasiyetim yüzünden rahatsızım... Bir odada tıkandım çkmıyorum dışarı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?