- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.801
canımm ekleyim seni de :) çok sevindim Allah razı olsun senden..canım..
cennetttt aşkım çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin canım benim..nasıl sevindim arkadaşım..Allah razı olsun sizden.
Delikızzz ikizmiymiş ayyyyyy nasıl mutlu oldum vallaaaa
Maşallah sübhanallah
Keşke benimde üçüzüm olsa
s.a
herkes iyidir ins
DELIKIZ MASALLAH IKIZMIS HATIRLADINMI NE DEMISTIM ALLAH YANILTMADI ALLAH SÖYLETMIS DEMEKKI
DERMISIM SIMDI BI KIZ BI OGLAN HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
BENDE SENIN YASADIKLARINI YASAYACAKMISIM GIBI DEGISIK BI DUYGU VAR ICIMDE
CARSAMBA KANTAHLILI VERIP HEMEN ÖGRENCEM TROMBOSITLER CALSIYUM VE B12 ICIN EN ÖNEMLISI SIMDI TROMBOSIT BIRAZDA CALSIYUM EGER TROMBO YÜKSELMISSE INSEALLAH BISMILLAH DIYCEZ DUA ET EMI
ARKADASLAR DUALARINIZA BENIDE INS DAHIL EDERSINIZ
CNBH ALLAH YARDIMCIN OLSUN
YENI ARKADASLAR VAR SANIRIM ARAMIZDA HOSGELMISLER
BASKA DEGISIKLIK VARMI BILMIYOM
Sagol canım zaten duallarla kavuscaz ınsallah bebelerımıze
hele bı carsambayı atlatayımcok cok önemlı benım ıcı trombosıtler kafayı hem taktım hem yedım bununla
allahım bu sıkıntımıda gıdersın ıns
allah bılıyo ıcımde hıc acı yok ıns sevındırıcı yükselıs olmustur
dedımya bı oglun bı kızn olcak ınseallah
sana bısey dıyemmı kendım ıcın önce ıkız dıyodum bılırsın sımdıde 3 üze taktım ıkı gündürallah hayıreylesın
içini ferah tutman güzel inş. güzel düşününce güzel oluyor
o zaman dördüzün olsun nasıl
2si kız 2 si erkek ohh miss
Canım benim Yücerrabbim emeklerin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir ewladın olucakk çok emek verdin Allah yardımcın olsun canımmmKızlar genelde okuyorum ama uzun yazamıyorum. Ben şu sonda yüzünden rahat hareket edemiyorum. Kalçalarım ağrıyor. Wcye bir kez kalkıyorum o zaman da bayılacak gibi fenalaşıyorum yemek de hala yiyemiyorum. Günde 4 kere 1000 mg ampisina ve 500 mg 500 mg flagly 2 kere, 200 lük progestan 1 kere, cleksan 0.6 iğne, elevit kullnıyorum...
Aydanı soruyorum kimse cevaplamıyor transfer mi oldu kaç embriyo? Nasıl herkes?
Hay ALLAH yaa çok zor zamanla geçiriyorsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ.
Bu dertlerin arkasında RABBİM seni çok güzel mükafatlandıracak inş. ben eminim..
aydan tek embriyo test günü 14 haziran
herkse selam ..
keseyi gördük çok şükür daha doğrusu keseleriiiiiiiiiiiiii :)
ben tahmin ediyordum da eşim çok şaşırdı bir yerine 2 görünce ekranda hoşuna gitti ama çok :))
evet iki dene bıdığımı gördüm ,henüz ecüş bücüş bişeyler ama İKİ TANE KESE var çok şükür
bir hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inş.
haberleri verdim gidiyorum :))
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabrını versin gerçekden zor benim 3 kürtajım var en büyüğü 9 haftalıkdı sonra kromozom sorunumu öğrendim tüp bebege yöneldim 3 kere denedim malesfki olmadıilk gebelik 7 haftalık (tek bebek)
ikinci gebelik 11 haftalık (ikiz bebek)
3.deneme negatif
üçüncü gebelik 21 haftalık (tek bebek erken doğum)
5.deneme kimyasal gebelik
dördüncü gebelik 12 haftalık ( ikiz bebek)
hanımlar 4 hamileleikte 6 bebek kaybettim en son ikizlerimi 2 hafta önce kaybettim düşük materyalleri kromozom testine gitti aranızda bunları yaşayan varmı.kromozom sonuçlarını korku içinde bekliyorum yokmudur kromozom sorunu olup anne olabilen arkadaşımız lütfen cevap verin pgt yöntemi çaremidir bu yaşadıklarımı yaşamamaya(
Kötü şeyler düşünüp beynini yorma cnm benim Allah seni mukafatlandırıcam emin ol bu kadar emek bu kadar çile yavrunu kucagına alınca geçicek inşallahhhGünaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...
İnşallah canım. Canım az önceki dr de erkekti operasyonu yapanlar da ve koca bir ekip vardı. Banyo yapmamlazım yapamıyorum şu an. Arapçadan okumak istiyorum. Bu halde okuyamıyorum. İnşallah çarşamba rahatlarım...
Bu arada ben 3 bekar görümce kzayınvalidemle kalyorum ama sağ olsunlar hepsi pervane oluyor etreafımda kayınvalidem ağlamış bu kız çok çekti diye. Tek şikayetim yemeğe çokdüşkünler koku hassasiyetim yüzünden rahatsızım... Bir odada tıkandım çkmıyorum dışarı...
Merhaba kızlar, Sabah Arda Bey geldi bir arkadaşın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
ezberindeki surelerden okuyabilirsin gusül abdestin var sonuçta.
s.a
herkes iyidir ins
DELIKIZ MASALLAH IKIZMIS HATIRLADINMI NE DEMISTIM ALLAH YANILTMADI ALLAH SÖYLETMIS DEMEKKI
DERMISIM SIMDI BI KIZ BI OGLAN HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
BENDE SENIN YASADIKLARINI YASAYACAKMISIM GIBI DEGISIK BI DUYGU VAR ICIMDE
CARSAMBA KANTAHLILI VERIP HEMEN ÖGRENCEM TROMBOSITLER CALSIYUM VE B12 ICIN EN ÖNEMLISI SIMDI TROMBOSIT BIRAZDA CALSIYUM EGER TROMBO YÜKSELMISSE INSEALLAH BISMILLAH DIYCEZ DUA ET EMI
ARKADASLAR DUALARINIZA BENIDE INS DAHIL EDERSINIZ
CNBH ALLAH YARDIMCIN OLSUN
YENI ARKADASLAR VAR SANIRIM ARAMIZDA HOSGELMISLER
BASKA DEGISIKLIK VARMI BILMIYOM
Canım nedense içimde şöyle bir düşünce var. pgt olduğu için elde 2 den fazla embriyo varsa ve farklı cinsiyetlerdense ki onlar cinsiyeti biliyorlar bence farklı iki cinsiyet koyuyorlar. Tabi bu benim düşüncem.as
sağolasın darısı başına inş.
ayy inş. bak bi kız bi oğlan olursa rüya olur yaaa ,inş. ALLAH söyletmiştir çok isteirm valla ,geçen eşim de rüyasıdna öyle görmüş ,chnb de öyle dedi ,ayyyyyyyyyyyyy çıldırırım o zaman
burda hepimiz birbirimizin duasındayız
inş.hayırlısı ile tedavine başlarsın en yakın zamanda da senin ikiz haberini alırız
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
gelişmeleri bize de yaz merakte bırakma
amaninbi var hoop birde 5 evlat
eeee nasibakacam
burd kimsem yok
allah hayirlisini versin
allahin gücüne gitmesin tövbe 10 düsük olunca insanin nasi cani yaniyo
4 üz de olsa basa gelen cekilir yeterki hayirlisi sagliklisi olsun
hamillelikte benim yirtikhic olmadi belde kollarda gögüs ve birazda bacaklarda
kizimda biraz kücük bebektiamayasitlarina göre boylumas
yqani demek istedigim dördüzü nereme sigdircam
Canım benim Yücerrabbim emeklerin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir ewladın olucakk çok emek verdin Allah yardımcın olsun canımmm
Ben sana n dedim sen doktora bakma degere bakma dedim Allahım sağlıklı hayırlı bir kız bir erkek ewlat sana nasip edicek canım inşallahhh ...
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabrını versin gerçekden zor benim 3 kürtajım var en büyüğü 9 haftalıkdı sonra kromozom sorunumu öğrendim tüp bebege yöneldim 3 kere denedim malesfki olmadı( Dilerim çıkmaz ama n bilim bana sanki kromozom sorununuz varmış gibime gelio yada kanda pıhtı hepsine baktırdınızmı canım???
Kötü şeyler düşünüp beynini yorma cnm benim Allah seni mukafatlandırıcam emin ol bu kadar emek bu kadar çile yavrunu kucagına alınca geçicek inşallahhh
Allah razı olsun onlardan cnm o zaman ..
Ama şu yemegide nazikçe uyarsan cnm bir odaya tıkınıp kalmazsınn
Sağ ol canım. Ne zaman yeni tedavin? Sinyallerini vermiştin...canım merhaba ,
4 gundur giremedım.
cok cok gecmıs olsun.
baya buyuk bır amelıyat atlatmıssın .
Allah sonunu hayırlı etsın ınsallah guzelım .
sımdı daha ıyısındır sanırım ha?
Canım işte ben onu bilmiyorum. Ben bayan dr ye gitsem bile gelince gusül abdesti alırım şimdi o kadar erkek dr gördü, işlem yaptı sanki gusül abdestim yok gibi geliyor bana.
Canım işte ben onu bilmiyorum. Ben bayan dr ye gitsem bile gelince gusül abdesti alırım şimdi o kadar erkek dr gördü, işlem yaptı sanki gusül abdestim yok gibi geliyor bana.
Delikız dini hükmü nedir bu durumun?
Sağ ol canım senin de işlerin rast gele...:)
Canım nedense içimde şöyle bir düşünce var. pgt olduğu için elde 2 den fazla embriyo varsa ve farklı cinsiyetlerdense ki onlar cinsiyeti biliyorlar bence farklı iki cinsiyet koyuyorlar. Tabi bu benim düşüncem.
Canım ne kadar çok brebek o kadar çok erken doğum ihtimali o kadar sorunlu bebek. O yüzden ikiz dışında dua etmeyin.
Çok sağ ol canım. Dikkat ediyorlar ama bana yetmiyor dikkatleri. Yemeyi çok seven bir aile. Sen nasılsın canım?
Sağ ol canım. Ne zaman yeni tedavin? Sinyallerini vermiştin...
Delıkız tebrık edıyorum.
Cok guzel bu haber ...
yok olurmu öyle şey gusul abdesti almanın şartları belli o şartlar olmadıktan sonra gusle gerek yokCanım işte ben onu bilmiyorum. Ben bayan dr ye gitsem bile gelince gusül abdesti alırım şimdi o kadar erkek dr gördü, işlem yaptı sanki gusül abdestim yok gibi geliyor bana.
Delikız dini hükmü nedir bu durumun?
Sağ ol canım senin de işlerin rast gele...:)
Canım nedense içimde şöyle bir düşünce var. pgt olduğu için elde 2 den fazla embriyo varsa ve farklı cinsiyetlerdense ki onlar cinsiyeti biliyorlar bence farklı iki cinsiyet koyuyorlar. Tabi bu benim düşüncem.
Canım ne kadar çok brebek o kadar çok erken doğum ihtimali o kadar sorunlu bebek. O yüzden ikiz dışında dua etmeyin.
Çok sağ ol canım. Dikkat ediyorlar ama bana yetmiyor dikkatleri. Yemeyi çok seven bir aile. Sen nasılsın canım?
Sağ ol canım. Ne zaman yeni tedavin? Sinyallerini vermiştin...
Canım benim Yücerrabbim emeklerin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir ewladın olucakk çok emek verdin Allah yardımcın olsun canımmm
Ben sana n dedim sen doktora bakma degere bakma dedim Allahım sağlıklı hayırlı bir kız bir erkek ewlat sana nasip edicek canım inşallahhh ...
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabrını versin gerçekden zor benim 3 kürtajım var en büyüğü 9 haftalıkdı sonra kromozom sorunumu öğrendim tüp bebege yöneldim 3 kere denedim malesfki olmadı( Dilerim çıkmaz ama n bilim bana sanki kromozom sorununuz varmış gibime gelio yada kanda pıhtı hepsine baktırdınızmı canım???
Kötü şeyler düşünüp beynini yorma cnm benim Allah seni mukafatlandırıcam emin ol bu kadar emek bu kadar çile yavrunu kucagına alınca geçicek inşallahhh
Allah razı olsun onlardan cnm o zaman ..
Ama şu yemegide nazikçe uyarsan cnm bir odaya tıkınıp kalmazsınn
hazade sen nasılsın canım?
laveque sen naptın yeni tedavi ne zaman?
nerdesiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?