Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canımm ekleyim seni de :) çok sevindim Allah razı olsun senden..canım..

cennetttt aşkım çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin canım benim..nasıl sevindim arkadaşım..Allah razı olsun sizden.

canim önemli degil,ne hakki varsada hakkim helal olsun.güzelim insallh su üc aylarda rabbim sesimizi duyarda bizlerin yuvalarinida senlendirir insallh.eksik kalirsa kisi bulabilirim haber edersin bana yetistiremezsen tamammi. :)

chnb gecmis olsun canim rabbim seni ve bebisini korusun.insallh tez zamanda kendini toparlarsin. bugünlere kadar geldin insallh bundan sonrasinida halledeceksin ve saglicakla bebisini alicaksin kucagina.

s.a
herkes iyidir ins
DELIKIZ MASALLAH IKIZMIS HATIRLADINMI NE DEMISTIM ALLAH YANILTMADI ALLAH SÖYLETMIS DEMEKKI
DERMISIM SIMDI BI KIZ BI OGLAN HAYIRLISI OLSUN INSALLAH

BENDE SENIN YASADIKLARINI YASAYACAKMISIM GIBI DEGISIK BI DUYGU VAR ICIMDE

CARSAMBA KANTAHLILI VERIP HEMEN ÖGRENCEM TROMBOSITLER CALSIYUM VE B12 ICIN EN ÖNEMLISI SIMDI TROMBOSIT BIRAZDA CALSIYUM EGER TROMBO YÜKSELMISSE INSEALLAH BISMILLAH DIYCEZ DUA ET EMI

ARKADASLAR DUALARINIZA BENIDE INS DAHIL EDERSINIZ
CNBH ALLAH YARDIMCIN OLSUN

YENI ARKADASLAR VAR SANIRIM ARAMIZDA HOSGELMISLER
BASKA DEGISIKLIK VARMI BILMIYOM

as
sağolasın darısı başına inş.
ayy inş. bak bi kız bi oğlan olursa rüya olur yaaa ,inş. ALLAH söyletmiştir çok isteirm valla ,geçen eşim de rüyasıdna öyle görmüş ,chnb de öyle dedi ,ayyyyyyyyyyyyy çıldırırım o zaman
burda hepimiz birbirimizin duasındayız
inş.hayırlısı ile tedavine başlarsın en yakın zamanda da senin ikiz haberini alırız
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
gelişmeleri bize de yaz merakte bırakma

Sagol canım zaten duallarla kavuscaz ınsallah bebelerımıze

hele bı carsambayı atlatayımcok cok önemlı benım ıcı trombosıtler kafayı hem taktım hem yedım bununla

allahım bu sıkıntımıda gıdersın ıns
allah bılıyo ıcımde hıc acı yok ıns sevındırıcı yükselıs olmustur

dedımya bı oglun bı kızn olcak ınseallah

sana bısey dıyemmı kendım ıcın önce ıkız dıyodum bılırsın sımdıde 3 üze taktım ıkı gündürallah hayıreylesın

içini ferah tutman güzel inş. güzel düşününce güzel oluyor
o zaman dördüzün olsun nasıl
2si kız 2 si erkek ohh miss

içini ferah tutman güzel inş. güzel düşününce güzel oluyor
o zaman dördüzün olsun nasıl
2si kız 2 si erkek ohh miss

amaninbi var hoop birde 5 evlat

eeee nasibakacam

burd kimsem yok

allah hayirlisini versin
allahin gücüne gitmesin tövbe 10 düsük olunca insanin nasi cani yaniyo

4 üz de olsa basa gelen cekilir yeterki hayirlisi sagliklisi olsun

hamillelikte benim yirtikhic olmadi belde kollarda gögüs ve birazda bacaklarda

kizimda biraz kücük bebektiamayasitlarina göre boylumas

yqani demek istedigim dördüzü nereme sigdircam

Canım benim Yücerrabbim emeklerin karşılığını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir ewladın olucakk çok emek verdin Allah yardımcın olsun canımmm

Ben sana n dedim sen doktora bakma degere bakma dedim Allahım sağlıklı hayırlı bir kız bir erkek ewlat sana nasip edicek canım inşallahhh ...
Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun Allahım sabrını versin gerçekden zor benim 3 kürtajım var en büyüğü 9 haftalıkdı sonra kromozom sorunumu öğrendim tüp bebege yöneldim 3 kere denedim malesfki olmadı ( Dilerim çıkmaz ama n bilim bana sanki kromozom sorununuz varmış gibime gelio yada kanda pıhtı hepsine baktırdınızmı canım???
Kötü şeyler düşünüp beynini yorma cnm benim Allah seni mukafatlandırıcam emin ol bu kadar emek bu kadar çile yavrunu kucagına alınca geçicek inşallahhh

Allah razı olsun onlardan cnm o zaman ..
Ama şu yemegide nazikçe uyarsan cnm bir odaya tıkınıp kalmazsınn

canım merhaba ,

4 gundur giremedım.
cok cok gecmıs olsun.
baya buyuk bır amelıyat atlatmıssın .
Allah sonunu hayırlı etsın ınsallah guzelım .
sımdı daha ıyısındır sanırım ha?

ezberindeki surelerden okuyabilirsin gusül abdestin var sonuçta.

Canım işte ben onu bilmiyorum. Ben bayan dr ye gitsem bile gelince gusül abdesti alırım şimdi o kadar erkek dr gördü, işlem yaptı sanki gusül abdestim yok gibi geliyor bana.

Delikız dini hükmü nedir bu durumun?

Sağ ol canım senin de işlerin rast gele...:)

Canım nedense içimde şöyle bir düşünce var. pgt olduğu için elde 2 den fazla embriyo varsa ve farklı cinsiyetlerdense ki onlar cinsiyeti biliyorlar bence farklı iki cinsiyet koyuyorlar. Tabi bu benim düşüncem.

Canım ne kadar çok brebek o kadar çok erken doğum ihtimali o kadar sorunlu bebek. O yüzden ikiz dışında dua etmeyin.

Çok sağ ol canım. Dikkat ediyorlar ama bana yetmiyor dikkatleri. Yemeyi çok seven bir aile. Sen nasılsın canım?

canım merhaba ,

4 gundur giremedım.
cok cok gecmıs olsun.
baya buyuk bır amelıyat atlatmıssın .
Allah sonunu hayırlı etsın ınsallah guzelım .
sımdı daha ıyısındır sanırım ha?
Sağ ol canım. Ne zaman yeni tedavin? Sinyallerini vermiştin...

Canım işte ben onu bilmiyorum. Ben bayan dr ye gitsem bile gelince gusül abdesti alırım şimdi o kadar erkek dr gördü, işlem yaptı sanki gusül abdestim yok gibi geliyor bana.

sana nasıl geldiği önemli değil canım, gusül abdesti bozan durumlar belli.
onlardan biri olmadıysa gusül almana gerek yok.
elbette ilk fırsatta alırsın güzel olur ama, bu okumaman için şeytanın vesvesesi gibi sanki.
bu konularda kendi hissettiğine göre hareket etme

Bende çok şükür iyiyim cnm arada geliolar ama yapcak bişey yok ((

“Kadının, erkek doktora muayene olduktan sonra boy abdesti alması gerekir mi?”

Bu meseleye ışık tutması bakımından gusülle ilgili bir prensibi hatırlayalım:

Ön ve arka yoldan birisine parmak veya başka bir cismi sokmak guslü gerektirmez. Parmağın erkek parmağı ile kadın parmağı olması arasında bir fark yoktur. Fakat cinsel bir lezzet duyma düşüncesiyle ön tarafa parmak sokulursa bundan dolayı gusül gerekir.

Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.

Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır. (Reddü’l-Muhtar, 1: 112)

chnb canım ameliyat da olsan muayene de olsan, erkek kadın farketmez gusül bozulmuyo.
namaz abdesti bozuluyo sadece..
pek yeri değil ama yazdım gitti

Son düzenleme:
Mattika çok iyi oldu ben bozuluyor sanıyordum o yüzden esmaülhüsna isimleri söylüyordum ve Türkçe dua.Çok sağ ol...

Hazade canım inşallah yakında sağlıkla gelir bebişin...

Delıkız tebrık edıyorum.
Cok guzel bu haber ...

teşekkür ederim
yok olurmu öyle şey gusul abdesti almanın şartları belli o şartlar olmadıktan sonra gusle gerek yok
ben ramazanda bile muayeneye gittim
gönlün rahat olsun gusul almayı gerektiren haller olmadıkça gusle hiç gerek yok
ama tabi psikolojik olarak rahatlamak adına almak istersen kötülüğü yok tabi
yaaa ne bileyim belki aynı cinsiyet çıkar hepsi
mesela hitucide ikisi de kız idi
bende çok yumurta olduğu için seçerlermi bilemem ama eğer öyle olursa süper olur yaaa
düşünmesi bile inanılmaz
aslında ikizde de bi çok risk var ama ALLAHA EMANET hayırlısı ile ALLAH istedikten sonra hiçbirşey olmaz inş.

aaaaayyyyy inş. hazadem inş.

Sağ ol Delikız...İyi oldu öğrendiğm... Hitucinin 2 tane vardı ya. Tabi ben öyle tahmin ettim...

hazade sen nasılsın canım?

laveque sen naptın yeni tedavi ne zaman?

nerdesiniz kızlarr

Mattikacım merhaba ,

ben aslında tedavı ıstıyorum ama Istanbul cok zor bu aralar.
nasıl olacak bılmıyorum.
kara kara dusunuyorum.

sen nasılsın canım?
az kaldı senın de
asıl heyecan sızlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…