- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.821
hazade sen nasılsın canım?
laveque sen naptın yeni tedavi ne zaman?
nerdesiniz kızlarr
mutluluktan tatlım
chnb çok çok geçmiş olsun canım. Dün aradım seni, eşindi sanırım telefona çıkan. Konuşacak durumda değildin. İyi olduğunu öğrendim. İnşaallah oğluna sağlıcakla kavuşursun.
mervecim sana da geçmiş olsun güzelim. İyi misin biraz daha?
izmirde nasıl yok anlamıyorum ya.Mattikacım merhaba ,
ben aslında tedavı ıstıyorum ama Istanbul cok zor bu aralar.
nasıl olacak bılmıyorum.
kara kara dusunuyorum.
sen nasılsın canım?
az kaldı senın de
asıl heyecan sızlerde
allah gönlüne ferahlık versin tatlım.. işimiz çok zor..İyi diyelim iyi olsun canım arada geliolar kendimi kontrol edemiorum sanırım aslında iyi deilim ama iyi görünmek istiorum bilemiorum sonum n olucak((
Seninde az kaldı sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagınaa inşallahhh
bu tedavi şeklini ben de okumuştum.Kızlar bugün boş durmadım vee Bahçeçi tüp bebek Erbil beyle görüştüm
Bana dediki translokasyonlu hastalara tek ay tedavi bana mantıksız gelio yurt dışında aldıgım bir seminerde şöle yapıolardı dedii :) her ay anneden ilaçsız olan yani tedavisiz her ay 1 yada 2 yumurta oluşuo ve onları 1 sene topluolar ve döllüolar dedi ...
Bizlerde her ay ilaç destegi ile toplamda 2 yada 3 ay yumurta üretip toplanan yumurtaları dondurup gelen göllenme yapıp pgt ye gönderioruz dedi.ve başarı şansımız daha çok artıo çünkü 8 de 1 çıkarken 30 yumurtadan 7 tane çıkabilio ve az dozajlı ilaçla dedi veeee ekledi sakın dert etme ben seni translokasyonlu hastalarla tanıştırıcam dedi sakın ümidi yitirme beni çok motive etti gerçekdenn dilerim hepimize bu tedavi şekli umut olur kızlar ...
Kızlar bugün boş durmadım vee Bahçeçi tüp bebek Erbil beyle görüştüm
Bana dediki translokasyonlu hastalara tek ay tedavi bana mantıksız gelio yurt dışında aldıgım bir seminerde şöle yapıolardı dedii :) her ay anneden ilaçsız olan yani tedavisiz her ay 1 yada 2 yumurta oluşuo ve onları 1 sene topluolar ve döllüolar dedi ...
Bizlerde her ay ilaç destegi ile toplamda 2 yada 3 ay yumurta üretip toplanan yumurtaları dondurup gelen göllenme yapıp pgt ye gönderioruz dedi.ve başarı şansımız daha çok artıo çünkü 8 de 1 çıkarken 30 yumurtadan 7 tane çıkabilio ve az dozajlı ilaçla dedi veeee ekledi sakın dert etme ben seni translokasyonlu hastalarla tanıştırıcam dedi sakın ümidi yitirme beni çok motive etti gerçekdenn dilerim hepimize bu tedavi şekli umut olur kızlar ...
KIZLAR bizim gibi yani (eşlerinin ikiisde tasıyıcı) akdenız anemısı (talasemi)olupta tüp bebek yöndemi ile hamıle kalan varmı tedavım baslamak uzere carsamba dr gıdıcem memorıaldeyım okudum burdakı pgt lerı ya gozumden kaldı yad yoktu bızım gıbı yardımcı olursanız sevınırım kızlar
selam arkadaslar ben 8. ayda istanbula gidicem pgt icin sizce en iyi pgt merkezi neresi lutfen yardimci olursaniz sevinirim
ilk gebelik 7 haftalık (tek bebek)
ikinci gebelik 11 haftalık (ikiz bebek)
3.deneme negatif
üçüncü gebelik 21 haftalık (tek bebek erken doğum)
5.deneme kimyasal gebelik
dördüncü gebelik 12 haftalık ( ikiz bebek)
hanımlar 4 hamileleikte 6 bebek kaybettim en son ikizlerimi 2 hafta önce kaybettim düşük materyalleri kromozom testine gitti aranızda bunları yaşayan varmı.kromozom sonuçlarını korku içinde bekliyorum yokmudur kromozom sorunu olup anne olabilen arkadaşımız lütfen cevap verin pgt yöntemi çaremidir bu yaşadıklarımı yaşamamaya(
chnb nasılsın canım iyi misin biraz daha? Okudum yazdıklarını. Rabbim yar ve yardımcın olsun... Zor zamanlar ama geçecek hepsi ve sen sağlıkla minik erkeğine kavuşacaksın. Allah'ım sana bol sabır, acılara dayanma gücü versin...
delikız hayırlı olsun bıdıkların :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
mattika yalnızlığın tadını çıkar :) Yaklaşık 3,5 ay sonra dinlenmeye pek vaktin olmayacak
iyiyim canım, gittiler kafa dinliyorum.
bebeğe bikaç kıyafet aldım daha, beşik fln son ay alıcaz heralde.
bana kalsa daha almıcam da sanırım 34.haftadan sonra fln hazır beklemek lazımmış:26:
sen nasılsın, pek görünmüyosun
Kızlar bugün boş durmadım vee Bahçeçi tüp bebek Erbil beyle görüştüm
inci tanesi canım nasılsın sana memorial sayfasından yazmıstım ama burdaymıssın nasılsın neler yapıyosun benım adtım bu ay bıraz erken geldı bugun nur hanımla görustum çarşamba günü kontrolle cagırdı sonra tedavıye baslıcakmıs cok heyecanlandım bakcakmıs kıst varmı dıye bende yumurtalık rezervıde az cunku ondan kısa olur dedı genetık oldugu ıcın bızı sıkıntıya sokuyo bazı durumlar dedı baklaım hazırlısı canım baktı bu sayfaya okudum benımkı genetık rahatsızlıgı olan hıc denk gelmedı yada ben gozden kacırıdm anne baba talesemılı olup genetıkle hamıle olanlar varmı cok merak edıyorum ben senı bılgılendırıırım cnm tedavı surecını dua et benım ıcınde opuyorum senı:13::2:
KIZLAR bizim gibi yani (eşlerinin ikiisde tasıyıcı) akdenız anemısı (talasemi)olupta tüp bebek yöndemi ile hamıle kalan varmı tedavım baslamak uzere carsamba dr gıdıcem memorıaldeyım okudum burdakı pgt lerı ya gozumden kaldı yad yoktu bızım gıbı yardımcı olursanız sevınırım kızlar
Hazadecim ben tam olarak ne dedigii anlamadim , biraz daha aciklar misin?
Bu arada Allah hayira cikarsin ben dun gece bir ruya gordum. Simdi senin mesajini da okuyunca hayret dedim.
Hamileymisim , ve bana hamile oldugumu burada Kent Hastanesinde tedavi gordugum dr soyluyormus. Sessizce soyluyor bana ama cok mutlu... Gebesin diyor. Ve bir kizin olacak . Ben de diyorum ki ben adam akilli tedavi gormedim ki... Gordugum tedavi de soyleymis. Normalde biz yumurtluyoruz ya her ay. Ben normal yumurtlamisim ilacsiz, ignesiz... Ve benim bu sartlar altinda yumurta toplamam olmus. 4 yumurta toplaniyor. Neden bu kadar az diyorum. Ben de en az 7-8 tane oluyordu dedim. Merak etme ilacla olur gene ama biz dogal haline biraktik, boyle az ama kaliteli olur dedi. Ve ben soruyorum, tutar mi sizce diyorum. Tutar rahim cok gzuel gorunuyor bu ay dedi.
Allah hayira cikarsin.
Simdi senin bu soyledigii tam anlamadim ama anladigim kadari ile ruyama benzettim. Sen bir anlatsana bana , gerci anlatmissin ama ben anlamadim.
MATTIKACIM Izmire genetikci gelir evet ama bizde birde morfoloji sorunu var. Bunun icin de biliyorsun imsi gerekli ve ne yazik ki yok. Imsisiz bizim isimiz olmaz.
İnci canım demedi eşim arardım yoksa. Nasılsın ?
İnci şu sonda çıkacak 2 gün sonra inşallah. O zaman rahatlarım biraz. Şu sızan idrar mı amniyo mu endişem rahatlar...
Sen gittin mi hastaneye?
inci tşk ederim canım inş sağlıklıdır da giyer aldıklarımı.
kendimi suçlu gibi hissediyorum bişeyler aldım diye.
bi yandan da almaya başlamam lazım bi sürü ayrıntı var,
ben eskiler gibi düşünüyorumdoğmamış çocuğa don biçmiyorum
ıncıcımhazadenın anlattıgına acıklama getırmıssın.
Bu benım tam da ruyamda gordugum seydı. Dogal yumurtalarım toplanıyorduhayret cok ılgınc ruyanın arkasından bu bılgıyı duymak. Sasırdım valla. Ruyamda da aynı seyı soyluyordu dr. Dogal yumurtalar daha kalıtelıoluyor dıyordu. Buradakı amac o sanırım , daha kalıtelı olmasını saglamak degıl mı? Her ay anestezı ve yumurta toplama, ama ya o ay yumurtlamadıysak? Oluyor ya oyle... Vallamkeske care olsa da boyle denesek bır de.
Senın tedavı var mı yakın gelecekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?