Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazade sen nasılsın canım?

laveque sen naptın yeni tedavi ne zaman?

nerdesiniz kızlarr

İyi diyelim iyi olsun canım arada geliolar kendimi kontrol edemiorum sanırım aslında iyi deilim ama iyi görünmek istiorum bilemiorum sonum n olucak ((

Seninde az kaldı sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagınaa inşallahhh

mutluluktan tatlım

Kızlar bugün boş durmadım vee Bahçeçi tüp bebek Erbil beyle görüştüm
Bana dediki translokasyonlu hastalara tek ay tedavi bana mantıksız gelio yurt dışında aldıgım bir seminerde şöle yapıolardı dedii :) her ay anneden ilaçsız olan yani tedavisiz her ay 1 yada 2 yumurta oluşuo ve onları 1 sene topluolar ve döllüolar dedi ...
Bizlerde her ay ilaç destegi ile toplamda 2 yada 3 ay yumurta üretip toplanan yumurtaları dondurup gelen göllenme yapıp pgt ye gönderioruz dedi.ve başarı şansımız daha çok artıo çünkü 8 de 1 çıkarken 30 yumurtadan 7 tane çıkabilio ve az dozajlı ilaçla dedi veeee ekledi sakın dert etme ben seni translokasyonlu hastalarla tanıştırıcam dedi sakın ümidi yitirme beni çok motive etti gerçekdenn dilerim hepimize bu tedavi şekli umut olur kızlar ...

inci tanesi canım nasılsın sana memorial sayfasından yazmıstım ama burdaymıssın nasılsın neler yapıyosun benım adtım bu ay bıraz erken geldı bugun nur hanımla görustum çarşamba günü kontrolle cagırdı sonra tedavıye baslıcakmıs cok heyecanlandım bakcakmıs kıst varmı dıye bende yumurtalık rezervıde az cunku ondan kısa olur dedı genetık oldugu ıcın bızı sıkıntıya sokuyo bazı durumlar dedı baklaım hazırlısı canım baktı bu sayfaya okudum benımkı genetık rahatsızlıgı olan hıc denk gelmedı yada ben gozden kacırıdm anne baba talesemılı olup genetıkle hamıle olanlar varmı cok merak edıyorum ben senı bılgılendırıırım cnm tedavı surecını dua et benım ıcınde opuyorum senı:13::2:

kızlarrrrr slmmmm nasılsınız bugün dayanamadım yine hastaneye gidip bebegimin kalp atışlarını dinledim..:)1 hafta anca dayanabildim hastaneye gitmeden :)doktorum çok ii göründügünü söyledi..sonkez haftaya bidaha gidicem ondan sonra 1 ay bekleyip ikili test için gidecekmişimbu arada kuzucum da 7.7 mm olmuş çok küçük degilmi yaa :)

Mattikacım merhaba ,

ben aslında tedavı ıstıyorum ama Istanbul cok zor bu aralar.
nasıl olacak bılmıyorum.
kara kara dusunuyorum.

sen nasılsın canım?
az kaldı senın de
asıl heyecan sızlerde
izmirde nasıl yok anlamıyorum ya.
genetikçiler var gelip yapıyolar, onlarla görüşsen. volkan baltacıydı heralde kızlar yazmıştı burda

allah gönlüne ferahlık versin tatlım.. işimiz çok zor..

az kaldı diyosunuz kızlar ama bana çok uzak geliyo hala, zaman geçiyo bi şekilde inş sağlıkla gelelim de sonuna..

bu tedavi şeklini ben de okumuştum.
hele bizde translokasyon dışında bi sürü sorun çıkınca araştırmıştım, yüksek doz ilaca herkes iyi cvp vermezmiş yumurtalar sorunlu olurmuş. bu bahsettiğin tedavi uygulanır duruma gelse türkiyede iyi olcak. ama maliyet, zaman vs. nasıl olcak

Hazadecim ben tam olarak ne dedigii anlamadim , biraz daha aciklar misin?

Bu arada Allah hayira cikarsin ben dun gece bir ruya gordum. Simdi senin mesajini da okuyunca hayret dedim.
Hamileymisim , ve bana hamile oldugumu burada Kent Hastanesinde tedavi gordugum dr soyluyormus. Sessizce soyluyor bana ama cok mutlu... Gebesin diyor. Ve bir kizin olacak . Ben de diyorum ki ben adam akilli tedavi gormedim ki... Gordugum tedavi de soyleymis. Normalde biz yumurtluyoruz ya her ay. Ben normal yumurtlamisim ilacsiz, ignesiz... Ve benim bu sartlar altinda yumurta toplamam olmus. 4 yumurta toplaniyor. Neden bu kadar az diyorum. Ben de en az 7-8 tane oluyordu dedim. Merak etme ilacla olur gene ama biz dogal haline biraktik, boyle az ama kaliteli olur dedi. Ve ben soruyorum, tutar mi sizce diyorum. Tutar rahim cok gzuel gorunuyor bu ay dedi.

Allah hayira cikarsin.

Simdi senin bu soyledigii tam anlamadim ama anladigim kadari ile ruyama benzettim. Sen bir anlatsana bana , gerci anlatmissin ama ben anlamadim.

MATTIKACIM Izmire genetikci gelir evet ama bizde birde morfoloji sorunu var. Bunun icin de biliyorsun imsi gerekli ve ne yazik ki yok. Imsisiz bizim isimiz olmaz.

KIZLAR bizim gibi yani (eşlerinin ikiisde tasıyıcı) akdenız anemısı (talasemi)olupta tüp bebek yöndemi ile hamıle kalan varmı tedavım baslamak uzere carsamba dr gıdıcem memorıaldeyım okudum burdakı pgt lerı ya gozumden kaldı yad yoktu bızım gıbı yardımcı olursanız sevınırım kızlar

Canım selam ,

İnci de ben de tek gen hastalığından pgt yaptıracağız. Sanırım Thalesemi de tek gen hastalığı. Ama birebir thalesemi olan bir çift henüz buraya yazmadı. Yalnız benim bir akrabam var. Kadın da erkek de taşıyıcı idi. Bilmeden evlendiler ve maalesef ilk çocukları hasta doğdu. Şimdi o çocuğun iyileşebilmesi için Thalesemi olmayan bir çocuk daha yapacaklar .Onlar da Memorial'da tedavi görecekler..

chnb nasılsın canım iyi misin biraz daha? Okudum yazdıklarını. Rabbim yar ve yardımcın olsun... Zor zamanlar ama geçecek hepsi ve sen sağlıkla minik erkeğine kavuşacaksın. Allah'ım sana bol sabır, acılara dayanma gücü versin...

delikız hayırlı olsun bıdıkların :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

mattika yalnızlığın tadını çıkar :) Yaklaşık 3,5 ay sonra dinlenmeye pek vaktin olmayacak

İnci canım demedi eşim arardım yoksa. Nasılsın ?

Hazade iyi yapmışsın araştırmak bile yeni tedavi için bir adım düşünülebilir bu yöntem de...

Lave inşallah gerçek olsun rüyan bismillah de başla bence....

Akasya canım Allah yardımcıları olsun... Senin sonuçlara ne kadar var?

Arkadaşlar siz nasılsınız?

selam arkadaslar ben 8. ayda istanbula gidicem pgt icin sizce en iyi pgt merkezi neresi lutfen yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba yıldızcım. İstanbul'da çoğumuz Şişli Memorial'e gidiyoruz.

Çok geçmiş olsun. Kromozom sorunu varsa pgt en iyi çare bence.

İnci şu sonda çıkacak 2 gün sonra inşallah. O zaman rahatlarım biraz. Şu sızan idrar mı amniyo mu endişem rahatlar...

Sen gittin mi hastaneye?

Güle güle kullansın kuzucuğun

Canım hazadem bizler de bir gün Allah'ın izniyle sağlıkla yavrularımıza kavuşacağız. Doktor doğru demiş, ümidimizi yitirmek yok...

Canım merhaba. Ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim adına. Hayırlı, güzel haberlerle gel inşaallah... Dualarımdasın. Bu topikte talesemili birine ben de rastlamadım ama belki geçmiş sayfalarda vardır. İnşaallah sağlıklı bulunacak, içini ferah tut. Habersin bırakma

Allah hayra çıkarsın canım. hazade'nin söylediği, hani kadınların her ay 1 ya da 2 olgun yumurtası oluyor ya, iğne vs. falan olmadan o yumurtalar toplanıyor, 1 sene boyunca her ay toplanıyor ve 1 sene sonunda pgt'ye gönderiliyor. Ama tabi bunun için nasıl bir masraf çıkarılır o da ayrı bir mesele. Ben rüyanın gelecek güzel günlerin habercisi olduğuna inanıyorum...

İnci canım demedi eşim arardım yoksa. Nasılsın ?

O an telaştan unutmuştur canım.

İnci şu sonda çıkacak 2 gün sonra inşallah. O zaman rahatlarım biraz. Şu sızan idrar mı amniyo mu endişem rahatlar...

Sen gittin mi hastaneye?

Sonda nedeniyle sızıyordur canım o, içini ferah tut.
Ay sonunda gideceğim, Cumhur Bey'le de görüşeceğiz inş.

laveque rüyan hayra çıksın, güzel bi rüya.
imsi dediğinin ne olduğunu bilmiyorum ama farklı bi ile gidip gelmek çok zor bizler için..
biraz zaman geçsin gücünü toplayıp başlarsın inş.

inci tşk ederim canım inş sağlıklıdır da giyer aldıklarımı.
kendimi suçlu gibi hissediyorum bişeyler aldım diye.
bi yandan da almaya başlamam lazım bi sürü ayrıntı var,
ben eskiler gibi düşünüyorum doğmamış çocuğa don biçmiyorum

Aslında en güzelini yapıyorsun. Alışveriş dediğin kolay yeter ki sağlıkla gelsinler, 1 haftada bile halledilir.

Chnbcım, ıncıcım, mattıkacım,

chnbcım... Bısmıllah deyıp baslamam gerek, dogru dıyorsu. Bır guc ınsallah rabbımden . Sen nasılsın guzelım ?

Mattıkacım ımsı sperm secme yontemı aletı. ızmırde yok. Sankı koy anasını satayım. Aradım da gecen ay tek tek merkezlerı, sıparıs verdıysenız ben beklerım dedımama nerde, sıparıs de yok.

ıncıcımhazadenın anlattıgına acıklama getırmıssın.
Bu benım tam da ruyamda gordugum seydı. Dogal yumurtalarım toplanıyorduhayret cok ılgınc ruyanın arkasından bu bılgıyı duymak. Sasırdım valla. Ruyamda da aynı seyı soyluyordu dr. Dogal yumurtalar daha kalıtelıoluyor dıyordu. Buradakı amac o sanırım , daha kalıtelı olmasını saglamak degıl mı? Her ay anestezı ve yumurta toplama, ama ya o ay yumurtlamadıysak? Oluyor ya oyle... Vallamkeske care olsa da boyle denesek bır de.

Senın tedavı var mı yakın gelecekte

Bu bir işaret olabilir mi :) Evet canım ben de öyle düşünüyorum, ilaçsız doğal ve daha kaliteli yumurta elde etmek amaç. Yumurtlama olmadığı ayı pas geçerler herhalde.
Yok canım, sanırım aranızda tedaviye başlayacak en son kişi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…