- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.001
benim annem de hatırladığı kadarıyla 4 ya da 5 düşük yapmış. ve benim de baba tarafımdan geliyor anomali.
dedm ya, benziyoruz.
ay nedir senin bu çektiğin yaakızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
yazmıyorsunki doğru dürüst daha sık yaz hemen dolsun mesajya sorma aylardır bi 100 mesajı dolduramadımbu arada doktorum 4 hafta sonra ikili test yapacagını söyledi haftaya perşembede kontrolüm var inş..zaman çok çabuk geçiyor vallahi delikız bi bakmışsın bebişlerimiz dogmuş onlar hakkında konuşmaya başlamışız inşallah.. senn dogum şubata geliyor degilmi canımm bakarsın aynı günde dogarlar arkadaş olurlar
söyleyene bak sen 2 aylık oldun benden 2 hafta öndesin sus konuşmacnmm maşallah diyim o zaman normal almışsınnn tebriklerayy bizde bi o haftalarımıza gelseydik..hele bide benm sürekli korkularım var midem bulanmıyo acaba bebegin kalbimi durdu falan filan elimde olsa evede bir tane ultrason cihazı alcam anca bakıcam bu arada cnm snn hiç böle korkuların oldumu olduysa kaçıncı haftada atlattın ?gerçi çevremdekiler hep diyo bebegin kalbinin durması kolay bişey degil ,senin bebekler genetige gitti saglıklılar diyolar ama işte anne yüregi
delikiz nasilsin nasil gidiyo bulantilar icin sanki erken bence
nezafse sende hamislermizdensin sen tüp yaptirdin demi ama pgtli mi
mattika selam canim yavas yavas yaklasiyosun kucaklamiya pasaniminsaalla
cnbh da insallah bu günlerde hayirlisiyla rahatlar
aydannnnn seninle karsilasmadik ama insallah allah yüzünü güldürür
rana masallah iyi yumis sayin enaz iki adet saglikla cikip sana tutunur insallahSORUNUNUZ NEYDI KADERDASIM
laveg
inci
akasyave diger arkadaslar selam sizede
tahlillerim kan sonuclarim icin dua edin nolur
bi firsatimdogdu tüp icin allahim duysun sesimizi amin
Canım benimmm sakın üzme kendini allah sana o bebegi nasip edecek ben inanıorum ...kızlar ben hastaneye yattım keseden sızma varmış. Yan odadan bebek sesi geliyor. Tekrar dolabilirmiş de. Dua edin bana...
yazmıyorsunki doğru dürüst daha sık yaz hemen dolsun mesaj
benim ikiz olduğu için muhtemelen erken doğacak 3 hafta filan ..
yani ocak ile şubat arası bir yerdeyim ama ne zaman onu bilmiyorum
söyleyene bak sen 2 aylık oldun benden 2 hafta öndesin sus konuşma
ben ne yapayım daha 6.haftam
yaaa herkesin bünyesi farklı illa bulantı olması şart değil
millete bakma sen cahilce konuşmalar onlar
öyle bulantısı olmadan doğuran çok var
insanlar bazı şeyleri abartmayı çok sever..
yaa zaman hiç geçmiyo bir an önce allahın izniyle ocak ayına girsek karnımız burnumuza deyse bu arada delikız batıkentte yeni bir hastane var biliyormusun ??
Canım haberlerını beklıyoruz
neresi bilmiyrm hiç:44:
hayir günleriniz olsun
cnbh ins iyisindir bugün niye 3 gün
mattika nesafse incim selam cancagizlarim
incciiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?