Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

.

CAnım demir değil de elevit içiyorum. Çürük dişim var aslında. Bacak ağrım da çok olur benim belki romatizmam da vardır...

6,5 çok yüksek bir değer değil, endişe etme. kireçlenme dediğimiz şey bile düşük dozlu romatizmal hastalıkmış biliyor musun?
dediğim gibi 5 olacakmış 6,5 olmuş. çok yüksek değil gerçekten. biran önce iyileşmeni diliyorum canım...

Yer gök dua ile, inşaallah sağlıkla tamamlayacaksın. İçini ferah tut.

Bilesescim tedavide moralli olmak gerek. Daha yolun başındasın, için ferah olsun. Yaşın çok genç, rezerv sıkıntısına çok şaşırmıştım hatırlarsan. Dozun bayağı yüksekmiş.
Benim ilkinde 3 yumurta denmişti öyle de oldu. İkincide en fazla 4 dendi ancak 7 toplandı. Ağlayıp kendini harap etme, dua edelim bol bol...

cnbh gecer gider ins sikintilarin

inci dün ani cikis yaptimkusura bakma
bugün kan verdimcuma sonuclar alcakmisim trombositler icin biliyosun insallah sonuclar iyi cikarsa basliyalim diyoruz

haklısın canım morel bozmak yok bende sasırdım hemde cok canım bugun bırden oyle konusunca dr sanadamı oyle dedı herseyı soyledı yas 29 ama rezerv az (evet doz olayı benım bayagı yuksek telefonda doyledıler dozu 300 dedıler bende 300 mu dedım yanlıs olmasın dıye nıye oyle oldu anlamadım cnm tmm aglamak yok arkadasım herseyın bası duaa rabbım bızıde gorur ınsallah bızede hayırlı evlatlar nasıp eder allahım cok buyuk

İyi akşamlar hametcim. Mail atabildin mi?

yok ya ins yarin diyom bide randevu ne vermezlerse gör sen yada prob zimbirtilari ney gec gelmez insallah kendisiyle nasil direk görüsürüm bilgin varmi genetikciyle

blases üzüntüylede artarmis fhs sanirim benimde yüksek ben arastirarak okudum dr um tahlil sonucunu aciklamiyo ancak trye tüpe git diyodu demekki onun icin mis bende hayit tableti iciyom ins faydali olur

Ha şöyle :) İlaç dozunu kan değerlerin ve yumurtaların durumuna göre belirliyorlar. Benim ilkinde düşük doz almamın nedeni ohss riskinden korkulmasıydı. Düşük olunca da sayım az oldu. İkincide risk alındı ve doz arttırıldı, şükür ohss olmadım. Artık her gittiğinde kan alınacak ve ona göre doz belirlenecek. Hafta başı az çok belli olur sayın. Dualarım seninle. Moralimizi bozmayalım.

hosbuldum izz sende sanirim buranin eski kaderdaslarindasin

ben derdimi ögrendigimde pek kimse yoktu ayni derdi paylasacagim simdi arkadaslarla konusup dertlesiyoz sükür moral oluyo

aynen, ortak acılar insanları kenetliyor. hep böyle...
eski denilebilir bana ama çok da değil. ben genetik sorunumu kazara hamile kalıp geçen yıl, 9 ay önce düşük ve kürtajdan sonra test sonucu öğrendim. 8 aydır bu forumu biliyorum. 4 ay önce de doğal denemeye karar verdim. gelişmeleri yazacağım demiştim ama maalesef (gerçi hayırlısı demiştim, maalesef demiym) hamile kalamadım. dediğim gibi 1 ay daha sonuç alamazsam pgt deneyeceğim...

sizde durumlar ne peki?

hadi bana biraz son elişmelerden bahsedin:) kimleri bekliyoruz? kim ne durumda?

hamet

cnmm evet bende tüp +pgt ile ilk denememde hamile kaldım.şimdi 2 aylık oldu sıpam :)rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş cnm snn ne sorun vardı ?genetikmi ?

evet canım genetık yer degısıklıgı var aralarında yer degıstırıyolarmıs ıkı kromozon dopınglımıdır nedır yerınde duramıyorlar zahır

Canım probların ne kadar sürede geldiğini bilmiyorum ama belki prob vardır. Randevuyu veriyorlar o konuda telaşlanma. Hastaneyi arayıp genetik doktoru Cumhur Bey'le görüşmek istiyorum dersen bağlarlar ama pazartesiye kadar izindeymiş, Bileses yazdı şimdi.

anladım cnm ınsallah bende ohss olmam cnm demı cumartesı baslıyoruz maratona cnm dr 900ml yazdı ben evdeyken puregono bıtırmıs olucam o zaman cnm sagol cnm benımde senınle bugun hep aklımda sen vardın dr anlatınca yazdıkların aklıma geldı soz bozmuyoruz morelımızı :))

Ohss 100 hastadan birinde görülüyormuş doktorun dediğine göre. İnşaallah olmazsın. Puregonu 2 kutu aldın değil mi?

okumustum ama bunu söyledıgın tekrar ıyı oldu sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…