Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sağol canmmm sen nasılsın bakalım burda herkes birbirine tesselli veriyonede olsa birbirimizin halinden ancak yine bizler anlıyoruz

dogru valla kimse analmiyo bizi kendi ailemiz bile anlamiyor kromozom sonucunu ögrenince bu topikte bikac arkadas tan baska yoktu umut arar dururdum ozamanlar tüp yaptralim dedik her kafadan ses kimse seni anlamiyo

insallah tedaviye baslarsam kimseye söylemiycem

Hoşgeldin canım. Nasılsın? Test sonuçların yarın mı çıkacak?

he canim ya iyi cikarda bismillah der start yapariz evvel allahin izniyle ümitlim insallah, bu kaz kanamam agir gecmiyo en azindan pihtili gelmesine cok seviniyom

5 sdaat sonra kadin dr da randevüm var bakalim ne diycek
INCIM BU ARADA EGER CUMHUR BEY YOKSA YINEDE ARASAMMIKI YOKSA PTESIM ARASAM PTESI GEC MIOLUR YA

Canım en sağlıklısı Cumhur Bey'le görüşmek. Sen tedaviyi ne zaman düşünüyorsun? Dün dediğimiz gibi prob'a da gerek kalmayacak tüm kromozomlara bakılacağı için.

SALI AKSAMI BASLADI ADETIM 33-34 .günlerde geliyo tahminen izinede denk geliyo ama ramazan di bayramdi bilimiyom bayrama bi hafta kalasi adetli olurum heral ama bayramda tedavinasilolur orasida var

SALI AKSAMI BASLADI ADETIM 33-34 .günlerde geliyo tahminen izinede denk geliyo ama ramazan di bayramdi bilimiyom bayrama bi hafta kalasi adetli olurum heral ama bayramda tedavinasilolur orasida var

Bayramda da yapılır, tüm doktorlar olmasa da en az 2 doktor bulunur hastanede.

selam kızlar,

nasılsınız???

CHNB canım nasıl oldun ? sızıntı devam etmıyor ınsallah , ha?

Aydandan haber yok sanırım hala.

Icı, Mattika, delikız , Hamet, Izz, ve adını sayamadıgım herkes sızler nasılsınzı?

iyiyimdir isn dün trombositler icin kan verdim yarin sonuclari alcam dua et kurban olayim insaallah iyi cikar

Delikız, mattika, hazade sağ olun. inşallah iyi olayım 3 gün önemliymiş...

Diğer kızlar olarak iyiyiz canım benim sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…