Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım üzüldüm...
Saglıklı embryo bulmak da kaderınde yoksa ıse yaramıyor .
Ne dıyeyım ?
Bır an once toparlan ve ıyı ol tatlım.
Bu sınav zor sınav.
Cok zor.

önemli deil canım ebnim arada oluo
Aydana çok üzüldüm ama pozitif beklliodum ondan

saglıklı bulununca tutar herhalde artık dıyorsun...
Aydanın 24 sure mu yapılmıstı?
Ben sunu da dusunuyorum.
Tabı eger baska bır sorun yoksa bu soyledıgım sey.
Fısh butun kromozomlara bakmıyor ya, acaba dıyorum fısh ıle bakılan ve saglıklı denılen embryoun tutmamasının sebebı ( eger rahımsel bır sıkıntı yok ıse) bakılmayan kromozomlarda sorun olmuş ihtimali olabilir mi?
Tutanlar da var elbet fısh ıle ama onlara denk gelmıs olabılır bakılmayan kromozomlarında sorun olmaması.

Canım üzüldüm...
Saglıklı embryo bulmak da kaderınde yoksa ıse yaramıyor .
Ne dıyeyım ?
Bır an once toparlan ve ıyı ol tatlım.
Bu sınav zor sınav.
Cok zor.

Sağol canım, hazırlamıştım ben kendimi ama bir umut belki tutar diyordum, hayırlısı böyleymiş yapacak bişey yok.

Birşey diyeceğim sana ben özel mesaj atamıyorum sen bana atabilir misin, mail adresini ya da cep telefonunu

Evet canım maalesef öyle

Lütfen umudunu kaybetme. Pgt'siz iki denemenin başarısız olmasının nedeni translokasyonun bulunamaması. Evet o 2 tedavide de eminim çok yıprandın üzüldün ama çok şükür şimdi sorun biliniyor ve tedbir alınıyor. Şimdi kendine biraz zaman ver, toparlanmaya çalış. 2-3 ay sonra yeni tedavi için kolları sıvayacaksın inanıyorum buna.

Canım valla artık maddi anlamda imkanımız yok bi 6-7 ay bekleriz belki daha fazla biraz belimizi doğrultalım..
Hem artık farklı düşünmeye başladım.
Allahın bir bildiği var demekki bize kısmet olmayacak anne baba olmak vardır bir hayır demeye başladım, fazla da zorlamamak lazım diye düşünmeye başladım

Canım benim en sonuna kadar gitmeliyiz. Ben de maddiyattan dolayı erteliyorum şu an. Çok zor ama dayanmamız gerek. Geç olsun güç olmasın. Sakın bırakma kendini.

Kızlar merhabalar,
Üzgünüm 4.seferimizde de 0 çektik maalesef, kısmet değilmiş demekki,
İnşallah sıradaki arkadaşlar da görürüz müjdeli haberleri

hayırlısı olsun aydancım.. nasip değilmiş, daha zamanı gelmemiş demek ki.
baksana kiminin ilk denemede ikiz oluyo kimi 4. 5. deneme uğraşıyo.. yazılan oluyo işte, biz uğraşsak da..

Son düzenleme:
amin canım sağolasın. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklere inş.

sakın öle düşünme cnm bende 3 kere kürtaj oldum 3 tüp bebek ama umudum var ve sonuna kdr deva edicemm inşallah bizlerde bir gün anne olucaz
hayırlısı olsun aydancım.. Nasip değilmiş, daha zamanı gelmemiş demek ki.
Baksana kiminin ilk denemede ikiz oluyo kimi 4. 5. Deneme uğraşıyo.. Yazılan oluyo işte, biz uğraşsak da..

öle canım vallahi kadermi denilir yazımı bilinmez ama mücadele edicez bu sınav çok zor bir sınav malesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…