- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.061
Canım ben senı unutmus muyum??? Hay kafama
Aydancım yanlış hatırlamıyorsam bu senin pgt'li 2.tedavindi.
Translokasyonun geç bulunmasının en büyük sorunu.
laveque de aynı şeyleri yaşıyor.
önemli deil canım ebnim arada oluo
Aydana çok üzüldüm ama pozitif beklliodum ondan
evet canım maalesef öyle
Canım üzüldüm...
Saglıklı embryo bulmak da kaderınde yoksa ıse yaramıyor .
Ne dıyeyım ?
Bır an once toparlan ve ıyı ol tatlım.
Bu sınav zor sınav.
Cok zor.
Evet canım maalesef öyle
aydan'ın 24 sure ile bakıldı diye biliyorum.
evet canım 24 kromozoma bakıldı ama 1 tane bulundu, rahimle ilgili histeroskopi yapıldı, tanısal laparoskopi yapıldı çok güzel hiçbir sorun yok demişti semra hoca, nasip değil demekki...
sağol canım, hazırlamıştım ben kendimi ama bir umut belki tutar diyordum, hayırlısı böyleymiş yapacak bişey yok.
Birşey diyeceğim sana ben özel mesaj atamıyorum sen bana atabilir misin, mail adresini ya da cep telefonunu
Lütfen umudunu kaybetme. Pgt'siz iki denemenin başarısız olmasının nedeni translokasyonun bulunamaması. Evet o 2 tedavide de eminim çok yıprandın üzüldün ama çok şükür şimdi sorun biliniyor ve tedbir alınıyor. Şimdi kendine biraz zaman ver, toparlanmaya çalış. 2-3 ay sonra yeni tedavi için kolları sıvayacaksın inanıyorum buna.
Canım valla artık maddi anlamda imkanımız yok bi 6-7 ay bekleriz belki daha fazla biraz belimizi doğrultalım..
Hem artık farklı düşünmeye başladım.
Allahın bir bildiği var demekki bize kısmet olmayacak anne baba olmak vardır bir hayır demeye başladım, fazla da zorlamamak lazım diye düşünmeye başladım
haklısın :18:ama direk mi doğum yapacaksın
hem sen özele gidiyordun ne oldu
sadece doğumumu orda yapacaksın anlamadım
canım ben sadece dogumu orda yapıcam.. son aya kadar medicana ya gidicem..eger durumum olsa dogumuda medicanada yaparım ama çok fazlaama sen devlet hastanesi arıyordun yaa cnm kontroller için burayı tavsiye edebilirim güzel bi hastane..
ee parayla değil sırayla :))
yok yaa acayip işim var bugün delirmek üzereim
150 kişi birden emekli olmuş
bi yerlerde karışıklık oldu bulamıyorum düzeltmeye çalışıyorum
çıldıracağım yaaa
kendine stres yapma hisseder üzülürler bebeklerin annesi sakinnnnn
inş. laveBEN eYLULDE DOĞAL HAMİLE KALMIŞ OLACAGIM :) TRANSLOKASYONSUZ , SAGLIKLI BIR KIZ BEBEGE
podyum yapar aşık atarız artık bebişlerle
herşey nasip kısmet işiEvet canım 24 kromozoma bakıldı ama 1 tane bulundu, rahimle ilgili histeroskopi yapıldı, tanısal laparoskopi yapıldı çok güzel hiçbir sorun yok demişti Semra Hoca, nasip değil demekki...
ALLAH hakkında hayırlısını versin inş.
hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadıysa bunda da bir hayır var demekki ..
ama pesetme yine de yaşın geçmiş değil bi süre sonra tekrar denersin
Kızlar merhabalar,
Üzgünüm 4.seferimizde de 0 çektik maalesef, kısmet değilmiş demekki,
İnşallah sıradaki arkadaşlar da görürüz müjdeli haberleri
amin canım sağolasın. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklere inş.evet mattika dogru söylüyorsun biz ne yaparsak yapalım rabbim onun rızkını verirse zaten dogacaktır en güzeli dua etmek bol bol dua..rabbm sanada yaşatmayacaktır inşallah tekrarını sende gönlünü ferah tut oğluşunu güzel güzel alacaksın inşallah kucagına..
sakın öle düşünme cnm bende 3 kere kürtaj oldum 3 tüp bebek ama umudum var ve sonuna kdr deva edicemm inşallah bizlerde bir gün anne olucazcanım valla artık maddi anlamda imkanımız yok bi 6-7 ay bekleriz belki daha fazla biraz belimizi doğrultalım..
Hem artık farklı düşünmeye başladım.
Allahın bir bildiği var demekki bize kısmet olmayacak anne baba olmak vardır bir hayır demeye başladım, fazla da zorlamamak lazım diye düşünmeye başladım
hayırlısı olsun aydancım.. Nasip değilmiş, daha zamanı gelmemiş demek ki.
Baksana kiminin ilk denemede ikiz oluyo kimi 4. 5. Deneme uğraşıyo.. Yazılan oluyo işte, biz uğraşsak da..
Canım benim en sonuna kadar gitmeliyiz. Ben de maddiyattan dolayı erteliyorum şu an. Çok zor ama dayanmamız gerek. Geç olsun güç olmasın. Sakın bırakma kendini.
hayırlısı olsun aydancım.. nasip değilmiş, daha zamanı gelmemiş demek ki.
baksana kiminin ilk denemede ikiz oluyo kimi 4. 5. deneme uğraşıyo.. yazılan oluyo işte, biz uğraşsak da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?