- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.101
Saol canım benimm Allah razı olsun hayırlısı ile sağlıkla olur inşallahh 3 kere sorunlu olunca korkar oldum :18:
Canım dün kasık ağrım vardı test yaptımm delikız soktu aklıma :))) sonra ikinci çizgi silik çıktı ben şokk
Ama dedim eşime sölemiycemm akşam hastaneye gittimm kan verdimm ve 60,57 çıktıı
Ya inanılmaz şaşırdımm görmeliydin Canımm
inş. sağlıklı embriyoların çıkacakHazade hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.bugun guzel haber ile basladik gune insallah devami gelir.
Benimde bugun pgt sonucum belli olucak dua edin bana olur mu.insallah saglikli transferim olur insallah
İnşallah sonu güüzel olur canım dua edinn
Allah yardımcın olsun. İnşaallah güzel sonuçlar alırsın.
Tesekkur ederim insallahnartik hayirlisi
Hazade dualarimiz seninle insallah hersey guzel olucak
Bizleri habersiz bırakma
Çok saol cnm benimmm inşallah seninde kaliteli bıdıkların çıkıcak ve transferin olucak hayırlısıylaa dua etmezmiyiz hiç cnmm hadi iyi haberlerle gel inşallahhhhHazade hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.bugun guzel haber ile basladik gune insallah devami gelir.
Benimde bugun pgt sonucum belli olucak dua edin bana olur mu.insallah saglikli transferim olur insallah
Vallahi cnm şuan degerim 60 kese 2000 de görünüo ama 2 günde bir kan degerima baktırıcam cem bey öle dedi bakalım cnm sağlıkla ilerlerse doktor bulurumAy canım benim ya çok sevindim çok.
Dualarla devam edecek inşaallah. Doktora ne zaman gideceksin? Doktorun var mı?
Sabah mahmurlu gözlerle açmıştım bilgisayarı ama haberini okuyunca gözlerim bir açıldı pir açıldı
Tesekkur ederim insallahnartik hayirlisi
Hazade dualarimiz seninle insallah hersey guzel olucak
Çok saol cnm benimmm inşallah seninde kaliteli bıdıkların çıkıcak ve transferin olucak hayırlısıylaa dua etmezmiyiz hiç cnmm hadi iyi haberlerle gel inşallahhhh
Vallahi cnm şuan degerim 60 kese 2000 de görünüo ama 2 günde bir kan degerima baktırıcam cem bey öle dedi bakalım cnm sağlıkla ilerlerse doktor bulurum
Vallahi cnm ben sabaha kdr yatmadım. eşime bu akşam söliycem babalar günü hediyesi aldık kayınbabama yarın yazlığa gidicegim için bugünden vericem eşim içinde hediye kutusu aldım içine testi koyucam şok olucakk
Bizimde dualarımız seninle cnm inşallah bebeişin sana gelicekk
Bu arada bisi sorucam beni simdi 13:30 da cagirdilar orda gidince hemen belli oluyormu ki bekliycekmiyiz nasil oluyor.
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
nerde yaptırıyordun senBu arada bisi sorucam beni simdi 13:30 da cagirdilar orda gidince hemen belli oluyormu ki bekliycekmiyiz nasil oluyor.
ben boşuna konuşmuyorum ,size diyorum pozitif bir ay bu ay diye .Ayy canım ne kadar sevindim bilemezsinHarika bir haber bu. Yaşaaaaasınnnn Hadi inşallah sağsalim bebeğini kucağına alacaksın.. Bu aralar gerçekten çok pozitif bir hava var. İnşallah biz de Eylülde güzel haberler alırız.
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
nerde yaptırıyordun sen
ben boşuna konuşmuyorum ,size diyorum pozitif bir ay bu ay diye .
inş. hep böyle devam eder de eylül ayında da seninle inciyi kutlarız
benim dualarım sizinleİnşallah canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Senin bıdıklar iki taneÇifte dua..Bize dua etmeyi unutma olur mu ?
Genart da yaptiriyorum aysun hn doktorum.pgt ye girmesinin sebebi bende 46 xx 1qh+ mis acikladilar ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama garanti olsun pgt tyapalim dediler kabul ettik
Kaç embriyon var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?