Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Beklemek sorun degil tabi sonu guzel olucaksa beklerim

Tepkisi nasıl olacak acaba
Bende çok merak ediyorum ama eminim şok olucak çünkü dün regle oldum dedim :)
Saol canım benimmmmmm eylüldede seninkini kutluycazzzz hepinize bir sürü dua ettim akşammm yarrabbim hepsinin emeklerini boşa çıkarma dedimmm

Teşekkür ederim canım ewet nasip kısmet işde ama n olacagı belli deil bakalım 3 kere sorunlu oldu çünkü benim :18::18::18:

Öyle güzelim. Allah en hayırlısını nasip etsin hepimize.

Teşekkür ederim canım ewet nasip kısmet işde ama n olacagı belli deil bakalım 3 kere sorunlu oldu çünkü benim :18::18::18:[/QUOTE]

Şimdiden olumsuz düşünmeye başlama lütfen, bu sefer herşey yolunda gider inşallah..

aydan canım üzüldüm.rabbim sabır versin.ne söylesek boş anca zamn geçecekte biraz iyileşirsin.çoğumuzun bildiği duygular.allah hiç birimize bir daha yaşatmasın.

Sağol canım, sende başladın sanırım.
yanlış okumadıysam Sen , yavrum34, polik, pgt aşamasındasınız sanırım.

İnşallah sizlerde pozitif alırız...

Canım yarın duyacaksın kalp atışlarını, keseleri de büyümüştür, hiç merak etme herşey yolunda gidecek allahın izniyle :)
ay inş. aydan inş.
darısı başınıza
insan tedirgin oluyor yaa içerde neler oluyor acaba diye
inş. güzel şeyler oluyordur
Haha göbek de iyiymiş
Gelince yaz bize hemen

yazmammı yazmasam çatlarım zaten
hemen yazıp deşarj olmam lazım

Şimdiden olumsuz düşünmeye başlama lütfen, bu sefer herşey yolunda gider inşallah..

İnşallahhh çok korkuorummm Allahım kötü bişey olmasınnn [/QUOTE]

Amiiin canım kötü şeyler olmasın, sen içini ferah tut, dua et. Başka yapacak bişeyimiz yok zaten, bekleyip göreceğiz.
Ama bunca zahmet bunca üzüntüden sonra bu sefer güzün gülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…