- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.121
Aydancım nasılsın?
benim dualarım sizinle
siz de bana dua edin yarın kalp atışı günüm
inş. keselerin büyümesi normaldir
ikisinin de kalp atışını duyarım
en fazla yarım saat beklersin ,ben gittiğimde 15 dakikada sonuçlarım belli olmuştu aysun hanımla görüşmüştüm
genartta bekletmiyorlar sonuca yakın çağırıyorlar
10 tane toplandi 5 tanesi dollendi dun 5 tanesini de pgt ye yolladik dediler.aralarinda yavas ilerleyen de var gayet iyi ilerleyende var dediler bakalim
alemsin inciHayırlısı olsun inş.
delikız inş duyarsın kalp atışlarını. Bumbumbum diye atıyordır inş. :)
10 tane toplandi 5 tanesi dollendi dun 5 tanesini de pgt ye yolladik dediler.aralarinda yavas ilerleyen de var gayet iyi ilerleyende var dediler bakalim
olacak inş.Beklemek sorun degil tabi sonu guzel olucaksa beklerim
Bende çok merak ediyorum ama eminim şok olucak çünkü dün regle oldum dedim :)Tepkisi nasıl olacak acaba
Saol canım benimmmmmm eylüldede seninkini kutluycazzzz hepinize bir sürü dua ettim akşammm yarrabbim hepsinin emeklerini boşa çıkarma dedimmmAyy canım ne kadar sevindim bilemezsinHarika bir haber bu. Yaşaaaaasınnnn Hadi inşallah sağsalim bebeğini kucağına alacaksın.. Bu aralar gerçekten çok pozitif bir hava var. İnşallah biz de Eylülde güzel haberler alırız.
Canım çok sevindim çok süper bir haber bu :)
Bak bende tam bundan bahsediyordum o kadar uğraştın ama bak doğal yolla nasip oldu hamilelik inşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla alırsın kucağına :)
İyiyim canım napiyim bu sefer çabuk kabullendim :) Herşeyin hayırlısı....
Hazade hamileymiş ona çok sevindim, bizde normal çalışmalara devam ederiz artık napalım :)
Yeni arkadaşlar başlamış sanırım, inşallah onlarda pozitif sonuçlar alırız...
alemsin inci
atsın da nasıl atarsa atsın isterse göbek atsın
yarın saat 1 de randevum inş.
aydan canım üzüldüm.rabbim sabır versin.ne söylesek boş anca zamn geçecekte biraz iyileşirsin.çoğumuzun bildiği duygular.allah hiç birimize bir daha yaşatmasın.
ay inş. aydan inş.Canım yarın duyacaksın kalp atışlarını, keseleri de büyümüştür, hiç merak etme herşey yolunda gidecek allahın izniyle :)
Haha göbek de iyiymiş
Gelince yaz bize hemen
Teşekkür ederim canım ewet nasip kısmet işde ama n olacagı belli deil bakalım 3 kere sorunlu oldu çünkü benim :18::18::18:
Akasya canım sen nasılsın, sende eylül de mi başlayacaksın?
Kızlar chnb'yle konuştum. Hepinize selamı var. Dualarınızı bekliyor.
hazade sana çok sevindi
Kızlar chnb'yle konuştum. Hepinize selamı var. Dualarınızı bekliyor.
hazade sana çok sevindi
Şimdiden olumsuz düşünmeye başlama lütfen, bu sefer herşey yolunda gider inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?