- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.301
çok şükür hadi gözünaydınkızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
valla 8.haftada başlayanlar oluyormuş çok söylemeyelim bence bizde de öyle olabilir
8.hafta geçerse anlaki bi tık yok
gerçi sen kaç haftalık oldun şimdi .
şu çizelgeden sen de yapsana görelim altta
ben gittiğimde 6+1 idi ..
ben 2 hafta sonra tatile çıkmadan önce giderim diyorum
sonra da dönünce giderim diyorum
doktor 6 hafta sonra git doktora dedi dedim çok uzun ama
korkma hiçbirşey olmaz dedi
ama ben dayanamam ..
kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
tam 2 hafta var aramızda ben de 6+3 üm bugün itibari ile..Kuzum ben tam 8+2 günlük oldum bugün..valla benm hiç olmadı daha bulantım sanırım böle gidecek, bence sennde olmayacaktır inşallah rahat geçirirsin hamileligini cnm 6 hafta çok uzun yaa banada doktorum çarşamba günündeki kontrolümden sonra ayda bir çagıracagını söyledi..ama tabi ben dururmuyum 15 günde bir gidicem bu arada cnm artık korkma allahın izni ile bişey olmayacak bebeklerimize (körler topallar birbirlerini ağarlar durumu oldu bu biraz ama ) bugün ablam elinde bi hediyeyle gelmiş bana fenerbahçeli zıbın almış kuzuma ilk hediyesi teyzesinden oturdum 2 saat agladım
tam 2 hafta var aramızda ben de 6+3 üm bugün itibari ile..
ben çok abartmam yaa 2 hafta sonra giderim
sonra da dönünce inş.
ayda bir bence normal
inş.böyle devam ederse süper olur valla
ALLAH sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin..
doktor senden hiç test istedimi onu soracaktım ..
ayy ne güzel güle güle kullansın inş.
yok benden daha birşey istenmedi de ondan sordum zateninşallah cnmm hep öyle devam eder..doktorum benden en son B12 TESTİ-KAN GRUBU TESTİ VE bi kaç bişey daha istemiştide hatırlayamadım.hatta 6 tüp kan almışlardı.3 hafta sonrada 2 li testi yapacagını söylemişti.senden testmi istedi ?
aaa gözün aydın chnbcim yaa, çok sevindim. zahmetli gitti ama kötü birşey olacağını düşünmüyorduk zaten, senin bebiş mücadele ruhlu, afferin ona, affferin annesineee!:)
çok şükür hadi gözünaydın
Ewet cnm amniyo % 98 kesin sonuç verio ama ben yaparmıyım bilemiorum ...bişey sorucam,
doğal deneyişte amniyosentezle bakıldığında bir sorun olup olmadığı kesin görülebiliyo di mi? (istisna durumları hariç tutarak soruyorum)
yani ne biliym, bebekte anomali olduğunda amniyoda görülmeme riski var mı?
Allahım dularımız kabul olduuu rabbim duydu sesimizi binlerce şükürler olsunnn çok sewindim canım benimmmkızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Kuzum ben tam 8+2 günlük oldum bugün..valla benm hiç olmadı daha bulantım sanırım böle gidecek, bence sennde olmayacaktır inşallah rahat geçirirsin hamileligini cnm 6 hafta çok uzun yaa banada doktorum çarşamba günündeki kontrolümden sonra ayda bir çagıracagını söyledi..ama tabi ben dururmuyum 15 günde bir gidicem bu arada cnm artık korkma allahın izni ile bişey olmayacak bebeklerimize (körler topallar birbirlerini ağarlar durumu oldu bu biraz ama ) bugün ablam elinde bi hediyeyle gelmiş bana fenerbahçeli zıbın almış kuzuma ilk hediyesi teyzesinden oturdum 2 saat agladım
yok benden daha birşey istenmedi de ondan sordum zaten
Ewet cnm amniyo % 98 kesin sonuç verio ama ben yaparmıyım bilemiorum ...
çok korkuorummm kötü bişey olucak die :18::18:
Allahım dularımız kabul olduuu rabbim duydu sesimizi binlerce şükürler olsunnn çok sewindim canım benimmm
Ay insan ağlamazmıııı Allahım sağlıklı giyindir inşallah canım benimmm ...
Ama ben hayatta almam bizde ugursuzluk geitirir..
ayyy ben bunu bilmiyordum bakanne olmak ne garip bi duygu yaa şimdiden başladım fedakarlıga..sütten nefret ediyorum ama bebegim için burnumu tutarak içiyorum sırf o beslensin diye bu arada cnmmm benm içime dogar ve hislerimde çok kuvvetlidir allahın izni ile bu seferki hamileliginde hiç bi sıkntı olmayacak bak görürsünn kalp atışınıda duyacaksın kucagına alacaksın allahın izi ile gönlünü ferah tut
bebeğin kromozom analinizi veriyo amniyosentez, kromozom analizinde görünmeyen sorunları göstermez bu yüzden.bişey sorucam,
doğal deneyişte amniyosentezle bakıldığında bir sorun olup olmadığı kesin görülebiliyo di mi? (istisna durumları hariç tutarak soruyorum)
yani ne biliym, bebekte anomali olduğunda amniyoda görülmeme riski var mı?
gözünaydın canım, allah başka sıkıntı vermesin hamileliğinin sonuna kadar inş.kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Nazefsaaaaaa gerçektenmmiiiii ay inşallahhhhh Allahım inşallahhh tutunur bana bende sütten nefret ederim amaaa süt deil yılan bile yerimmm
kızlarrrrrrrrrr..........
çok şükür rabbime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?