Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim set up da 3630 dolarcık
Doğru hem de fena terliyoruz
Olsun dediğin gibi sağlıkla gelsinler inş.

Kizlar merhaba ,

Nasilsiiz? Ben pek gelemiyorum bu aralar, gelsem de ancak biraz okuyup gidiyorum.
Gelismeler var sanirim.
Gecen gun Hazadenin guzel haberini aldim cok sevindim.

chnbnin durumu duzeldi, ona cok sevindim.
incicim sende gelismeler var sanirim. Sen de set upmislerine mi giriyorsun? Buna niye gerek duyuluyor?tedaviye baslayacaksin sanirim, fikir mi degistirdin?

akasyacim merhaba sen su anda haber bekliyorsun degl mi?

Ben koptum biraz kizlar, uzuluyorum da aslinda boyle oldugu icin ama inanin bu aralar cok yogunum.

Ben gecen gunlerde Aydanlamkoustum telde. Bana dis takip yaptigini ve bu sekilde tedavisini tamamladigini soyledi.Biliyorsunuz memorialdaki ilk tedavimde dis takiple bir sanssizlik yasamistim ve bu sistemi tamamen kafamdan atmistim. Ama simdi Aydanla kousunca tekrar bunolaya sicak baktim ve sanirim bir sonraki tedavimde ben yne burada takip olup son 3 gun gidecegim. Belki o bir sanssizlikti boyle degerlendirmek gerekir. Ne dersiniz?benim de sanirim Ekim gibi olur diye dusnuyorum. Kendi kendime dusunuyorum ha yanlis anlamayinOyle bir ongoru benimki.

Bu arada planlayip hamile kalanlara ben de ozenirim cok , biraz da gicik olurum Ne yalan soyleyeyim...

Canım hoşgeldin.
Öngörü olarak kalmasın ama bu :) Harekete geçelim :)
Canım benim hastalığımın nokta mutasyonunda sorun var ve bunun için set up işlemi gerekiyor. Tedaviye ne zaman başlarım inan hiç bilmiyorum. Tedavi olduktan sonra embriyolarım dondurulacak ve set up yapılacak. Sonuç 6-8 haftada çıkacak. Ona göre transfer olup olmayacağı belli olacak.
Önümüzdeki dönemde bu topik negatif yüzü görmesin inş.

Hoşgeldin canım.. Özletme kendini.. Ben beklemedeyim. Tıp otoritelerini salladım yine Benim genetiği çözemiyorlar. Daha tek mi çift mi belli değil Stresten artık deliliğe vurdum. Set Up sonucunu bekliyorum. Ama gelse de eylülden önce yaptıramam. Sen ekimi aklına koyduysan olur bence. Çok da iyi olur. Takibi İzmirde yaptır. Kısmette varsa olur yaaa.. Nerede yapıldığı bile önemli değil bence..

Hala hastanede misin canım ? Seni görmeye gelemedim çok mahcubum Borçlar Kanunu TTK değişti biz yandık. O kadar kötü durumdayız ki... İşyerinde herkes çıldırmış durumda. Bir taraftanda eğitimler.. mahfoldum yaani İyi misin biraz daha ? Bizim cesur yürek oğluşumuz da iyi mi

inci aslında bugün çıkacaktık arda bey ben senden korkuyorum bombasın sen dedi kal biraz dedi pazartesiye kısmetse...

lave sağ ol canım ben de takibi hatayda yaptırmıştım biliyorsun...

akasya Allah yardım etsin sağlıkla gelsin benim bebişim 2 tüp parasını geçti sağlıkla dursun da..

inci eltinin bebeği hayırlı olsun Allah size de nasip etsin.

ben de silme banyosu yaptım saçımı yıkadılar rahatladım...

incicim benim eltim benden 4 yıl sonra evlendi bir kızı var 6 yaşında şimdi ikinciye hamile sanırım dört aylık ben anca 3 aylık olunca duydum.rabbim hepimizede nasip etsin.bende durup dururken ağlıyorum,sanırım sinirlerim çok yıprandı.

Ah canım o kadar hassasız ki...
Allah bağışlasın çocuklarını. Bizlere de nasip olsun inş.

sağ ol canım kavun karpuz misali yatıyorum pazartesi kısmetse...

sen de yorulmuşsun

akasyacım inşaAllah sende güzel sonuç alacaksın arkadaşım.

İnşallah canım.. bu uğurda mücadele eden herkes güzel sonuçlar alsın... hepimiz bunu hakediyoruz...

sağ ol canım kavun karpuz misali yatıyorum pazartesi kısmetse...

sen de yorulmuşsun

Ohhh sefan olsunnn... İyi yat dinlen . Oğluş gelince dinlenmeye fırsatın olmayacak.. Tadını çıkar canım

arkadaşlarımmm nasılsınız bakımmmm iyisinizdir inşallah..bizde bugün hastaneye gittik çok şükür bende bebegimde iyiyiz..artık kafamda kurmuycam saçma sapan şeyler..herşeyi olumlu düşünücemhepinizi çook seviyorum iyigeceler...

Oyy oyy Allah yardımcın olsun canım benim
Çok zor yaa bide görümceyle hiç çekilmez
Valla benimkide fena feleğin çemberinden atlamış
Bebek konusunda çok üstüme geldi nerdeyse beni tutup hastaneye götürecekti
Sorunum ne diye beni tedavi ettirecekti
Artık çıldırma noktasına geldim sinir krizi geçirdim

Maşallah topiğimizde hamileler artıyor çok güzeelll
Ben yine adet oldum bu ayda olmadı vardır bi hayır bundada
Acaba bi sorun mu varki neden hamile kalamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…