- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.481
İncim sağlıkla gelsin de yavrukuşlar para kazanılırBen de çok borca girdim. Daha da gireceğim.. İnşallah maddi manevi emeklerimizin karşılığını alırız. Bana yapılan Set Up çok pahalıydı. Ama Amerikadaki üniversite sitesine baktım. Adamların rayiç fiyatı böyle. Yapacak birşey yok. Biz hamama girdik. Terliyoruz
Benim set up da 3630 dolarcık
Doğru hem de fena terliyoruz
Olsun dediğin gibi sağlıkla gelsinler inş.
Demek ki aynı yöntemÇok büyük ihtimalle aynı yere gidecek. Üniversite bu işlem için 3500 dolar istiyor. Üstü de hastanenin payı. Yani çok fazla abartma yok
Kizlar merhaba ,
Nasilsiiz? Ben pek gelemiyorum bu aralar, gelsem de ancak biraz okuyup gidiyorum.
Gelismeler var sanirim.
Gecen gun Hazadenin guzel haberini aldim cok sevindim.
chnbnin durumu duzeldi, ona cok sevindim.
incicim sende gelismeler var sanirim. Sen de set upmislerine mi giriyorsun? Buna niye gerek duyuluyor?tedaviye baslayacaksin sanirim, fikir mi degistirdin?
akasyacim merhaba sen su anda haber bekliyorsun degl mi?
Ben koptum biraz kizlar, uzuluyorum da aslinda boyle oldugu icin ama inanin bu aralar cok yogunum.
Ben gecen gunlerde Aydanlamkoustum telde. Bana dis takip yaptigini ve bu sekilde tedavisini tamamladigini soyledi.Biliyorsunuz memorialdaki ilk tedavimde dis takiple bir sanssizlik yasamistim ve bu sistemi tamamen kafamdan atmistim. Ama simdi Aydanla kousunca tekrar bunolaya sicak baktim ve sanirim bir sonraki tedavimde ben yne burada takip olup son 3 gun gidecegim. Belki o bir sanssizlikti boyle degerlendirmek gerekir. Ne dersiniz?benim de sanirim Ekim gibi olur diye dusnuyorum. Kendi kendime dusunuyorum ha yanlis anlamayinOyle bir ongoru benimki.
Bu arada planlayip hamile kalanlara ben de ozenirim cok , biraz da gicik olurumNe yalan soyleyeyim...
Kizlar merhaba ,
Nasilsiiz? Ben pek gelemiyorum bu aralar, gelsem de ancak biraz okuyup gidiyorum.
Gelismeler var sanirim.
Gecen gun Hazadenin guzel haberini aldim cok sevindim.
chnbnin durumu duzeldi, ona cok sevindim.
incicim sende gelismeler var sanirim. Sen de set upmislerine mi giriyorsun? Buna niye gerek duyuluyor?tedaviye baslayacaksin sanirim, fikir mi degistirdin?
akasyacim merhaba sen su anda haber bekliyorsun degl mi?
Ben koptum biraz kizlar, uzuluyorum da aslinda boyle oldugu icin ama inanin bu aralar cok yogunum.
Ben gecen gunlerde Aydanlamkoustum telde. Bana dis takip yaptigini ve bu sekilde tedavisini tamamladigini soyledi.Biliyorsunuz memorialdaki ilk tedavimde dis takiple bir sanssizlik yasamistim ve bu sistemi tamamen kafamdan atmistim. Ama simdi Aydanla kousunca tekrar bunolaya sicak baktim ve sanirim bir sonraki tedavimde ben yne burada takip olup son 3 gun gidecegim. Belki o bir sanssizlikti boyle degerlendirmek gerekir. Ne dersiniz?benim de sanirim Ekim gibi olur diye dusnuyorum. Kendi kendime dusunuyorum ha yanlis anlamayinOyle bir ongoru benimki.
Bu arada planlayip hamile kalanlara ben de ozenirim cok , biraz da gicik olurumNe yalan soyleyeyim...
incicim benim eltim benden 4 yıl sonra evlendi bir kızı var 6 yaşında şimdi ikinciye hamile sanırım dört aylık ben anca 3 aylık olunca duydum.rabbim hepimizede nasip etsin.bende durup dururken ağlıyorum,sanırım sinirlerim çok yıprandı.
Hala hastanede misin canım ? Seni görmeye gelemedim çok mahcubumBorçlar Kanunu TTK değişti biz yandık. O kadar kötü durumdayız ki... İşyerinde herkes çıldırmış durumda. Bir taraftanda eğitimler.. mahfoldum yaani İyi misin biraz daha ? Bizim cesur yürek oğluşumuz da iyi mi
maiumut senin gelişmeler nasıl
akasyacım inşaAllah sende güzel sonuç alacaksın arkadaşım.
sağ ol canım kavun karpuz misali yatıyorum pazartesi kısmetse...
sen de yorulmuşsun
merve kaynanan gitti herhalde.eee şimdi de benim gelecek.bir hatfadır gelmiş eltimde,azaptayım ondan sonra bana gelecek.ben çalışıyorum halden de pek anlamaz bakalım neler olucak.hı yanındada görümce var ikramiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?