- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.501
Oyy oyy Allah yardımcın olsun canım benim
Çok zor yaa bide görümceyle hiç çekilmez
Valla benimkide fena feleğin çemberinden atlamış
Bebek konusunda çok üstüme geldi nerdeyse beni tutup hastaneye götürecekti
Sorunum ne diye beni tedavi ettirecekti
Artık çıldırma noktasına geldim sinir krizi geçirdim
arkadaşlarımmm nasılsınız bakımmmm iyisinizdir inşallah..bizde bugün hastaneye gittik çok şükür bende bebegimde iyiyiz..artık kafamda kurmuycam saçma sapan şeyler..herşeyi olumlu düşünücemhepinizi çook seviyorum iyigeceler...
benim ki öyle alıp götürecek beceride değil ama,her tel.de konuştuğumuzda neden dr gitmiyorsunuz kendini sormuyorsunuz diyor.ama demiyor biraz maddi yardımda bulunalım yada ihtiyacınız varmı.bir dünya para harcadım ama gözümde değil feda olsun yeterki yavrum gelsin.
ya takma başkalarına boşver sen ,benim eltim de evlendi eşinden de bi yıl ayrıydı o arada derede halletmişler ,6 ay sonra hamile kaldıincicim benim eltim benden 4 yıl sonra evlendi bir kızı var 6 yaşında şimdi ikinciye hamile sanırım dört aylık ben anca 3 aylık olunca duydum.rabbim hepimizede nasip etsin.bende durup dururken ağlıyorum,sanırım sinirlerim çok yıprandı.
hadi gözünaydın darısı başıma inş.arkadaşlarımmm nasılsınız bakımmmm iyisinizdir inşallah..bizde bugün hastaneye gittik çok şükür bende bebegimde iyiyiz..artık kafamda kurmuycam saçma sapan şeyler..herşeyi olumlu düşünücemhepinizi çook seviyorum iyigeceler...
böyle insanlara da hakkaten ne yapmalı bilmiyorumOyy oyy Allah yardımcın olsun canım benim
HOŞGELDİN ..Dış takip ne ola ki :44:Kizlar merhaba ,
Nasilsiiz? Ben pek gelemiyorum bu aralar, gelsem de ancak biraz okuyup gidiyorum.
Gelismeler var sanirim.
Gecen gun Hazadenin guzel haberini aldim cok sevindim.
chnbnin durumu duzeldi, ona cok sevindim.
incicim sende gelismeler var sanirim. Sen de set upmislerine mi giriyorsun? Buna niye gerek duyuluyor?tedaviye baslayacaksin sanirim, fikir mi degistirdin?
akasyacim merhaba sen su anda haber bekliyorsun degl mi?
Ben koptum biraz kizlar, uzuluyorum da aslinda boyle oldugu icin ama inanin bu aralar cok yogunum.
Ben gecen gunlerde Aydanlamkoustum telde. Bana dis takip yaptigini ve bu sekilde tedavisini tamamladigini soyledi.Biliyorsunuz memorialdaki ilk tedavimde dis takiple bir sanssizlik yasamistim ve bu sistemi tamamen kafamdan atmistim. Ama simdi Aydanla kousunca tekrar bunolaya sicak baktim ve sanirim bir sonraki tedavimde ben yne burada takip olup son 3 gun gidecegim. Belki o bir sanssizlikti boyle degerlendirmek gerekir. Ne dersiniz?benim de sanirim Ekim gibi olur diye dusnuyorum. Kendi kendime dusunuyorum ha yanlis anlamayinOyle bir ongoru benimki.
Bu arada planlayip hamile kalanlara ben de ozenirim cok , biraz da gicik olurumNe yalan soyleyeyim...
Canım hoşgeldin.
Öngörü olarak kalmasın ama bu :) Harekete geçelim :)
Canım benim hastalığımın nokta mutasyonunda sorun var ve bunun için set up işlemi gerekiyor. Tedaviye ne zaman başlarım inan hiç bilmiyorum. Tedavi olduktan sonra embriyolarım dondurulacak ve set up yapılacak. Sonuç 6-8 haftada çıkacak. Ona göre transfer olup olmayacağı belli olacak.
Önümüzdeki dönemde bu topik negatif yüzü görmesin inş.
setup ne oluyor bi de onu anlatın hele ikinizde de setup görünce merak ettim :44:Hoşgeldin canım.. Özletme kendini..Ben beklemedeyim. Tıp otoritelerini salladım yine Benim genetiği çözemiyorlar. Daha tek mi çift mi belli değil Stresten artık deliliğe vurdum. Set Up sonucunu bekliyorum. Ama gelse de eylülden önce yaptıramam. Sen ekimi aklına koyduysan olur bence. Çok da iyi olur. Takibi İzmirde yaptır. Kısmette varsa olur yaaa.. Nerede yapıldığı bile önemli değil bence..
ohhh gazan mübarek olsunOhhhh yandann ohhhh bayramım var bugün ohhhhhhhh
Bugünü kurtuluş günüm olarak ilan ediyorum ohhhhhhhhhhhh
Hadi gözün aydın kuzummmmOhhhh yandann ohhhh bayramım var bugün ohhhhhhhh
Bugünü kurtuluş günüm olarak ilan ediyorum ohhhhhhhhhhhh
Şükürler olsun Allahım çok dua ettim vallahii Allahım yavrunu sana bağışlasın inşallahhh ....ne demek canım helal olsun. özledim seni... çok şükür çok dua aldım dr bile yüzde 60 ümitsizdi son manevra keseye su ekleyeceğiz dedi besmelelerle baktı su dolmuş. hemen yanındaki dr ye bana eşime sarıldı. çok dua eettik ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN...
gel gel mutlu olurum...
ben de şükür bugünümüze diyorum...
Allah yardımcın olsun cnm sakın taviz verme vallahi bak seni üzeni sende üzzzmerve kaynanan gitti herhalde.eee şimdi de benim gelecek.bir hatfadır gelmiş eltimde,azaptayım ondan sonra bana gelecek.ben çalışıyorum halden de pek anlamaz bakalım neler olucak.hı yanındada görümce var ikramiyesi
Aynen öle canım endişelenmek yooookkk artık inanıorum gerçekdennnasip işi bu iş hayırlısıylaaa sende anne olucaksın incimde ben buna çok içten inanıorum ...Selam kızlar ;
Gündüz iş çok yoğun. Kaçak göçek okuyorum ama her zaman yazamıyorum. İnciciğim söylediğim sonuç TR'den gelen sonuç. Bugün Cumhur Bey ile yazıştım. Hatta senden de bahsettim :) İzindeymişsiniz hoşgeldiniz dedim. Nette kızlar söyledi dedim. O da dedi sizin iletişim kanalları çok gelişmiş :) Siteden bahsettim. Topikten. Senden bahsettim. Benim test için Amerika ile yazışacağını söyledi. Üniversitenin ismini yazmış. Netten baktım. Çok profesyonel bir yer. Fiyatları da bizim ödediğimizle aynı. Şişirme durumu yok yani. Cumhur Bey her zamanki gibi yine moral verdi. Endişelenmek için çok erken dedi. Bana güven dedi.. Güveniyorum elbette.. Benden haberler böyle..
Şimdiden negatif olmak yok canım Allahın izniyle herşey yolunda ve sağlıkla ilerliycek bak görrSelam canım. Adam şaşırmıştır
Doğru söylüyor canım endişelenmek için erken. Diğer testin sonucu olumlu gelecek inanıyorum buna. Haftaya nasipse hastaneye gideceğim. Cumhur Bey'i de göreceğiz inş. Bakalım ben nasıl haberlerle geleceğim.
Bende hepp imrenmişimdirKızlar eltimle konuştuk, hayırlı olsun dedik. Haftaya doktora gidecekmiş. İnş güzel haberler alır.
Hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz oldu dedi. Bu cümleye o kadar imrendim ki... Dua et bizlere dedim.
Allah'ım sağlıkla bizlere de nasip eder inş.
İnşallahhh canımmm Allahın izniyle alıcaksınız hayırlısıylaaaa ben inanıorummmİncim sağlıkla gelsin de yavrukuşlar para kazanılırBen de çok borca girdim. Daha da gireceğim.. İnşallah maddi manevi emeklerimizin karşılığını alırız. Bana yapılan Set Up çok pahalıydı. Ama Amerikadaki üniversite sitesine baktım. Adamların rayiç fiyatı böyle. Yapacak birşey yok. Biz hamama girdik. Terliyoruz
Canım benimmm artık inanıorumkii nasip kıskmet işi bak banaaa 3 tüple olmadıı düşün demekki zamanı varmış gerçi belki buda olmıycak amaa n bilim ben zamanının old. inancındayım artık ...inşallahh seninde olucak hep dualarımdasınızKizlar merhaba ,
Nasilsiiz? Ben pek gelemiyorum bu aralar, gelsem de ancak biraz okuyup gidiyorum.
Gelismeler var sanirim.
Gecen gun Hazadenin guzel haberini aldim cok sevindim.
Ben koptum biraz kizlar, uzuluyorum da aslinda boyle oldugu icin ama inanin bu aralar cok yogunum.
Ben gecen gunlerde Aydanlamkoustum telde. Bana dis takip yaptigini ve bu sekilde tedavisini tamamladigini soyledi.Biliyorsunuz memorialdaki ilk tedavimde dis takiple bir sanssizlik yasamistim ve bu sistemi tamamen kafamdan atmistim. Ama simdi Aydanla kousunca tekrar bunolaya sicak baktim ve sanirim bir sonraki tedavimde ben yne burada takip olup son 3 gun gidecegim. Belki o bir sanssizlikti boyle degerlendirmek gerekir. Ne dersiniz?benim de sanirim Ekim gibi olur diye dusnuyorum. Kendi kendime dusunuyorum ha yanlis anlamayinOyle bir ongoru benimki.
Bu arada planlayip hamile kalanlara ben de ozenirim cok , biraz da gicik olurumNe yalan soyleyeyim...
AminnnnnnnCanım hoşgeldin.
Öngörü olarak kalmasın ama bu :) Harekete geçelim :)
Canım benim hastalığımın nokta mutasyonunda sorun var ve bunun için set up işlemi gerekiyor. Tedaviye ne zaman başlarım inan hiç bilmiyorum. Tedavi olduktan sonra embriyolarım dondurulacak ve set up yapılacak. Sonuç 6-8 haftada çıkacak. Ona göre transfer olup olmayacağı belli olacak.
Önümüzdeki dönemde bu topik negatif yüzü görmesin inş.
Allahım sanada nasip edicek canım allahın izniyleeee yakın zamanda bak göörrrr hayat mucizlerle doluuuuincicim benim eltim benden 4 yıl sonra evlendi bir kızı var 6 yaşında şimdi ikinciye hamile sanırım dört aylık ben anca 3 aylık olunca duydum.rabbim hepimizede nasip etsin.bende durup dururken ağlıyorum,sanırım sinirlerim çok yıprandı.
Şükürler olsunnnn .... Kurma tabi yaaaa herşey güzel olucak herşey sorunsuz olucak inşallahharkadaşlarımmm nasılsınız bakımmmm iyisinizdir inşallah..bizde bugün hastaneye gittik çok şükür bende bebegimde iyiyiz..artık kafamda kurmuycam saçma sapan şeyler..herşeyi olumlu düşünücemhepinizi çook seviyorum iyigeceler...
Ya canım eşin nasıl susuo yaaa ben olsam hayatta durmam vallahiiiiiOyy oyy Allah yardımcın olsun canım benim
Herkese günaydın
hazadem beğene beğene geliyorsun
HOŞGELDİN ..Dış takip ne ola ki :44:
setup ne oluyor bi de onu anlatın hele ikinizde de setup görünce merak ettim :44:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
canım ben bie tedavi daha oldum bu sefer iki embriyo oldu şükür toplam 5 oldu.bir daha yumurta toplatmayı düşünüyorum.bakalım kısmet.
İnşallah canım.. bu uğurda mücadele eden herkes güzel sonuçlar alsın... hepimiz bunu hakediyoruz...
Ohhh sefan olsunnn...İyi yat dinlen . Oğluş gelince dinlenmeye fırsatın olmayacak.. Tadını çıkar canım
arkadaşlarımmm nasılsınız bakımmmm iyisinizdir inşallah..bizde bugün hastaneye gittik çok şükür bende bebegimde iyiyiz..artık kafamda kurmuycam saçma sapan şeyler..herşeyi olumlu düşünücemhepinizi çook seviyorum iyigeceler...
Maşallah topiğimizde hamileler artıyor çok güzeelll
Ben yine adet oldum bu ayda olmadı vardır bi hayır bundada
Acaba bi sorun mu varki neden hamile kalamıyorum:26:
Herkese günaydın
günaydınnnn
Günaydın :)
Akasya'nın set up işleminde annesinden, babasından, kardeşinden ve kendisinden alınan kan örnekleri incelenip ve karşılaştırılıp mutasyon bulunmaya çalışıyor.
Benim olursa şayet işin içine bir de embriyolar girecek :) Annemle babamın kan örnekleri benimkiyle karşılaştırılacak ardından eşimle benim kan örneklerimiz embriyolardan alınan biyopsiyle karşılaştırılacak.
Dış takipte de mesela sen Ankara dışında yaşıyorsun. Tedaviye Genart'ta başlıyorsun. Ardından yaşadığın şehre dönüp muayenelerini orada yaptırıyorsun. Sadece opu ve transferde Genart'a gidiyorsun.
canım her dönem sıfırdan tüp parası mı veriyorsun? kime gidecek pgt ye? nerede oluyordu tedavin?
Ah canım yatalak hasta gibiyim eşim sürgü tutuyor altıma. Ama razıyım her şey iyi olsun...
maşallah çok güzel haber bu...
canım kist ne durumda eşinin sperm hızı filan normal mi? ben de çok kızdım kayınvalidene... ben seni bir psikiyatıra götüreyim demek lazım ... eşine de kızdım bak...
günaydınnnnnnnnnn....
hazade sen pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı?
bana pıhtılaşma yapılmadı ama coraspin kullanıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi :44:Canım büyük ihtimalle tedavi ücreti ödeniyor, transfer olmadığı için belli bir indirim yapılıyor.
Bugünlerin sonunda oğluna kavuşacaksın inş. Onun kokusunu içine çekeceğini düşünmek herşeye bedeldir
Bu pıhtılaşmaları ben de yaptırmak istiyorum ya.
chnb canım sen bilirsin, bana sıralayıver :)
Embriyonun tutunmasını engelleyecek ya da tutunduktan sonra Allah korusun düşüğe sebep olacak neler var, herşeye baktırmak istiyorum.
Canım büyük ihtimalle tedavi ücreti ödeniyor, transfer olmadığı için belli bir indirim yapılıyor.
Bugünlerin sonunda oğluna kavuşacaksın inş. Onun kokusunu içine çekeceğini düşünmek herşeye bedeldir
Bu pıhtılaşmaları ben de yaptırmak istiyorum ya.
chnb canım sen bilirsin, bana sıralayıver :)
Embriyonun tutunmasını engelleyecek ya da tutunduktan sonra Allah korusun düşüğe sebep olacak neler var, herşeye baktırmak istiyorum.
Bu tedaviler beni paranoyak yaptı resmen
Günaydın canımmmm ben kaç sene önce yaptırmıştım sanırım 2 sene olduugünaydınnnnnnnnnn....
hazade sen pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı?
Bu tedaviler beni paranoyak yaptı resmen
canım trombofoli paneli deniyor pıhtılaşma testlerine çok var aslında bir dr ye hangisi önemli sormak lazım. ben protein s ve c, mthfr c677t, protrombin yaptırdım ama başka da var. ben de sorun çıktı.
yok canım o kadar masraflı ve manen yorucu tedavi ki tedbir almak lazım ya sorun varsa ve düşse. bu testler çok da pahalı değil tedavi yanında. bir de ben lupus antikoagülan, ANA ve antidna yaptırdım ana sorunlu çıktı.
mattika da ekler...
bu arada bende çıktı diye sizde de çıkacak değil. dün bu mantık üzerine sohbet edilmiş ama ben bu konularda biraz tedbirden yanayım mesela hazade senin 3 ü de genetikten mi düşmüştü?
şimdi iğne coraspin kullanıyor musun?
Günaydın canımmmm ben kaç sene önce yaptırmıştım sanırım 2 sene olduu
Ay benide yaa benideeeee
Biraz önce cumhur beyi aradımm yoktu mesut beyle konuştumm ....
Bana CVS yaptırmamı söledi yani karyonik doku kültürü ve kromozom analizi .... Bebekden 10 haftadan alınıomuş bebegin beslendigi kordondan hasta olup olmadıgı bellli oluomuş...
3 kromozomlarındaki kopukluk daha yüksek dedi büyük ihtimal 17 translokasyonda sıkıntı var dedii egerki 3 de olsaydı şimdiye düşük olurdu dedi...Ay kafayı yiğcem yaaa off naapsam acabaaa...Egerki sorunlu olursa ne olur dedimm kanser olabilir dedii zeka geriliği olabilir dedii .. dedideee dediiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?