Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb canım ilaç parasının üstüne dr a takip ücreti veriyorum.zaten öyle olduğunu öğrenince,embriyo biriktirelim dedim.dr um iki kez toplarım dedi bende üç kez olsun dedim.dua edin bana ne olur çok masraflı ve yıpratıcı.bakıyorum ben istemeden sanki uzaklaşıyorum ama istemiyorum.ilk tedavilerde koşarak eve gelip iğnemi yapardım oysa son tedavilerimde iğneden canım çok yanıyor.ama bir yanım vazgeçmek istemiyor.yoksa yaşamamın anlamı kalmıyor.
pgt bahçecide yapılacak.ben sordum bana nasıl bakılacak diye fişh ile dedi genetikçi.sizde mozik var oda fişte belli olur 23 sureye gerek yok boşa masraf dediler ben tamam dedim.kurban olduğum inşaAllah bu defa tutar rabbim tüm bekleyenlerin ve benim hasretime son versin amin.

canım hiçbir şey olmayabilir de... onlar tüm ihtimalleri sıralıyorlar... Ben oğluma yaptırdım biliyorsun çıkmadı belki çıkmayacak ama için nasıl rahat edecekse onu yap...

Mozaik sadece fishte mi belli oluyormuş? Canım bende sure ile yaptır.

Canım Memorial topiğinde bir arkadaş var, Zeynep Kamil'de yaptırmış hepsini ücretsiz. Nur Hanım'a yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. Bu kez tüm tedbirleri almak istiyorum. Sonrası Allah'ın takdiri.

canım hiç düşüğü var mı arkadaşın? en az 2 düşük demeden yapılmıyor devlette biliyorum...

Bir iğne verdi bana haftada 1 yaptırıorummcoraspirin progestoron elevit b 12 içiorum canım büyük ihtimal genetik canım ama kesin deil

proluton depot iğne mi? progestan iğnesi o. o testlerde sorun yoksa yoktur bir de testlere bak homozigot değer varsa pıhtılaşma hastası, heterozigot taşıyıcı. bazı dr ler heterozigotta iğne vermiyor ama bazıları veriyor bak testlerine...

Mozaik sadece fishte mi belli oluyormuş? Canım bende sure ile yaptır.

incicim başka hastalık yok dedi o yüzden fişh yeter dedi ne bileyim karşımda oturup detaylı anlattı.ben de tamam dedim eğer traklason yanlış yazmış olabilirim böyle bişey olsaydı sure gerek olurdu dedi bende inandım.sence mantıklı değilmi sadece mozik var bende

Allahım darısı bana inşallah canım ne olur dua edinnnnn banaaa

Hazadem doktorlar tüm ihtimalleri söylemek zorundalar. Bir de şöyle düşün demekki 3. kromozom da bozukluk yok. Bebeğin düşmedi. Diğerinde de yoktur inşallah. Senin sağlıklı bebek sahibi olma ihtimalin yüksek diye biliyorum. Doğru mu ? Kaç dediler ? :26:

canım hiç düşüğü var mı arkadaşın? en az 2 düşük demeden yapılmıyor devlette biliyorum...

1 kez tutmamış. Kromozom analizi yaptırırken doktor istersen hepsine bakalım demiş, o da kabul etmiş ve pıhtılaşma çıkmış. Ben de bundan korkuyorum işte.

aa dur bakalım
bismillah de başla
illa öyle dediler diye öyle olması şartmı
ben de zamanında baktığımda embryoların sağlam çıkma oranı yüzde %20 idi
ama çok şükür %50 si sağlam çıktı
dur bakalım hemen alevlenme
doktorlar da bazen çok karamsar oluyorlar yaa
ihtimal bunlar tabiki ama herşeyi RABBİM BİLİR

BANA DA AYNISINI demişlerdi volkan baltacı
mozaik için 24 sure a gerek yok
boşuna masraf ve para dediler
gerçekten gerek olsaydı daha pahalı bir işlem bayıla bayıla yaparlardı bence
bir de 24 sure daha çok zarar veriyor embriyoya çok ciddi gen hastalıklarında yapıyoruz o yüzden dedi bana ..
Yani sizde gerek yokken o riski almaya da gerek yok demişti ..
İçin rahat olsun

Korkma canım.
İçinin rahat etmesi için 10.haftada baktır istersen.
Bakalım belkide hiç yıoktur bebek bilmioruzki ama psikolojim mahfoldu (((

Yok cnmm ismi o deil böyle biraz büyük bir tüp diger iğnelerimize göree haftada 1 gün 1 mg yaptırıcam.bakarım canım ben olabilir vallahii

Canım başka sorun olmayabilir, bende de yok ama son tedavimde değişik değişik şeyler çıktı embriyolarda, şaştım kaldım. Artık herşeye şüpheli yaklaşmaya başladım. Kızlar da fikirlerini söylesinler :26:

zaten sana baktım doğru aslında çokşükür hastalık olmadığı için yeterli.ben testimi yaptırdığım lab da bana onda bir çıkar demişti.inşaAllah bir dahaki tedavimde 3 4 tane daha embriyom olur şansım artar.aslında kısmette varsa elimde olanda yeter ama işte insan içinden diyorki fazla olsun .

hazadecim ben allahın izniyle sağlıklı olur eğer sağlıklı olmazsa zor tutunurdu.
Ama canım bu benim 4. hamileliğim
Öle tabikki Rabbşm bilir ama n bilim benim şuan en çok korktugum hasta çocuk dogurmak ya ben bakarım ama bunun günahı büyükk

%40 canım sağlıklı olabilirmiş az bir oran deilki amaa :18::18:

ne içten bir dua olmuş amin. benim de eşim mozaik bize de cumhur bey de volkan bey de fish yeter dei volkan bey fishle baktı ama acaba diğer kromozomlar sağlam mı diye düşünüyor insan...

Allahım darısı bana inşallah canım ne olur dua edinnnnn banaaa

etmez miyim canım Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...

Canım olur mu öyle şey. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle. Yapma böyle ne olur. Haftaya mı gideceksin doktora?

ben dr a sordum pgt yapmasam ne olur oda tutunmaz tutnsada senin gibi olur dedi.ayy valla çok şey öğrendikçe kafamız allak bullak oluyor.

mozaiklik aslında kromozom hastalıkları içinde en hasarı az olan hastalık
yumurta sayın fazla çıkarsa şansın daha yüksek buna emin ol
sonra ben nette araştırdım
volkan baltacının başka sitelerdeki yazılarını okudum
orda da aynı soruları sormuşlar
hep mozaik için fishin yeterli olduğunu yazmış
ve nette okuduğum kadarı ile 24 sure da embriyodan duruma göre 2 hücre çıkarıldığı için zararı daha fazlaymış
o yüzden .çok ciddi hastalıklara uyguluyorlarmış
zaten dediğim gibi gerek olsa ucunda para var bayıla bayıla yaparlar
ama demekki gerekli görmüyorlar ve riskli
ben de aynı şeyleri düşündüm bir süre ama biz ne kadar incelesek de doktorların vicdanına kalıyoruz
sonuçta doktor değiliz bu işin bir hinliği varsa her halukarda gözümüzden kaçacak
aşırı irdeleyince de gerçekten psikopara sarıyor insan
biraz doktorlara güvenmek ve ALLAHA sığınmak lazım bence
çünkü herşeyi irdelerkn rahat olamıyor strese giriyoruz
başta ben de çok sorguladım sonra eşim kızdı yeter artık kafayı sıyırdın diye
bu ALLAHın işi onlar bahane bu kadar yıpratma kendini dedi
ben de kendimi ALLAHA teslim ettim doktora da güvendim
işi çok aşırı kurcalayınca hiç çıkılmıyor buna emin ol
inş. ALLAH yolunu açık eder ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…