- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.521
Günaydın canımmmm ben kaç sene önce yaptırmıştım sanırım 2 sene olduu
Ay benide yaa benideeeee
Biraz önce cumhur beyi aradımm yoktu mesut beyle konuştumm ....
Bana CVS yaptırmamı söledi yani karyonik doku kültürü ve kromozom analizi .... Bebekden 10 haftadan alınıomuş bebegin beslendigi kordondan hasta olup olmadıgı bellli oluomuş...
3 kromozomlarındaki kopukluk daha yüksek dedi büyük ihtimal 17 translokasyonda sıkıntı var dedii egerki 3 de olsaydı şimdiye düşük olurdu dedi...Ay kafayı yiğcem yaaa off naapsam acabaaa...Egerki sorunlu olursa ne olur dedimm kanser olabilir dedii zeka geriliği olabilir dedii .. dedideee dediiiiii
Allah korusun kuzum. Tevekkül et. Bak mattika'ya da neler dendi neler. Çok şükür sağlıkla geldi bugünlere.
canım hiçbir şey olmayabilir de... onlar tüm ihtimalleri sıralıyorlar... Ben oğluma yaptırdım biliyorsun çıkmadı belki çıkmayacak ama için nasıl rahat edecekse onu yap...
chnb canım ilaç parasının üstüne dr a takip ücreti veriyorum.zaten öyle olduğunu öğrenince,embriyo biriktirelim dedim.dr um iki kez toplarım dedi bende üç kez olsun dedim.dua edin bana ne olur çok masraflı ve yıpratıcı.bakıyorum ben istemeden sanki uzaklaşıyorum ama istemiyorum.ilk tedavilerde koşarak eve gelip iğnemi yapardım oysa son tedavilerimde iğneden canım çok yanıyor.ama bir yanım vazgeçmek istemiyor.yoksa yaşamamın anlamı kalmıyor.
pgt bahçecide yapılacak.ben sordum bana nasıl bakılacak diye fişh ile dedi genetikçi.sizde mozik var oda fişte belli olur 23 sureye gerek yok boşa masraf dediler ben tamam dedim.kurban olduğum inşaAllah bu defa tutar rabbim tüm bekleyenlerin ve benim hasretime son versin amin.
Ya çok korkuorummm allahım nasip ederdee dewam ederse sonra özürlü yada n bilim kanser olursa naaparım ben yaa seni istemiorum hayatına son vericem diyememmmm
Canım Memorial topiğinde bir arkadaş var, Zeynep Kamil'de yaptırmış hepsini ücretsiz. Nur Hanım'a yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. Bu kez tüm tedbirleri almak istiyorum. Sonrası Allah'ın takdiri.
Bir iğne verdi bana haftada 1 yaptırıorummcoraspirin progestoron elevit b 12 içiorum canım büyük ihtimal genetik canım ama kesin deil
Mozaik sadece fishte mi belli oluyormuş? Canım bende sure ile yaptır.
Allahım darısı bana inşallah canım ne olur dua edinnnnn banaaa
canım hiç düşüğü var mı arkadaşın? en az 2 düşük demeden yapılmıyor devlette biliyorum...
aa dur bakalımGünaydın canımmmm ben kaç sene önce yaptırmıştım sanırım 2 sene olduu
Ay benide yaa benideeeee
Biraz önce cumhur beyi aradımm yoktu mesut beyle konuştumm ....
Bana CVS yaptırmamı söledi yani karyonik doku kültürü ve kromozom analizi .... Bebekden 10 haftadan alınıomuş bebegin beslendigi kordondan hasta olup olmadıgı bellli oluomuş...
3 kromozomlarındaki kopukluk daha yüksek dedi büyük ihtimal 17 translokasyonda sıkıntı var dedii egerki 3 de olsaydı şimdiye düşük olurdu dedi...Ay kafayı yiğcem yaaa off naapsam acabaaa...Egerki sorunlu olursa ne olur dedimm kanser olabilir dedii zeka geriliği olabilir dedii .. dedideee dediiiiii
chnb canım ilaç parasının üstüne dr a takip ücreti veriyorum.zaten öyle olduğunu öğrenince,embriyo biriktirelim dedim.dr um iki kez toplarım dedi bende üç kez olsun dedim.dua edin bana ne olur çok masraflı ve yıpratıcı.bakıyorum ben istemeden sanki uzaklaşıyorum ama istemiyorum.ilk tedavilerde koşarak eve gelip iğnemi yapardım oysa son tedavilerimde iğneden canım çok yanıyor.ama bir yanım vazgeçmek istemiyor.yoksa yaşamamın anlamı kalmıyor.
pgt bahçecide yapılacak.ben sordum bana nasıl bakılacak diye fişh ile dedi genetikçi.sizde mozik var oda fişte belli olur 23 sureye gerek yok boşa masraf dediler ben tamam dedim.kurban olduğum inşaAllah bu defa tutar rabbim tüm bekleyenlerin ve benim hasretime son versin amin.
Bakalım belkide hiç yıoktur bebek bilmioruzki ama psikolojim mahfolduKorkma canım.
İçinin rahat etmesi için 10.haftada baktır istersen.
canım hiç düşüğü var mı arkadaşın? en az 2 düşük demeden yapılmıyor devlette biliyorum...
proluton depot iğne mi? progestan iğnesi o. o testlerde sorun yoksa yoktur bir de testlere bak homozigot değer varsa pıhtılaşma hastası, heterozigot taşıyıcı. bazı dr ler heterozigotta iğne vermiyor ama bazıları veriyor bak testlerine...
incicim başka hastalık yok dedi o yüzden fişh yeter dedi ne bileyim karşımda oturup detaylı anlattı.ben de tamam dedim eğer traklason yanlış yazmış olabilirim böyle bişey olsaydı sure gerek olurdu dedi bende inandım.sence mantıklı değilmi sadece mozik var bende
aa dur bakalım
bismillah de başla
illa öyle dediler diye öyle olması şartmı
ben de zamanında baktığımda embryoların sağlam çıkma oranı yüzde %20 idi
ama çok şükür %50 si sağlam çıktı
dur bakalım hemen alevlenme
doktorlar da bazen çok karamsar oluyorlar yaa
ihtimal bunlar tabiki ama herşeyi RABBİM BİLİR
BANA DA AYNISINI demişlerdi volkan baltacı
mozaik için 24 sure a gerek yok
boşuna masraf ve para dediler
gerçekten gerek olsaydı daha pahalı bir işlem bayıla bayıla yaparlardı bence
bir de 24 sure daha çok zarar veriyor embriyoya çok ciddi gen hastalıklarında yapıyoruz o yüzden dedi bana ..
Yani sizde gerek yokken o riski almaya da gerek yok demişti ..
İçin rahat olsun
Ama canım bu benim 4. hamileliğimhazadecim ben allahın izniyle sağlıklı olur eğer sağlıklı olmazsa zor tutunurdu.
Öle tabikki Rabbşm bilir ama n bilim benim şuan en çok korktugum hasta çocuk dogurmak ya ben bakarım ama bunun günahı büyükkaa dur bakalım
bismillah de başla
illa öyle dediler diye öyle olması şartmı
ben de zamanında baktığımda embryoların sağlam çıkma oranı yüzde %20 idi
ama çok şükür %50 si sağlam çıktı
dur bakalım hemen alevlenme
doktorlar da bazen çok karamsar oluyorlar yaa
ihtimal bunlar tabiki ama herşeyi RABBİM BİLİR
Hazadem doktorlar tüm ihtimalleri söylemek zorundalar. Bir de şöyle düşün demekki 3. kromozom da bozukluk yok. Bebeğin düşmedi. Diğerinde de yoktur inşallah. Senin sağlıklı bebek sahibi olma ihtimalin yüksek diye biliyorum. Doğru mu ? Kaç dediler ? :26:
Allahım darısı bana inşallah canım ne olur dua edinnnnn banaaa
Bakalım belkide hiç yıoktur bebek bilmioruzki ama psikolojim mahfoldu(((
Yok cnmm ismi o deil böyle biraz büyük bir tüp diger iğnelerimize göree haftada 1 gün 1 mg yaptırıcam.bakarım canım ben olabilir vallahii
Canım başka sorun olmayabilir, bende de yok ama son tedavimde değişik değişik şeyler çıktı embriyolarda, şaştım kaldım. Artık herşeye şüpheli yaklaşmaya başladım. Kızlar da fikirlerini söylesinler :26:
zaten sana baktım doğru aslında çokşükür hastalık olmadığı için yeterli.ben testimi yaptırdığım lab da bana onda bir çıkar demişti.inşaAllah bir dahaki tedavimde 3 4 tane daha embriyom olur şansım artar.aslında kısmette varsa elimde olanda yeter ama işte insan içinden diyorki fazla olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?