Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ALLAH razı olsun
Canım olur mu öyle şey. Bebeğin seninle Allah'ın izniyle. Yapma böyle ne olur. Haftaya mı gideceksin doktora?

Ptesi gidip keseyi görücez canım keseye görede gün vericek kalp atışı içinnn
Çok korkuyorummm amaa nasıl geçicek zamann

diğer kromozomlara gerk yok sebebi de şu
fishle 9 kromozoma bakılıyor
bu 9 kromozom en sorunlu kromozomlar
düşüklere sakatlıklara yol açan kromozomlar
bunlara bakılması yeterli oluyor da ondan
çünkü diğer kromozom bozuklukları zaten normalde her insanda olabilecek şeyler
ve bir çoğumuz zaten bunları taşıyoruz normal hayatta
mesela her kromozomun bir hastalığa yatkınlık meselesi var
hastalıklarımız kromozom hatalarından kaynaklanıyor
yani herkeste mutlka var kromozom hatası
fakat bizim için önemli olan gebeliği engelleyen düşüren ve sakatlığa sebep olan ise bu 9 kromozom
o yüzden bunlara bakmak yeterli oluyor
diğerleri zaten herkeste olan şeyler ..
olayın mantığı bu
zamanında ben de çok sorguladım araştırdım ve sebebini buldum

konumuzla ilgili degil biliyom ama cok dertliyim
miras konusu babam vefat etti 7-8 ay önce babamin ölüsünde kardesim abla izne gelemezsin belki simdiden konusalim ne istersin dedi ahirda 20 ye yakin hayvan var araba traktör tarla neyse bende dedim arabadan bise y istemiyom hayvandan su gram altin verin dedimtarlalari ek bölünmesin yazik dedim neyse konumuza gelelim

ben tüpü herkesten saklamakistemistim anama da anaistedigim verin dedim anacigimdaha bizim cevrede köyde kizlardan kimse almis degil dedi kardesim diyomus benim neyim var 4 malim var bi sigortam yok(HALBUKI BABAMDAN ANAMA KALAN EMEKLIYLE YATIRIOMUS) iste benden mal davasi sürüyo eee kendi cenazede baslatan o bizde isteyince zoruna gitti bende anam a ben babamin en büyük mirasin almisim akdeniz anesemi tasiyiciyim ama hastasimiyim bilmiyom behcet hastaligini ben almisim kromozom anomalisi de muhtemel babamdan geldi ki dedemde
olan halamin kizlarinin cocuklarinda torunlarinda
sakatölik var

Canım benm ne denir bilemedim öncelikle başın saolsun ...
Bu zihniyetide anlamış değilim kızlara neden verilmez yaa böle saçma sapan şeymi olur yaa ...Vallahi canım hakkını al o evlatsa sende evlatsın ay nasıl sinirlendim yaaaa...
Senin için temiz canım Allah seni bilio bak gör seni zorda bırakmıycak

Dogru söylüyorsun canım arkadaşım olumlu düşünmek lazımmm rabbim nasibini verdiyse zaten dogack o inş...

Çok sagol cnm benmm rabbim sanada nasip etsin inşallah..vallahi daha ne kusmam var ne bişeyim vardoktoruma sordum dediki ne güzel işte dedi hep böyle devam edecektir o zaman dedi.herkes kusacak diye birşey yok dedikasık batmaların normal hatta ben geçen eşimle alışveriş yapmaya çıktım marketin önünde yıgıldım kaldımsag kasıgımda çok agrı ve batma oldu ama doktorum bunların hepsi normal dedi rahim büyüyor dedi.sende kafana takmaaa rahat oolllbenden bikaç test istemişti B12 vs..hepsi temiz çıkmış..sadece dediki az pişmiş et yeme,çigköfte yeme,kıymanın ucundan tuzuna bakıyım falan deme.(bööööö zaten bakmamda) 3 hafta sonrada 2li test için çagırdı.bu arada bebek 20mm olmuş kesede 8.9cm bide plesanta oluşmuş ip gibi onuda gördümm eksik kalırmıyım hahahaha Sen nasılsınn bakımmm cnm bnmm bıdıklar nasılllarrrr ??

canmmm benmmm çoook teşekkür ederimm rabbim sanada nasip edecekkkk inşallah sen hiç kafana takmmaaaa bol bol dua etttt

teşekkür ederimm canımmm benmm allah razı olsunn..

yaaaaaa anlamiyom kardesinde ananda anlamiyo ben 11 cocuk anasiyim 1 cokcuk avarasiyim ya esim tutucu olsada ben erkek evlad istiyom dese napcaktim
anam hala diyoki ölüm var kalim var kardesine karsi yüzün olsun bide örnek veriyo falanin bacisi mirasini almista ölüsü ortada kalmista yine erkek kardesi kaldirmista

eeeana bende aliyodiye bakmiyacaksa hic bakmasin dedim simdi bile evine gidiyomda kardesim hemen elime is tutusturuyo karisida ben oturuyomoda oturuyo ooooooooofffff

anam hala diyo bidene kizin var allah binasini bekitsin ama oglu ikinci cocugun oglan olsun kendileride öööayle oglan dir diye bekledi onlar oglan derdfinde bense ikinciy ücüncü saglikli hayirli evlat derdindeyim

kurban olurum seni verene

Canım bu nasıl bir anlayıştır ya vallahi sinirden elim ayagım titrioo
Canım siz nerde yaşıosunuz annen nereli böyle adaletsizlikmi olurmuş yaa ewlatlar eşittirrr hakkını ara sakın bırakmaa

Canım bu nasıl bir anlayıştır ya vallahi sinirden elim ayagım titrioo
Canım siz nerde yaşıosunuz annen nereli böyle adaletsizlikmi olurmuş yaa ewlatlar eşittirrr hakkını ara sakın bırakmaa

sivasliyis esimde dayisinin torunu

simdi almanyada yasiyoz

eger paraya ihtiyacim varsa kredi cekecekler para verceklermis diycekmisimborcum olsun ödedim ödedim yoksa maldaki hakkima saydircakmisim ha parayida alinca kardesim davamdan vazgeciyom diýe imza atcamisim bide muhtemelen hakkistedi diye kardesliktende siler

ohhhhh ne güzel demi o test sonucunu ögrenip uykusuz esimden habersiz aglayarak gecirdigim geceleri o düsüklerde yasadigim travmalari kimsenin ki....i duymuyo allah sevgigi sacit kullariyla karsilastirsin

Vallahi cnm ailen sana destek olmuosa sana özverili olmuosa sende olma gerçekden seninde paraya ihtiyacın var onlar senin sorununu bilmiolarmı???
neden böle yapıolar ya ben anlamıorummm

amin inş.
ay sonradan başlayan da olabiliyormuş o yüzden ben pek de sevinemiyorum
8.haftadan sonra başlarsa bilemiyorum
heh iyi bari batmalar normalse
benim aşırı bişeyim yok da yine de oluyor batma
ben zaten dışardan hiçbişey yemiyorum herşeyi evde kendim yapıyorum
dışardan tavuk dışında bişey almıyorum
bi de bol bol balık yiyorum haftada en kötü 1 kere bu hafta mesela 2 olacak
ayy ne güzel darısı başıma inş.
bakalım benim bıdıklar ne kadar oldular
bilmiyorumki içerde neler oluyor
inş. iidirler
ben de 2 temmuza randevu aldım akay hastahanesinden
bakalım nasıl geçecek çok övüyrlar akay hastahanesini ben de denemek istedim
inş. güzel olur

tüh yaaa kötü olmuş ama inş. herşey düzelir ,malesef bu miras konuları her zaman böyle dert oluyor ,insanlar hep kendini düşünüyor

Vallahi cnm ailen sana destek olmuosa sana özverili olmuosa sende olma gerçekden seninde paraya ihtiyacın var onlar senin sorununu bilmiolarmı???
neden böle yapıolar ya ben anlamıorummm

benim derdim kizcocugu yerine konulmam bunuda bahane edip hakkimi almam para isini cok sükür hallettim ama babamin evinde yoklugu yoksullugu ben yasadim esime damatligi bile almadilar ki esim hic konu etmiyo bide tek damatlari bu kardesime yirmi milyar cekip dügün ettiler gelinin 200 gramdan belki fazla altin var kücük kardesim nisanli ana diyoki bizden ne kadar para cikar napariz eee satin maldan hakkini edin cocugun dügününü olurmu canim onun isi var assubay istemez maldan ee bende almanciyim sokaklardan süpürüyom parayi ihtiyacim yok 80000 e yakin yuro kredinin altina girmisiz esim isten geliyo 1 saat sonra ise gittigi 15-17 saate yakin calistigi cok oldu köydeki kardesimde calissin onunuda olsun ayrica babam emekli olduktan sonra cogaldi mallari babamda cocuklariyla esiyle beraber calisiyodu niye cogalmiyodu cünkü hayvansatmak zorundaydi ihtiyac icin

amaaan bendemi yamukluk var ne cok konusuyomki

Vallahi canımm haksa seninde hakkın hiççç kusura bakmasınlar al hakkınııı gerekirse mahkemelik ol vallahi böle kardeşlere bu şart ya senin eşinde insan o kadar çalışıo çırpınıo hakmı buuu hakını ara canımmm sankın vermeee

insanlarda şöyle bir mantık var
senin paran varsa ana baba malına ortak olamazsın
ne de olsa onun parası var ihtiyacı yok deniliyor
ama ne alaka
herks çalışsın herkesin olsun parası
para kazanmak suçmu
parası olması demek mirastan pay alamayacağı anlamına gelmez
para kazanması onun kendi çabasıdır
başkası yatsın otursun para kazanmasın mağdur gözüyle bakılsın miras verilsin
öbürü çalışıp çabalasın takdir edileceğine mirastan mahrum eidlsin öyle saçma şey olurmu hiç
istersen banker ol farketmez herkese eşit şekilde miras dağıtılmak zorunda
yoksa haksızlık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…