Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pazartesi göreceksin inş yavrunu.
Mattika'nın 2 düşüğü var diye biliyorum. Yanlış olmasın ama 10.haftayı göremedim demişti :26:

Pazartesi göreceksin inş yavrunu.
Mattika'nın 2 düşüğü var diye biliyorum. Yanlış olmasın ama 10.haftayı göremedim demişti :26:
İnşallah canım o kadar korkuorumki anlatamam ((8
Sen doğalmı düşük yaptın canım bilmiodum ben ((
hazadem senin de mattika gibi oldu. Pgt'nin ardından hemen hamile kaldınız ikiniz de

İnşallah canım inşallahhhh ...
Ay tesadüfen bu videoyu izledim ne kadar ağladım yaa (
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube

kiz hazade öldürdünbeni aglattin beni
aynio seyleri yasadim sende yasa insallah ayni duygulari burdaki herkes aynisin yasasin bende tekrar yasayayim o duygulari insallah
benimkide sezeryandi epuduraldi kizimi bana gösterince fis fis aldigi nefes kulaklarimdan gitmiyo cok güzel bi duygu caniiiiiiiiiiiiiim ALLAHIM BIZLERI BU DUYGULARDAN MAHRUM ETME TEKRAR TEKRAR NASIP EYLE AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIN

benim 2 düşüğüm var canım 8.haftada.
kalp atışını duyuyoduk 6.haftada, 8. haftada kalbi duruyodu hep. sonra da kürtaj..

Aminnnnnnnn bende çok ağladım çok duygulandımmmmm
benim 2 düşüğüm var canım 8.haftada.
kalp atışını duyuyoduk 6.haftada, 8. haftada kalbi duruyodu hep. sonra da kürtaj..

Ama ben hiç kalp atışı duymadım inşallah benimde senin gibi olur canım sağlıkla alırım kucagımaaa

selam kızlar hepiniz iyisiniz inş.
kardeşim geldi onunla hasret gideriyoruz, okudum sizi ama yazmaya fırsat olmuyo..
bugün de diğer kardeşim gelicek

allahım hepimize bol bol evlat versin, evlatlarımız kardeşsiz kalmasın.. kardeş gibisi yok. terapi gibi geldi bana.

chnb ben de gelip görmek isterdim seni, allaha emanetsiniz..

inci hazade hamet merve laveque akasya ve sayamadıklarım hepinizi öptüm

Ne güzel canım senin adına çokkk sewindimmm ben tek çocugum kardeşim yok çok büyük bir eksiklik (((

canım amınnnnn kardessızlık cok zor ama hayırlısından versın ınsallah

bende öpüyom balımmmm

ne güzel canım senin adına çokkk sewindimmm ben tek çocugum kardeşim yok çok büyük bir eksiklik (((

canım hayırlısını versın dıyom yıne allah

benım ıkı erkek kardesım var sımdı bırıyle yanı köydekıyle mıras davasına basladık dıyomus benden mal davası sürerse bacılıgı kardeslıgı bıtırırım
eee bende dıyom benım hakkımı savunmayan kardesı napıymtövbe tövbe

cünkü ıhtıyacım yok dıyorlar kocam elın oglu yarın basıma bısey gelse nolur anamda öyle dıyo kardesıne yüzün olsun dıyo almayanlara bakıyo kardesler sankı

bana yapılan esımede yapılldı cünkü almancıyız

kımse evladımızdır hakkıdır demıyo

kafayı yemek üzereyım

bu araddaaaa hepinize tünaydın kızlarrrr iyisinizdir inşallah..biz çook uykucu çıktımmm hiç yataktan kalkasımız gelmiyorrr doktorumm la konuştumm 3 hafta sonra bi gell cinsiyetinede bakalım dedi çook heyecanlıyım vlla :):)13.haftada görünür demi kızlar cinsiyet ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…