- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.721
Canım öle demeee öle bir duyguki bilemezsin inan hamileyim ama bebek varmı yokmu bilemiorz o kadar kötü bir durumki bunu ben 4,defadır yaşıorum..
ya biliomusunuz mattika kaçında hamile kaldı önceki düşükleri kaç haftalıkken sonaerdi?
İnci sende hiç doğal yoldan denemedin demi kuzum?
İnşallah canım o kadar korkuorumki anlatamamPazartesi göreceksin inş yavrunu.
Mattika'nın 2 düşüğü var diye biliyorum. Yanlış olmasın ama 10.haftayı göremedim demişti :26:
Sen doğalmı düşük yaptın canım bilmiodum benBiliyorum canım bende 2 defa düşük yaptım bilmezmiyim hiç
Her dakika iç çamaşırımıa bakardım acaba kan geldimi diye çok kötü bir durum
Mattika iki kere düşük yaptı canım şubatta hamile kaldı galiba ocakta pgt denemişlerdi olmadı malesef
Hemen arkasından hamile kaldı
hazadem senin de mattika gibi oldu. Pgt'nin ardından hemen hamile kaldınız ikiniz de
benim 2 düşüğüm var canım 8.haftada.Canım öle demeee öle bir duyguki bilemezsin inan hamileyim ama bebek varmı yokmu bilemiorz o kadar kötü bir durumki bunu ben 4,defadır yaşıorum..
ya biliomusunuz mattika kaçında hamile kaldı önceki düşükleri kaç haftalıkken sonaerdi?
Aminnnnnnnn bende çok ağladım çok duygulandımmmmmkiz hazade öldürdünbeni aglattin beni
aynio seyleri yasadim sende yasa insallah ayni duygulari burdaki herkes aynisin yasasin bende tekrar yasayayim o duygulari insallah
benimkide sezeryandi epuduraldi kizimi bana gösterince fis fis aldigi nefes kulaklarimdan gitmiyo cok güzel bi duygu caniiiiiiiiiiiiiim ALLAHIM BIZLERI BU DUYGULARDAN MAHRUM ETME TEKRAR TEKRAR NASIP EYLE AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIN
benim 2 düşüğüm var canım 8.haftada.
kalp atışını duyuyoduk 6.haftada, 8. haftada kalbi duruyodu hep. sonra da kürtaj..
selam kızlar hepiniz iyisiniz inş.
kardeşim geldi onunla hasret gideriyoruz, okudum sizi ama yazmaya fırsat olmuyo..
bugün de diğer kardeşim gelicek
allahım hepimize bol bol evlat versin, evlatlarımız kardeşsiz kalmasın.. kardeş gibisi yok. terapi gibi geldi bana.
chnb ben de gelip görmek isterdim seni, allaha emanetsiniz..
inci hazade hamet merve laveque akasya ve sayamadıklarım hepinizi öptüm
selam kızlar hepiniz iyisiniz inş.
Kardeşim geldi onunla hasret gideriyoruz, okudum sizi ama yazmaya fırsat olmuyo..
Bugün de diğer kardeşim gelicek
Allahım hepimize bol bol evlat versin, evlatlarımız kardeşsiz kalmasın.. Kardeş gibisi yok. Terapi gibi geldi bana.
Chnb ben de gelip görmek isterdim seni, allaha emanetsiniz..
Inci hazade hamet merve laveque akasya ve sayamadıklarım hepinizi öptüm
Kızlar ben dayanamıycam bugün doktora gidicemm yavuz beyden randevu aldımm saat 13:30 dua edin banaaaa
Kızlar ben dayanamıycam bugün doktora gidicemm yavuz beyden randevu aldımm saat 13:30 dua edin banaaaa
ne güzel canım senin adına çokkk sewindimmm ben tek çocugum kardeşim yok çok büyük bir eksiklik(((
kızlar ben dayanamıycam bugün doktora gidicemm yavuz beyden randevu aldımm saat 13:30 dua edin banaaaa
inşallah bir sorun yoktur canım, dua ediyorum sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?