- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.741
hazadem güzel haberlerle gel inşaallah. Şimdi doktordasındır :)
mattika kaç kardeşsiniz siz öyle :) Bayılıyorum kalabalık ailelere.
hamet sıkma canını, herşey olacağına varır. Senin hakkını yerlerse ahirette verecekler hesaplarını.
nazefsa fotoğraftaki sen misin
4 kardeşiz canım, en az 3 çocuk yaparım çocuklarım yalnız olmasın derdim.
allah nasip eder inş.
birini buldum da diğerlerini istiyorumama istiyo insan ya..
hepimizin boy boy çocuğu olsun inş.
Kızlar gittim doktora şükürler olsun kese göründü
Kesenin icinde belli belirsiz bir sey göründü sanırım bebekdir ama emin deilim seni umutlandirmak istemem dedi.....Umarım bu defa yawrumu kucağıma alırım kızlar
4 yıl olmak üzere.mattikacım sen kaç yıllık evlisin?
maşallah canım, daha erken bebiş için, haftaya da onu görürsün inş..Kızlar gittim doktora şükürler olsun kese göründü
Kesenin icinde belli belirsiz bir sey göründü sanırım bebekdir ama emin deilim seni umutlandirmak istemem dedi.....Umarım bu defa yawrumu kucağıma alırım kızlar
kızlaaaarrrr...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?umarım herkes iyidir...
hazade inşallah herşey yolunda gider canım benim..Allahım o güzel gönlüne göre versin hayırlısıyla...
inci,mattika,lave,akasya,merve,hamet,nasefsa,chnb ve adını sayamadığım dostlarım inşallah hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz hamdolsun.yaz geldi kkya giremez oldum,kızlarda dışardayız hep.onlar uyuyuncada iş yapıyorum anca yetişiyo...
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.sevgiler şelale :)))
kızlaaaarrrr...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?umarım herkes iyidir...
hazade inşallah herşey yolunda gider canım benim..Allahım o güzel gönlüne göre versin hayırlısıyla...
inci,mattika,lave,akasya,merve,hamet,nasefsa,chnb ve adını sayamadığım dostlarım inşallah hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz hamdolsun.yaz geldi kkya giremez oldum,kızlarda dışardayız hep.onlar uyuyuncada iş yapıyorum anca yetişiyo...
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.sevgiler şelale :)))
hazadem güzel haberlerle gel inşaallah. Şimdi doktordasındır :)
mattika kaç kardeşsiniz siz öyle :) Bayılıyorum kalabalık ailelere.
hamet sıkma canını, herşey olacağına varır. Senin hakkını yerlerse ahirette verecekler hesaplarını.
nazefsa fotoğraftaki sen misin
Evettt cnm benim bi kaç fotograf ekleyeyim didimmmbi kaç ay sonra eski benden eser kalmayacak nasıl olsa
Bu topiğin kızlarının maşallahı var gerçekten
ben göremiyorumm ama kızların resmini hiçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?