- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.781
güzel haberlerini bekliyoruz hazadem inş.
ben sana demiştim dayanamazsın diye
git gör bebişini bakalım
inşallah bir sorun yoktur canım, dua ediyorum sana..
bencede gıt kafan rahatlar ınsallah hersey yolundadır
cnmm ancak o şekilde rahat edersinn git için rahat etsin ki bence göreceksi herşy daha net ve daha güzel olcakkk inşallah ..![]()
Canım benim görünür die biliorum aman hayatım ya ne önemi varr Allahın izniyle sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o hep dualarımdasınız kızlarr inşallah hepimiz sağlıkla yawrumuzu kucagımıza alırızbu araddaaaa hepinize tünaydın kızlarrrr iyisinizdir inşallah..biz çook uykucu çıktımmm hiç yataktan kalkasımız gelmiyorrr doktorumm la konuştumm 3 hafta sonra bi gell cinsiyetinede bakalım dedi çook heyecanlıyım vlla :):)13.haftada görünür demi kızlar cinsiyet ??
Çok şükür. İlk aşamayı hayırlısıyla atlattın. Şimdi sıra kalp atışında![]()
4 yıl olmak üzere.
maşallah canım, daha erken bebiş için, haftaya da onu görürsün inş..
kızlaaaarrrr...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?umarım herkes iyidir...
hazade inşallah herşey yolunda gider canım benim..Allahım o güzel gönlüne göre versin hayırlısıyla...
inci,mattika,lave,akasya,merve,hamet,nasefsa,chnb ve adını sayamadığım dostlarım inşallah hepiniz iyisinizdir...
biz iyiyiz hamdolsun.yaz geldi kkya giremez oldum,kızlarda dışardayız hep.onlar uyuyuncada iş yapıyorum anca yetişiyo...
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.sevgiler şelale :)))
cnmmmmmmmmmm ne dedim ben sanaaa çoookk mutlu oldummm yaa valla inş bebegi görürüzde bi şükür çekerizzzzz
canım çok sevindim bebektir tabi ne olcak kesenin içindekucagına almayı nasip etsin ALLAH ım
![]()
Kızlarrrr hepinizeeee çok teşekkür ederimm beni merak edip dualar ettiginiz içinn çok şükür ewet keseyi gördük ctesi günü ..
Sonra ewe geldimm uzandım felan kayınvalimlere gittik okey oynadık ewe geldik iç çamaşırım 2 parmak kadar böyle kahverengimsi akıntı aman allahım dedim düşük yapıorummm:18::18:
hemen hastaneye gittik doktor dedi düşk riskin var dikkat et çok salak bir doktordu ama neyse dedim siz talep edermisiniz betahcg yapmak istiyorum tmm dedi yazdı verdı kan verdim laborant derya var Allah kırkbin kere razı olsun bana dualar etti sakın kötü düşünme dedii ama bekleyene kdar öldükkk ve degerimiz 4,949 çıktı

Ama ömrümden ömür gittii işde dedim buraya kadarmış yine olmadıı ama şükürler olsun bebegim varsa şayet benimle şuan ...