Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arda Bey risk görseydi kesin söylerdi. Bu konuyu atlayacak biri değil. Riskli gebelik uzmanı.İçin rahat olsun . Her bebekte olan rutin birşeydir. Biz hassas olduğumuz için herşeye dikkat ediyoruz. Ama Arda Bey'in kendisine sor. Bir de Nesrinciğim internet bilgi çöplüğü. Çok fazla inanmamak lazım..

Canım pıhtılaşma testleri istemediler. Ama belki sorarım. Rahim ağzı yetmezliği var mı bilmiyorum ama Nur Hanım rahime dikiş gerekebilir demişti Boyum kısa olduğu için beni komplikasyonlar bekliyor maalesef.. Ama dikiş konusunu boy kısalığından mı dedi yoksa muayenede birşey mi gördü bilmiyorum. Genel olarak bildiğim zor bir hamilelik süreci olacağı, senin gibi yatmak zorunda kalabileceğim.. Hamile kalayım da düşünmüyorum desem.. Ya da düşünmek istemiyorum.. Çünkü moralim bozuluyor. Korkuyorum..

Chnb canım merhaba ,

en son mesajı okuyarak basladım işe.
cogu sey yolunda gidiyormus cok sevındım.
kafanı kurcalayan seyler ıcın de bence doktruna sorman senın ıcın en rahatlatıcı yontem .
herhalde soylerdı bır sey gorse dıye dusunuyorum ben de ama bunu onun agzından duysan en azından vesveselrın gıder.

Akasyacım,

senın durum ne ? son mesajdan cok bır sey anlamadım. vakıt bulup gerıye donup okumaya calısacagım ama raporların geldı mı? hamılelık konustuguna gore sanırım senın de durumunda ılerleme var .

Akasyacımmmm şimdi okudum canım ve cok cok sevındım.
gercı ben tam olarak anlayamıyorum ne oldugunu ve neye bakıldıgını , kafam karıstı artık cok bılmekten ama yazdıgına gore cok ıyı bır sey olmu sve ben bu yuzden cok mutluyum canım

Lave canım kıştan beri aklımı kurcalayan beni üzen bir aday mutasyonum vardı. Son raporu verecek olan Amerikadaki üniversite bu mutasyonu görmedi. Ve yok diye bilgi verdi. O nedenle biraz moralim düzeldi. İlk testi yapan Amerikadaki üniversiteye yazarak testi tekrarlamasını istedik. Sonuç olarak : Rapor ne gelirse gelsin bu mutasyonu gözardı edip ; eylülde başlayacağım nasipse.. Ama tabii ki Amerikanın mutasyon yok demesi biraz içimizi ferahlattı ..

Sen de eylülde başlayacaksın dimi ?? Beraber gireceğiz bu yola

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
chnb herşeyin yolunda gitmesine sevindim...kist olayı önemli olsaydı bencede drun söylerdi.
geçmişi okuyamadım arada gelip bi bakıp kaçıyorum.
hazadenin bebeği erkekmiş Allah tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
lave
akasya okuyamadım ama olumlu gelimeler var galiba.
mattika hamileliğin sonu sıcaklara geldi.Allah yardımcın olsun.
inci neler yapıyor.tedaviye nezaman başlayacak acaba onu yazılarına hiç denk gelmedim.
bu arada ramazan hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.sevgiler

kızlar bir teklifim var size...
hamişlerimizin çoğu sıkıntılar yaşıyor...
ramazan bitmeden tüm hamişlerimizin sağlıklı hayırlı ve zamanında doğum yapmaları için dua edelim tefriciye okuyalımmı?
cevaplarını bekliyorum hepinize öpücük

EVET turkuazla biz adaşız
turkuaza aysun hanımı ben önermiştim
turkuaz da gidince benden bahsetmiş
ikiz hamile olan da benim
genartta aysun hanıma gidenler çoğaldı
çok doğru seçim
sizin sorun neydi hangi aşamadasınız

çok güzel bir teklif ben varım
ALLAH RAZI OLSUN çok güzel düşünmüşsün hituci

mozaik turner hatırlarsan ikimizde aynı günde merkezden sonuç almiştık ikimizinde oranları aynı üstallik eşimin sperm sayısı çok düşük .eşinde bir problem varmıydı
kaç yıllık evlisiniz ankaranın hangi semtinde oturuyorsunuz

bu arada ben 3 tane kitap aldım
Anneee! Anne Oluyorum
Mışıl Mışıl Uyuyan İkizler Mutlu Aileler
Sıra Dışı Annelik İkiz Anneliği

turkuaz nerdesin sesin çıkmadı
umarım herşey iidir bize de haber ver meraktayız

hatırlayamadım kusura bakma
oranımız aynımıydı
sen sonucu aldıktan sonra tedaviye başlamamışmıydın
yok benim eşimin spermleri çok yüksek
sperm dnası vs hep çok iidi
4 yıllık evliyim ben balgat civarındayım şuan ama eryaman tarafına geçeceğim inş. bayramdan sonra
sen kaç yıllık evlisin nerde oturuyorsun

sonucu aldıktan sonra tedaviye baslamadım bende 4 yıllık evliyim ben d.bakırda annemlerde kalıyorum onlarda park oran konutlarında oturuyo orandan cinnaha minibüs varmı biz buraları bilmiyoz annem yeni tasındı yakınsak buyrun gel

Canım benim arkadaşlarında dediği gibi bence sorun yoktur çünkü olsa Arda bey hayatta atlmazdı ben eminim ...
Dua edicez Rabbim yardımcımız olsun ben eminim bebişin çok sağlıkla dünyaya gelicek bak görr bizle hepimiz hastayeneye gelicezz
Canım benim sen çok güçlü dirayetli birisin oğlun sağlıkla gelicek sana.Sende sezeryan olursun canım artık yapcak bişey yok sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsiz.
Oyyy Oyyy Akasyamda başlıo tedavilere Allahımmm Yarabbimm sen tüm arkadaşlarıma hayırlı ewlatlar nasip eyleee ..
Bak gör bıcırık bir oğlun olucak senin mız mız bişeyy
Eylüldee topiğimiz şenlenicek yaşaşınnn maşallahhh
Saol canım bakalım inşallah sağlıkla gelir dünyaya ...
Senin bıdıklar nasıl çok tatlılar maşallahhh.

Hituci Canım çok iyi düşünmüşsün Allah bin kere razı olsunnn bende varımm

şimdi başlıyorsun tedaviye öylemi hadi hayırlısı
RABBİM YARDIM ETSİN İNŞ.
eşinin spermi tüp bebekte önem taşımıyor bi tane sperm bile yetiyor
hem senin hem onun açısından pgt çok ihtiyacınız olan bir yöntem
inş. hayırlı sonuçlar alırsınız
sen diyarbakırdamı kalıyorsun buraya tedavi içinmi geldin
oran tarafını biliyorum da dolmuş olayını bilmiyorum
ama dolmuş yoksa kızılaya git kızılaydan taksiye binerek gidersin
ters bi yerde kalıyor genart
ben hep kızılaydan taksiyle giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…