- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.201
günaydın akasya
çok şükür iyiyim ben kendi adıma
inş. herkes iidir
inş.bebişler de iidir
bu gece rüyamda bebişler yeni doğmuş ikisi de erkek
ayy bir misler mis gibi kokuyorlar
YARABBİM birini alıp birini bırakıyorum
mışıl mışıl uyuyorlardı
birine 40 gün deli dersen deli olur hesabı iki erkek diye diye sanırım iki erkek olacak
günaydnnn cnmm hoşgeldinnn
Bende iyiyim kızımda iyi çok şükürrsenn nasılsın ?istanbuldamı yaşıyorsun akasya sen?
ben bi ikiz daha yapabilirim valla
amin inş. darısı başına akasyaAyy harika bir rüyaSağlıkla gelsinler inşallah canım. Hayırlı evlat olsunlar.. Ben de rüyamda kendimi hamile gördüm. Tabii bu kadar düşünürsen bilinçaltı devreye giriyor. Hamile gördüm ama göbeğim oynuyor. Düşecek galiba falan diyorum. Burada okuduklarım gece rüya olarak bana dönüyor galiba..
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım. Tedavi yaklaştıkça gerildim. Ne yiyeyim ne içeyim bu ara onları araştırıyorum.. İstanbul'dayım ben. Sen Ankarada'sın galiba ???
Canım senin dondurulmuşların var dimi ? Ayyy insan onlara da kıyamaz sanki.. Belki onları da alırsın canım
Nazsefsa canım ;
Yanlış okumadıysam senin 30 yumurtan olmuştu galibaSüper bir sayı. Nasıl o kadar çok yumurta oldu ? Rezervin çok iyiydi galiba. Yalnız ben birşeyi merak ettim. Tedaviden önce özel bir kür yaptın mı ? Ya da neler yiyip içtin
amin inş. darısı başına akasya
inş. ikizlerin olur da peşlerinde gezer durursun
bellimi olur belki rüyan gerçek olur
yiyip içtiklerine dikkat et ben tedavide çok dikkat ettim
yumurta kalitesini artıran besinleri tüket
kuruyemiş incir bol bol ye
evet dondurulmuş 2 tane daha yavrum var
valla ben onları bi 2 sene sonra kullanmayı düşünüyorum inş.
teker teker kullanırım herhalde o zaman
eşim çocuk seviyor benim
ben de öyle
hazır kenarda dururken neden olmasın
kalabalık bir aile oluruz fena mı olur
darısı başına inş.
Dualarım seninle
ama tedavide çok rahat olman lazım
tamamen pozitife odaklan çünkü çok etkiliyor
ben hiç strese girmedim bi kere bile sinirlenmedim kendme söz verdim
belki onun da etkisi olmuştur
RABBİM yardımcın olsun inş.
Cnmmmm benm 32 yumurtam oluştu22 tanesi döllendi ve pgtye gitti sadece 6 tanesi saglıklı geldi. 6 taneden 1 taneside iyi kalitede degildi.5. gün blostakist transferi yaptılar 2 tane embriyo. sadece biri tutundu.geri kalan 3 taneyide dondurdular beni bekliyorlar hastanedeki bebeklerim
Bnm polikistik overim vardı. Az doz ilaç kullanmama ragmen 32 yumurta oluştu doktorumda çok begenmşti.eger sendede var polikistik over sendromu, seninde çok oluşur yumurtan cnmm inşalllahhhhhhh
Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?Daha önce hiç denedinizmi tüp bebek?kaç yumurtan oluşmuştu denediyseniz?
Tedaviden önce bol bol incir ve üzüm hoşafı içtim medine hurması yedim,ve bol bol su tükettim.Bunların hepsini doktorum söyledi ve işe yaradı sanırım.incir yumurta rezervi için iyi geliyor,bol su kabızlıgı önlüyor,medine hurması hem yumurta rezervi için hemde rahmi temizliyor.
Evet senin tedavi dönemini hatırlıyorum canım. Çok pozitiftin. Ve neşeliydin. Ben de rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah başaracağım. Önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum. Bayram dahil 12 gün ailemin yanında olacağım. Deniz kıyısı bir yerde yaşıyor ailem. Bu tatil bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Çünkü işyeri çok stresli. Dua edin bana..
Oooo 32 mi..Waaaaw süpermiş canım.. Bende de PKOS var. Metmorfin kullanıyorum. Bana da demişti rezervin iyi diye. Ama PKOS olduğu için OHSS olabilir demişti. Sende OHSS olmadı dimi ? Su içiyorum. Her gün fındık yiyorum. Omega 3 aldım. Balık yiyorum. Kuru incir yiyorum. Kürünü yapmadım. Böğürtlen çayı ile Tarçın karanfil çayı içiyorum Ne duysam yapıyorum yani. İnşallah ters tepmez. Ben ilk defa deneyeceğim canım. Daha önce hiç denemedim. Hurmada alayım. Umarım işe yarar. Şifa Allah'tan
Amann canım ya bir dogsunlarda korkudan ölücem zaten amniyo beni çok korkutuokaynanaya bak hele sen şimdiden sıraladı şartları
bu kaynanalar hep böyle
nazefsa sen de şartlarını sırala da olsun bitsin şu iş
Amniyosentezi düşünmek haricinde çok şükü iyiyim canım.Sen nasılsın nasıl gidiyor.Günaydın güzel anneler ve anne adaylarıHerkes iyi mi ? Bebişler de iyidir inşallah
Zilliye bak heleeebakalım senn paşanı begenecekmi benm kızımmm ayy yerim ikisinide yaa hele bi dogsunlar bakalım evlendirmeye kıyabilcekmiyizz ogluşun dogduktan sonra düşünüyormusun bi tane daha?ben bilmiyorum valla tekrar aynı stresleri yaşayabilirmiyim yüregim kaldırırmı
s.a masallah kaynana muhabbetine baslamisiniz bile
yine pek kimse yok sanirim
enazindan iyi oldugunuzu biliyom
beni yavasdan yavasdan korkumu desem heyecanmi desem bi tuhaf his sarmaya basliyo
aklimdada bi süreü soru var bide bayrama geliyo belkide opu imdatttttt
oo süper ailenin yanında olman çok güzel iyice moral depola orada ..Evet senin tedavi dönemini hatırlıyorum canım. Çok pozitiftin. Ve neşeliydin. Ben de rahat olmaya çalışıyorum. İnşallah başaracağım. Önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum. Bayram dahil 12 gün ailemin yanında olacağım. Deniz kıyısı bir yerde yaşıyor ailem. Bu tatil bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Çünkü işyeri çok stresli. Dua edin bana..
s.a masallah kaynana muhabbetine baslamisiniz bile
yine pek kimse yok sanirim
enazindan iyi oldugunuzu biliyom
beni yavasdan yavasdan korkumu desem heyecanmi desem bi tuhaf his sarmaya basliyo
aklimdada bi süreü soru var bide bayrama geliyo belkide opu imdatttttt
hoşgeldin hametben bisey sorabilirmiyim
bu opu isi bayrama denk geliyor gibi bu sorun olurmu
diyelimki inseALLAH SAGLIKLI BULUNDU ve transfer edildi ben kac gün sonra ucak yolculugu yapayim yada test sonucunu alana kadar bekliyimmi istanbulda
benim 14yada 15. adet günü ovu testi pozitifti sizce opum nezaman olur
COK SORU SORDUM DEGILMI
Cnm ohss bende oldu.çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın.tuvalete hiiç çıkamadım karnım davul gibi şişti yumurtalıkların yerini su topladı.3,4 kez serum yedim.zeten pkos oldugun için yumurtalıgın çok oluyo.o yüzden fazla doz ilaç kullanmama bile gerek kalmadı. bak görürsün senndde en az 25 tane toplanır yumurta o yüzden için çok rahat olsun.ayyy ne güzell inşallah seninde ilk denemede tutar cnmmmsizzde sorun neydi akasya?birde metmorfin ne amaçla kullanılıyo ben hiiç kullanmadımda?
oo süper ailenin yanında olman çok güzel iyice moral depola orada ..
Bir şeye üzüldüğün zaman hemen bebişleri getr aklına ve üzülmeyi kızmayı bu dönem ertele
İnş. RABBİM emeklerini boşa çıkarmaz da en yakın zamanda haberlerini alırız
Hametim ben de gerginim ama rahat olmaya çalış canımPozitif düşünelim. Bebeğinin doğduğunu hayal et Geçen gün Cumhur Bey ile görüşmeye gittim. Bana dedi ki ; Birşey dikkatimi çekti. Rahat olan ailelerde hep daha iyi sonuçlar aldık. Aşırı gergin ailelerde terslikler olabiliyor. Yani o da dedi ki ; Rahat Olun..
hoşgeldin hamet
bence tedavi sonuçlanana kadar bir yere kıpırdama
sonra kendini suçlarsın keşke gitmeseydim diye
normal adet gününe göre düşünme opuyu
durumuna bağlı o
yumurtaları ne zaman toplayacaklarına bağlı
herkese göre değişebilir 1-2 gün
sen bunlra kafanı takma
inş.sağlıklı bulunur ve hayırlıısı ile transfer edilir
transferden sonra zaten 3-4 gün dinlenmen gerek
Ayyy OHSS de çok zor birşeymişBende de risk var. O yüzden çok düşük doz verecek. Düşük doz verse de çok sayıda yumurta olur mu bilmiyorum. Ben nisan ayında gittim. PKOS için Metmorfin diye bir ilaç verdi. Şeker hastalarında kullanılan bir ilaçmış. Yumurta kalitesini arttırır dedi. Bir de kilo ver dedi. Canım benim genetik bir hastalığım var. Cam kemik hastasıyım ben. %50 ihtimalle bebeğimin hasta doğma riski var. O yüzden PGT yaptırıyorum. Eylülde deneyeceğim canım. İlk deneme olacak.
tabiki çıkabilirsin ama 3-4 gün çıkma sonra istiyorsan çık 3-4 gün kalkma çok fazla wc dışındaöyle diyorsun peki yemek yemek icin otelden cikabilirim degilmi yavas yavas
Eşime söyleyeyim bana çok iyi davransın.Prenses muamelesi istiyorum diyeceğim Amin canım.. Dualarla yola çıkıyoruz. Hayırlısı Allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?