- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.301
ayyy cnmmm benmm çoook teşekkür ederimmm..keşke olsada birlikte yesek ne güzel olurduhamet cnm senn şimdi 100 tane salavat aldın delikız 50 tane aldı bende 100 tane alıyorum bugün alamk isteyen varsa başka burda toplayalım günlük.1 haftada toplam 4444 tane yapalım inşallah.[/QUOTE
kim icin niyetlencez
hepimiz için
hepimizin dileklerinin kabul olması için
ayrım yok aramızda
iyi atlantisin yeni projesi var işte ben ordan ev aldım atlantisi yapan firma yapıyor bizimkini de
beşiği hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabiliyorsun
çok amaçlı birşey
bi de alışırsa bebek mışıl mışıl o sallanıp uyurken sen işini yaparsın
Allah kabul etsin canım dualarını inşallah.bende okumuştum senin okuduklarını.
birde üç cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfasını 21 defa okumuştum.bunu okumak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
biliyorsunuz sela ile ezan arasında öyle bir vakit varki edilen dua geri çevrilmez.
taha süresi icin gec kaldim haftaya adet olcam vei ALLAHin izniyel tedaviye baslayacaZ INSALLAH
atlantisin evlerini ben beğenmedim zamanında ev ararken oraya da bakmıştık ama malzemeleri daha sıradandıatlantisin evleri çok güzel cnmm güzel günlerde kullanın inşalah keşke batıkente taşınsaydın daha iyi olurdu ama
hepimiz için
hepimizin dileklerinin kabul olması için
ayrım yok aramızda
HEEE IYI TAMAM OZAMAN
DELIKIZIM bu yataklarin eni boyu ne kadar giiii
ayyy cnmmm benmm çoook teşekkür ederimmm..keşke olsada birlikte yesek ne güzel olurduhamet cnm senn şimdi 100 tane salavat aldın delikız 50 tane aldı bende 100 tane alıyorum bugün alamk isteyen varsa başka burda toplayalım günlük.1 haftada toplam 4444 tane yapalım inşallah.[/QUOTE
kim icin niyetlencez
delikız istersen hamilelerin isimlerini yazda kimseyi atlamayalım niyetlenirken.birde başlık koy yeni görenler ne için liste yapıldığını bilsin.
RABBİMin hamişlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar ,sağlıklı doğumlarHEEE IYI TAMAM OZAMAN
DELIKIZIM bu yataklarin eni boyu ne kadar giiii
hamiş olmayanlara bir an evvel sağlıklı evlatlar
nasip etmesi niyetiyle başlayalım inş.
valla tam bilmiyorum da büyük olanı 1,20 küçükleri de varmış ama onlar kullanışlı olmaz
delikız istersen hamilelerin isimlerini yazda kimseyi atlamayalım niyetlenirken.birde başlık koy yeni görenler ne için liste yapıldığını bilsin.
herkes okuyacağı miktarı yazsın da ona göre düzenleyeyim diyorum zaten nazefsa benden iyi becerdi bu işi
hemen yazmış baksana
hamet :100
hituci:100
nazefsa :100
delikiz:50
şimdilik okuyanlar bunlar
taha süresi icin gec kaldim haftaya adet olcam vei ALLAHin izniyel tedaviye baslayacaZ INSALLAH
canım geç değil.ben ikisini tedavide.üçüncüsünüde transferden sonra okudum.sende oku Allah kabul eder inşallah.
aklıma geldi
nazefsa eşinle ne zaman görüşürsün
akşam iftardan geç dönebilirim
şimdi sorma imkanın yokmu
herkes okuyacağı miktarı yazsın da ona göre düzenleyeyim diyorum zaten nazefsa benden iyi becerdi bu işi
hemen yazmış baksana
şimdilik okuyanlar bunlar
Hazade :50
Cnm askeri banka şubesinde oldugu için tlfnu girerken kapatıyorlar.aama o beni 5 gibi arar hergün ,bugünde arar o zzaman sorarım. Zaten bi planı yoksa yada biri gelmeyecekse hiç bi sıkınntı olmaz cnmmm ben sana yazarım burdan kuzum.
turkuaz az önce burdaydın neryee kayboldun
hemen yaz gelişmeleri meraktan öleceğiz burada
turkuaz nerdesinnnn
canııım ben geldim
ancak okudum,çok sevindim inşallah görüşürüz yarın
inşallah hayırlı haberlerle tabii
hala aramadılar delikız ne zaman arayacaklar?
kalbim pıt pıt,öleceğim heyecandan
aradıklarında kaç tanesinin pgt ye gittiğini söylemişler miydi delikız?
nazefsa ile gelecekmişsiniz,bensiz buluşmayın bak küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?