- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.321
aradıklarında kaç tanesinin pgt ye gittiğini söylemişler miydi delikız?
nazefsa ile gelecekmişsiniz,bensiz buluşmayın bak küserim
Trkuaz canım güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.İnşallah en az iki tane bebişini alıp evine döneceksin Allah yardımcın olsun.. Emeklerinin karşılığını bebeklerinle alırsın inşallah Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun..
bana transferden bir gün önce aradılar
yarın 12,30 da burda olun sonucunuz çıkacak dediler transfere hazır olun dediler
biz de o saatte gittik 15 dakikaya sonuç çıktı hemen aysun hanımın yanına gittik konuşmaya peşine de hemn transfere girdim
transfer günü öğrendim ben kaç tanesi pgtye gitti ne oldu diye
sana geleceğiz deli şey :))
özelden sana da cep tel atayım haberleşiriz ok
Trkuaz canım güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.İnşallah en az iki tane bebişini alıp evine döneceksin Allah yardımcın olsun.. Emeklerinin karşılığını bebeklerinle alırsın inşallah Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun..
inş.güzel sonuçlar elde edersin biz de geliriz böylece güzel bir şekilde transfere girersincanım nasıl sevindim anlatamam,düşünmeniz yeter,çok mutlu oldum inanın
seni kaçta aramışlardı?işte neden aramadılar ki henüz?
gelmeniz beni elbette mutlu eder,hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama ya sağlıklı çıkmazsa yarın diye aklım çıkıyor inan
herşey Allahtan tabii ki,bir arkadaş daha bizimle aynı durumdaymış sanırım,yeni başlıyormuş galiba,alelacele okudum
hazade neden öye dedin?delikızla nazefsa ile buluşabiliriz yarın onu yazmıştım ben, senin bulantıların da geçmiş çok sevindim
bu arada unutmadan yazayım,bende bu akşam tefriciye okurum 50 tane inşallah,fazla okursam yazarım burdan....
beni de ekleyin listeye,
kızlar ne oluuur dua edin bana,yarın pgt sonucum güzel çıksın,kaç tanesi gitti acaba?
oy oy,Rabbim yardımcımız olsun
inş.güzel sonuçlar elde edersin biz de geliriz böylece güzel bir şekilde transfere girersin
normalde bugün pgtye gitmemiştir ondan aramazlar
çünkü bana transferden bir gün dedilerki
yarın sabahtan pgtye girecek öğlene doğru da pgtnin sonucu çıkacak ona göre transfere gireceksiniz dediler
yani seninki de muhtemelen öyle olur
zaten transferleri hep öğleden sonra yapıyorlarmış onu da sormuştum ben sabahmı olur transfer öğleden sonra mı olur diye
biz olmazsa nazefsa ile öğlen buluşuruz sonra da senin sonucun güzelse sana geliriz
evet selmacan da bizim gibi o da yeni başlıyor inş.ikiniz de güzel haberler verirsiniz
tamam seni de ekliyoruz listeye
hemen mi belli oluyormuş pgt,ben bir gün önce yapılıyor,ona göre sonuç çıkıyor sanmıştım,
canım tlfnunu yaz özelden unutma,ah güzel haberlerle buluşuruz inşallah yarın,
Merhaba canım,
uzun suredır gıremıyorum nete aa sımdı okudum senın transfer oncesı heyecanı yasadıgını.
Hayırlı haberler al ınsallah guzelım su mubarek gunlerde.
canım nasıl sevindim anlatamam,düşünmeniz yeter,çok mutlu oldum inanın
seni kaçta aramışlardı?işte neden aramadılar ki henüz?
gelmeniz beni elbette mutlu eder,hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama ya sağlıklı çıkmazsa yarın diye aklım çıkıyor inan
herşey Allahtan tabii ki,bir arkadaş daha bizimle aynı durumdaymış sanırım,yeni başlıyormuş galiba,alelacele okudum
hazade neden öye dedin?delikızla nazefsa ile buluşabiliriz yarın onu yazmıştım ben, senin bulantıların da geçmiş çok sevindim
bu arada unutmadan yazayım,bende bu akşam tefriciye okurum 50 tane inşallah,fazla okursam yazarım burdan....
beni de ekleyin listeye,
kızlar ne oluuur dua edin bana,yarın pgt sonucum güzel çıksın,kaç tanesi gitti acaba?
oy oy,Rabbim yardımcımız olsun
amiiin canım,Allah razı olsun
inan şimdi namazda hepimiz için dua ettim,
diğer arkadaşlarımız gibi sen,ben,akasya,inci,maiumut bizde hamilelik haberlerimizi sağlıkla yazalım buraya,
hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım diye
Allah büyüktür ,bekliyorum heyecanla
tamam nazefsa 5te çıkıyorum ben ama gece gelince bakarım olmazsa sana özelden tel vereyim mesajlaşırız olurmu
zaten biz muhtemelen öğlen gideriz biz o işteyken yani
aradıklarında kaç tanesinin pgt ye gittiğini söylemişler miydi delikız?
nazefsa ile gelecekmişsiniz,bensiz buluşmayın bak küserim
Cnm sen numaranı yolla özelden bende yollayım sana kuzucum.ben bugün yazarım sen eve döndügünde okursun cnm olmadı tlf ulaşırım sana ben.
CNM evet yanına gelcezzzzseni bugün aramaları gerekiyor normalde, sen ara genartı bi sor.Ben kendim aradım ögrendim mesela.
İnşallahhh Yüce Rabbimde sizin duanızı kabul edicek canım hayırlı sağlıklı ewlat vericekkkamiiin canım,Allah razı olsun
inan şimdi namazda hepimiz için dua ettim,
diğer arkadaşlarımız gibi sen,ben,akasya,inci,maiumut bizde hamilelik haberlerimizi sağlıkla yazalım buraya,
hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım diye
Allah büyüktür ,bekliyorum heyecanla
Cnm sen numaranı yolla özelden bende yollayım sana kuzucum.ben bugün yazarım sen eve döndügünde okursun cnm olmadı tlf ulaşırım sana ben.
CNM evet yanına gelcezzzzseni bugün aramaları gerekiyor normalde, sen ara genartı bi sor.Ben kendim aradım ögrendim mesela.
AKASYAAA HAZADEEEE siz nerelerdesiniz yawww
AKASYAAA HAZADEEEE siz nerelerdesiniz yawww
e sonuç yarın belli olacak dediler ben de ondan boşuna aramadım :))İnşallahhh Yüce Rabbimde sizin duanızı kabul edicek canım hayırlı sağlıklı ewlat vericekkk
Ewet canım ara delikız nasıl beklemiş ayol ben çatlarımmm 40 kere aramıştım :)
tamam turkuaz kolay gelsincanım çok sevindim düşünmenize inan
olmazsa ararım bende
ben çıkıyorum şimdi annemle hacettepe hast gidiyoruz akşam yazarım artık
ne oldu niye karıştıTopikk gene karıştı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?