Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bir hafta yatıralım fln dedi başta ben istemez durunca ozaman cuma yat da pazt salı çıkaralım dedi.
bakalım herşey duruma bağlı.
suyu tehlikeli derecede az değil ama kontrol altında tutmak istiyo işte, bir de hastanede serumla yatınca bebek de iyi kilo alıyomuş.
bebeğe kilo aldırıp 37.haftada fln alıcak heralde :18:

stres oldum ya hazırlıklarım da tam değil daha. ama napalım sağlığımız yerinde olsun da olur gider gerisi.

hazırlıklar tamamlanır sen orasını boşver mattika
bence hastanede kontrol altında olmanız çok iyi birşey
hem bebek de kilo alacak böylece ne güzel işte
bence doktorun çok mantıklı düşünmüş
RABBİM yardımcın olsun inş.

nazefsa telini atmadın bana unuttunmu yoksa zilli :)
bişey olur acil bişey unutmadan at da haberleşmek kolay olsun
cnmm hemencik atıyorumAllahım bu hamilelik aklımın yarısını aldıı
Cnmmm lütfen üzme kendinii herşey çok güzel olacak alllahın izni ile
Duaları direk okumaktansa anlamlarını bilip okumak bencede yararlı dogru söylüyorsun arkdaşımmm..

Araştırıyım o zaman cnmm bende almak istiyorum ne zamandır çok iyi olur valla

İşde canım onu diorum bende ben hayatta bekleyemem .
O sabrm yok çatlarım yaniii
Benm çirkin kızımmmmm

Tabi ultrason fotosunda net görünmüyor ama normalde herşeyi belli
Oy Maşallahhh Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm
Çok güzel Allahım bu mucizeyi diğer arkadaşlarımada tattır Yarrabbimmm
Ayyy çok tatlı maşallah Prenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum. Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor.
Kuzum gaza geliosan ben hepsini paylaşayımmm
İnşallah herşey yolunda gidicek canım Allahın izniyle bişeycik olmaz hem biraz özlem arada iyi gelir
neden istedi amniyo güzelim ?daha kacıncı aydasın sen ?
Canım bende kromozom sorunu old. için 2li 3lü yapmayalım çünkü kesin sonuç vermez dedi amnio yapalım

cnmm hemencik atıyorumAllahım bu hamilelik aklımın yarısını aldıı

Araştırıyım o zaman cnmm bende almak istiyorum ne zamandır çok iyi olur valla

seni zilli zarife seniiiiiiiiiiii :)))
aklı bi karış havada hamiş ne olacak:))
bi kaç tane vardı bu tip defter ama ben en çok bunu beğendim içlerinden
daha sonraki dönemlerde de bebekler büyürken anı tutabileceğimiz defterler de var
ilerde onlardan da alırız inş.
ne şanslı bebekler yaa
daha kese halindeyken bile olan fotolarını görecekler vay anam vay :))
bebeklerimize çok güzel bir hatıra olur ama ilerde okuduklarında
ne kadar özlemle beklendiklerini ne kadar sevildiklerini bir kere daha anlarlar

Canım merhaba ,

hastaneye yatış ne ıcın su anda?
Dogum eylulde mı?
Bız buradayız canım merak etme

laveque canım seni görmek ne güzel
bebeğin suyu az baştan beri onun için yatırcak dr.
serum takılınca su biraz düzeliyo. çok şükür kötü bişey yok ama son zamanlar artık.
insan daha da korkuyo.

haklısın güzelim ama allah'ın izni ile geldin sonuna artık.
Darısı hepimizin başına inşallah.
Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Ben cok uzun zaman gıremedım sıteye ışlerden dolayı.
Ama ınan aklım hep burada.

seni çatlak seniii:))
evet bazen kendime ben de şaşıyorum aslında çok sabırlı değilimdir ama bazen kendimi telkin edip bekleyebiliyorum
korkunun ecele faydası yok hesabı bekledim valla

Ewet aslında rahat olmak lazım ve ben inanıorumki kişi ne kadar rahat olursa o kadar olumlu oluo hakikatende bı böylee

Canım benim sağ ol. Bir de pıhtılaşmayı 2 düşükten önce istemiyorlar normalde ama biliyorsun bizim durumumuz sancılı bir süreç gerektiriyor maddi manevi... O kadar zorlukla pgt ile hamile kalıp düşük olursa ve pıhtılaşma çıkarsa üzülürüm. Baştan olmadığını garantilemek lazım çünkü çok yaygın bu pıhtılaşma... Rahim ağzı durumunu dsa sor bence de...

Sağ ol cnım benim aslında aramak lazım ama artık yoruldum mu oluruna mı bıraktım içimden aramak da gelmiyor nedense...

Çok sağ ol canım Allah razı olsun...

Çok güzel düşündün canım Allah razı olsun benim yazıştığım bir topik var orada sırayla hepimize okuyoruz bana da hastanedeyken okudular sağ olsun dualar çok önemli...

Sağ ol canım benim...

Baksanıza Yawruma Allahım tüm isteyene versin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Maşallah çok tatlı delikanlımız...

Kızlar diğer topikte de bursa gurubu buluşuyor bugün:)) çok iyi geliyor... Hatta 26 haftalık ikiz arkadaş doğum yaptı bursa gurubu sanal ismiyle hastanede buldu çok iyi gelmiş arkadaşa:))

inş canım hepimiz sırayla kavuşcaz bebeklere inş.
sen bi dahaki pgt de hamile kal allahın izniyle, sağlıklı mı değil mi derdin olmaz hem.
allah keyifli bi hamilelik nasip etsin.

ben evde daha rahatım, fakülte hastanesinde yatıcam, şartlar malum.
ama işte özel hastanelerde de ordaki imkanlar yok, dr yok.
serumun kilo aldırıcı etkisi var cidden bebeğe, inş güzel olur.

Son düzenleme:
hazade ve nazefsa maAşallah bebeklerinize.tam anlaşıyor artık.

mattikacım az kalmış yat bencede ne yapalım tatlım ya değerli bebekler bunlar.benim ağabeyimin eşi tüp tedavisile hamile kalmıştı üçüzdü erken ddoğumla sonuçlandı malesef.bir süre sonra yine denedi çok şükür ikizlere hamile kaldı.onun da rahim ağzında açılma vardı.operasyon geçirmedi ama sürekli yattı.dr u geçen sefer hüsran oldu bari bu sefer dikkatli olalım dedi 2.5 ay yattı aslında gelinimiz istemiyordu yatmakta neyse ona moral vermeye çalışıyorduk.çok şükür şimdi beşinci yaşlarına bastılar.diyeceğim oki seninde az kalmış artık 10 gün 20 gün yat ne yapalım her şey onlar için.rabbim sabır versin.

bende 100 tane okurum şimdilik.isterseniz burdaki herkes için okuyalım daha iyi olmazmı.sonuçta hepimiz sağlıklı bebek için uğraşıyoruz.

kızlar cts günü opum var.esimde morfoloji sııkıntısıwar .doktorla pgt ye karar kıldık yanlız 8 hücreyi inceliyormuş.salı transferim olacak tahminen.bilgilerinize ihtiyacım war.kacıncı gün embriyosu olmalı?ve zarar görüyor mu?

Allah yardımcın olsun canım . Nerede yaptırıyorsun ? PGT için 4. ya da 5. gün embriyosuna test yapıp transfer ediyorlar.Hiçbir zarar görmüyor. Merak etme. Burada PGT ile hamile kalıp sağlıklı bebeği olan çok insan var. Yalnız morfolojide neden PGT 'ye gerek duyuldu ? Eşinin genetik sorunu mu var ?

Cnmm belliki daha gitmedin evee kalk hadi artık kalk ikizlerin uykusu geldiEşim eve gelene kadar aramaadı sinir oldumyarın annesiyle babası gelicekmiş yemege.Off sinir oldum vallahi kalırlarda şimdi kaç gün.Batıkentte oturuyorlar bide bana ugraş çıktı.
Kuzucum yarın görüşemiycz gibi görünüyor ama yarın olmasada en yakın zamanda görüşelim olurmu zaten buraya taşınıyorsun sık sık görüşürüz artıkk kuzucumm

cnmm morfolojide pgtye gerek duyulmaz.Çünkü zaten spermlerin en kalitelileri ayıklanıyor + spermler yıkanıyor. PGTye genetik bi sorun oldugunda başvuruluyor.sizde genetik bi problem varmı cnm?
Ayrıca benm eşimdede morfoloji + genetik bi sorun vardı çok şükür ilk pgt+tüp bebek denememizde hamile kaldım şimdi 15 hatalık bebişim var darısı sana inşllah cnm bnmm..

Evet cnmm artık anlaşılıyor agzı buynu heryeri ..Yesin annesi onu

Kızlarrrr canlarım salavat tefriceleri okuyanlar ben okudum şu kadar diye belirtelim olurmu topluycazz yaa..
Ben daha okumadım yatarken okuycam abdest alıp..hepinizi kocaman öptümmmmm..

haklısın canım sağlıkla gelsin de yatıcaz artık. halimize şükür. allah sağlık afiyet versin bütün hamişlerimize.
hamile olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…