Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

süper inci,benim de az kalsaydı ilk başta 5 tane demişti ya,onları donduracaktı

Evet öyle canım. Bakalım inş yeni tedavimde en az bu kadar çıkar.
Sana iki tane transfer ederler, üçünü dondururlar. İkisi de tutar inş. Bir daha tedaviye gerek kalmadan ileriki yıllarda dondurulmuşlarınla denersin yine :)

evet izin aldım gitmedim işe muhabbet sarınca
sen de olsan güzel olurdu ama kayınpederin varya o varya oooo
niye kahvaltı kahvaltıyla başından savacak mısın beni
olmaz ben çaya gelirim
evet ismin uzun geliyor
heh ben de medicana diye aklımda kalmıştı doğruymuş..eşinde sorun vardı hatırlıyordum o da doğruymuş
2 embriyoyu hatırlamıyordum
evet yaa bugün kaırştırdım biraz şuan midem allak bullak beynimden hariç
herifime çorba yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olack midem bulanack mı

vALLA çok mutlu oldummm ayy allahım inşallah tutunurlar cnmm yaaa inan o zaman daha mutlu olucam rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasınn
turkuaz durdu turnayı gözünden de vuracak inş.
ben 4 tahmin ediyorum 5 deyince şaşırdım
maş. suphanallah
artık kafası rahat olur 1 taneyi düşünürken geride dondurulmuşları da olacak inş.
o insana çok rahatlık veriyor

5 tane dondurulmuşum var :) Yeniden pgt'ye girecekler. Sayı az olduğu için tekrar tedavi olacağım, hepsi birlikte gidecek pgt'ye.

hadi bakalıminci sıra sende ve akasyada
gebe olmayan kalmayacak inş.

İnşallah canım.. Haftaya tatile çıkıyorum. Biraz stres atarım belki. Sen ne kadar denemeyi düşünüyorsun ? :26:

Kasima kdr canim. O aralik dedi ama kasimda anlastik:) yalniz olmassa yine pgt diil dedi. Olmassa asilama diyo. Pgt sizlikte israrli. Bakalim...

İncim inşallah tedavilerimiz denk gelecek ve ikimiz de sevineceğiz tedaviler denk gelirse harika olur. Destek oluruz birbirimize. Ben senin için bu sefer oldu gözüyle bakıyorum.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..

Kız been seni başımdan savarmıyım delii hele bi gel sen bak ben seni nasıl besliyorum üç canlı Geldilerrrr şimdi gelir gelmez yaptıgım çaya bahane buldu sonra yüzüm leke olmuş hep ,hamilelik bana yaramamış bilmem ne şimdi dışarı çıktı ekmek almaya .Kafamı agrıttı valla gelir gelmez inşallah bugün giderler.Sırada yemek var bakalım ona ne bahane bulacak.

Boşver o zaman sen naz de bana
Ayyy turkuaz için çok sevindimm vallahi dondurulmuşları bile kalacak inşallah.Sende fazla kendini yorma kuzum bi süre eşin idare etsin seni ,1 hafta önce bende öyleydim geçti bak, sennde geçecek inşallah..insanın iştahı kalmıyor tiksinince bilirim.

Kasima kdr canim. O aralik dedi ama kasimda anlastik:) yalniz olmassa yine pgt diil dedi. Olmassa asilama diyo. Pgt sizlikte israrli. Bakalim...

Canım sen bilirsin ama forumda okuduğum kadarıyla genelde aşılamada sonuç alamıyorlar. Vakit kaybı diyen çok. Bir de niye pgt yok ki ? Genetik sorun varsa PGT şart değil mi ?

Son düzenleme:
merhaba cnm kaç tane yumurtan olustu kaçı dolendi kacı pgt olacak bende aysun hocnın hastasıyım sorunlarımız aynı oldugu için sizi ve delikızı takip ediyorum

merhaba selmacan kusura bakma ancak yazabiliyorum

seninde durumun bizimle aynı

10 tane oluştu,8 tanesi döllendi,8taneden 5 tane sağlıklı çıktı

inşallah hayırlısıyla transfer sonrası pozitifi de görürüm

darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah

hadi bakalıminci sıra sende ve akasyada
gebe olmayan kalmayacak inş.

Amin inş delikız.

İncim inşallah tedavilerimiz denk gelecek ve ikimiz de sevineceğiz tedaviler denk gelirse harika olur. Destek oluruz birbirimize. Ben senin için bu sefer oldu gözüyle bakıyorum.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..

Bana da denk gelecek gibi geliyor Çok güzel olur gerçekten Ben temkinliyim canım ya. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa

Allah korusun nazefsa. Çoksa hemen bir acile gidin.

Günaydın, gözün aydın canım çok mutlu aldum sizde ve delikızda sağlıklı embriyo bunduysa bizde de bulunur diye tahmin ediyorum inşallah pozitifide göreceksiniz sevincinize ortak oluruz hadi sana hayırlı transferler canim kacıncı tüpbebeğiniz daha önce kendiliğinden hamile kaldınız mı kusura bakmayın cnm aynı olduklarımız için merak ediyorum

Allahım şükürler olsunnnn Darısı incime akasyamaa hametee laveque merveye tüm kızlara sağlıkla inşallahhhh ...
Allahım inşallahhh pozitifide görmeyi nasip edicek canımmm
Harika bir haber bu.. Şükürler olsun Rabbime... Allah tamamına erdirsin.. Duaların gücü... Çok sevindim...
Darısı sana canım inşallahhhhhhh
Tedavideyken zaman su gibi geçiyor ama tedaviye başlamayı, pgt ve transfer sonucunu beklerken donup kalyor sanki
Ay ewet canım yaa gerçekden zor ama bu defa sizinkini kutluycazzzz
İnşallahhhhhhh ikinizinde olucak canlarımm Allahın izniyleee hep dualarımdasınızzz
Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa
Canım hemen anlamak istiosan yakınsa eczane turnusol kagıdı al ..
Ama çok geliosa aman aman ihmal etme hemen doktora git aklımız sende cnm Allah yardımcın olsun.

Kızlar acile gitmedim ama dün akşam yine normalden fazla su geldi eşimle bugün gitmeyi düşünüyoruz
HAZADE cnm turnusol kagıdı ne oluyor neyi gösteriyor acil cevabını bekliyorum canım?

Kızlar acile gitmedim ama dün akşam yine normalden fazla su geldi eşimle bugün gitmeyi düşünüyoruz
HAZADE cnm turnusol kagıdı ne oluyor neyi gösteriyor acil cevabını bekliyorum canım?

Aman ihmal etme. Turnusol kağıdı sıvının amniyon sıvısı mı değil mi olduğunu anlamak için kullanılıyor. Kağıt renk değiştirmiyorsa her şey yolunda demek ancak yeşil veya maviye dönüyorsa tehlikeli bir durum var demek. İnş normal bir sıvıdır. Dün ayakta çok kaldıysan ondan da gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…