- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.481
nasıl yani inci?
5 tane dondurulmuşum var :) Yeniden pgt'ye girecekler. Sayı az olduğu için tekrar tedavi olacağım, hepsi birlikte gidecek pgt'ye.
süper inci,benim de az kalsaydı ilk başta 5 tane demişti ya,onları donduracaktı
evet izin aldım gitmedim işe muhabbet sarıncaOhh hamaratlıyızz daaaGel valla hakkından az sonra damlarlar neyseki yemeklerim bitti çok yoruldum kız O zaman işe gitmedin sen o saatten sonra, ohhh koyuydu sohbet yanii maşallahh hanfendi Evet bol bol görüşcez artık inşallah ne güzel kız kahvaltıya cagırırım seni Zaten şundan 5-6ay sonra curcuna olcak evlerimiz
Kuzum naz diye bana söylüyorsun demi şekerim
Ben medicanada gördüm tedaviyi,sorun 13-14 translakasyon vardı eşim taşıyıcıydı.o yüzden pgt yaptırdık.2 embriyo verildi biri tutundu birii nerde bilmiyorum3tanede dondurdular böle işteee cnmm.
Bana söyleyene bak hamilelik senide uçurdu kız
turkuaz durdu turnayı gözünden de vuracak inş.vALLA çok mutlu oldummm ayy allahım inşallah tutunurlar cnmm yaaa inan o zaman daha mutlu olucam rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasınn
5 tane dondurulmuşum var :) Yeniden pgt'ye girecekler. Sayı az olduğu için tekrar tedavi olacağım, hepsi birlikte gidecek pgt'ye.
İnşallah canım.. Haftaya tatile çıkıyorum. Biraz stres atarım belki. Sen ne kadar denemeyi düşünüyorsun ? :26:
Evet öyle canım. Bakalım inş yeni tedavimde en az bu kadar çıkar.
Sana iki tane transfer ederler, üçünü dondururlar. İkisi de tutar inş. Bir daha tedaviye gerek kalmadan ileriki yıllarda dondurulmuşlarınla denersin yine :)
evet izin aldım gitmedim işe muhabbet sarınca
sen de olsan güzel olurdu ama kayınpederin varya o varya oooo
niye kahvaltı kahvaltıyla başından savacak mısın beni
olmaz ben çaya gelirim
evet ismin uzun geliyor
heh ben de medicana diye aklımda kalmıştı doğruymuş..eşinde sorun vardı hatırlıyordum o da doğruymuş
2 embriyoyu hatırlamıyordum
evet yaa bugün kaırştırdım biraz şuan midem allak bullak beynimden hariç
herifime çorba yapmayı deneyeceğim bakalım nasıl olack midem bulanack mı
turkuaz durdu turnayı gözünden de vuracak inş.
ben 4 tahmin ediyorum 5 deyince şaşırdım
maş. suphanallah
artık kafası rahat olur 1 taneyi düşünürken geride dondurulmuşları da olacak inş.
o insana çok rahatlık veriyor
hadi bakalıminci sıra sende ve akasyada
gebe olmayan kalmayacak inş.
Kasima kdr canim. O aralik dedi ama kasimda anlastik:) yalniz olmassa yine pgt diil dedi. Olmassa asilama diyo. Pgt sizlikte israrli. Bakalim...
merhaba cnm kaç tane yumurtan olustu kaçı dolendi kacı pgt olacak bende aysun hocnın hastasıyım sorunlarımız aynı oldugu için sizi ve delikızı takip ediyorum
Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa
hadi bakalıminci sıra sende ve akasyada
gebe olmayan kalmayacak inş.
İncim inşallah tedavilerimiz denk gelecek ve ikimiz de sevineceğiztedaviler denk gelirse harika olur. Destek oluruz birbirimize. Ben senin için bu sefer oldu gözüyle bakıyorum.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..
Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa
merhaba selmacan kusura bakma ancak yazabiliyorum
seninde durumun bizimle aynı
10 tane oluştu,8 tanesi döllendi,8taneden 5 tane sağlıklı çıktı
inşallah hayırlısıyla transfer sonrası pozitifi de görürüm
darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah
selam millet
öğlen turkuazla buluştuk saatlerce oturduk kaynaştık
bir yandan da haberi bekledik
turkuazdan da izin alarak sonucu hemn yazıyorum çünkü o daha eve gidecek de yazacak :))
şükürler olsun 8 tane pgtye girmiş ve tam 5 tanesi sağlıklı çıkmış
yarın öğlen transferi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
ay heyecandan ne yapacağımı şaşırdım içim kıpır kıpır
içimden 4 tane geçiyordu RABBİM 1 de benden olsun dedi ve 5 çıktı
çok şükür RABBİME yaaa
toplaşın kutlama yapalım hemen
Darısı sana canım inşallahhhhhhhHarika bir haber bu..Şükürler olsun Rabbime... Allah tamamına erdirsin.. Duaların gücü... Çok sevindim...
Ay ewet canım yaa gerçekden zor ama bu defa sizinkini kutluycazzzzTedavideyken zaman su gibi geçiyor ama tedaviye başlamayı, pgt ve transfer sonucunu beklerken donup kalyor sanki
İnşallahhhhhhh ikinizinde olucak canlarımm Allahın izniyleee hep dualarımdasınızzzİncim inşallah tedavilerimiz denk gelecek ve ikimiz de sevineceğiztedaviler denk gelirse harika olur. Destek oluruz birbirimize. Ben senin için bu sefer oldu gözüyle bakıyorum.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..
Canım hemen anlamak istiosan yakınsa eczane turnusol kagıdı al ..Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa
nazefsa ne yaptın? Bir sorun yok inş.
Kızlar acile gitmedim ama dün akşam yine normalden fazla su geldi eşimle bugün gitmeyi düşünüyoruz
HAZADE cnm turnusol kagıdı ne oluyor neyi gösteriyor acil cevabını bekliyorum canım?
Bende çok merak ettim ya inşallah bir sorun yoktur :18:
Sen nasılsın canım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?