- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.861
akasyam selam kusum nasilsin
istanbuldayim yarin oglen randevum var aynur hanimma verdiler nur dr u istedim cok yogundediler bende nur dr la gorusmem lazimdedim telnoyu aldiler nur dr beni aradi dedim muyanelere siz gelin mummkunse dedim denu randevuyu benden almadinmi bende yogunmusunuz dedi gogru
sonra ilk muayeneyi aynur yapsin sorakilerde gorusuruz tamam dedik
he bide ilk muayene parsi yuro degilde getirindediler pahalanmismiki?
ANACIGINA GIDIYOMUSUN
incim hosbum
nice yillara esinle evlatlarinla insALLAH hayirli saglikli omrun olsun
onceden sizlerden okumustum ilk gidiste 500 yuroyu aliyolar diye onunu icin zamlandimiki acaba benden 650 yuro aliyolar diye sormak istedim sanirim
pazartesi gunune kadar yazabilirim belki esim kizim gelince otele geceriz ins orda nasil yazarim bilmiyom
UNUTMADAN 100 adet terfiriciye okudum
bilmiyom canim hosbuldumEvet canım kısmetse bugün gidiyorum. Hoşgeldin İstanbul'aTedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktor konusuna çok takılma. Ekip olarak çalışıyorlar. Her doktor herkesi görüyor zaten. Aynur Hanım için de iyi şeyler söylüyorlar. Allah nasip ettikten sonra doktor bahane tedavi ücreti 2000 Euro değil mi canım :26: Anaaaaa zammı gelmiş yoksa
bilmiyom canim hosbuldum
koca istanbulda bilem yalniz olmadigimi hissediyom bunu almanyada hissetmiyom
Sağol canım. Allah razı olsun.
Zam gelecekti demek 150 euro zam yaptılar. Gittiğinde sorar mısın ne kadar olduğunu. Hotelde internet vardır. Yarın çok güzel geçer inş.
Allah kabul etsin.
İnciiiiiiiiiiii, canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn.......... Allah koca bir ailede sağlıkla uzun ömürler versin sizlere.......
Hamet hayırlı olsun tedavin canım benim...
Delikız güzel haberlerle gel... gezin bol bol...
İnci toplamda 600 tane tefriciye okudum canım ben... Allah kabul etsin...
Akasya bol dinlen canım tatilde...
herkes iyidir inşallah...
nur hanima sormustum zam falan yok demisti ya onun haberi yoktu yada ilk istedikleri parayi yukselttiler ama 2000 yine ayni yada gercekten zam geldi
ayrica ilk gelenlere soylern enaz birertane resim istiyolar bende yoktu esime derim o getirir
evlilik cuzdani kimlik tahlil sonuclari bireadaet resim
otel apartman seklinde belki telefon karti alirsak icinde internet vardir bakalim benimkiler sag salim gelsinlerde hayirlisiyla
Memleket gibisi yok değil mi :)
Akraba falan var mı burada canım?
İnciiiiiiiiiiii, canım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn.......... Allah koca bir ailede sağlıkla uzun ömürler versin sizlere.......
Hamet hayırlı olsun tedavin canım benim...
Delikız güzel haberlerle gel... gezin bol bol...
İnci toplamda 600 tane tefriciye okudum canım ben... Allah kabul etsin...
Akasya bol dinlen canım tatilde...
herkes iyidir inşallah...
İnşallah canım.. Haftaya tatile çıkıyorum. Biraz stres atarım belki. Sen ne kadar denemeyi düşünüyorsun ? :26:
İyi yolculuklar Akasyam kendine çoook dikkat et kafanı boşalt rahatla , herşeyi unut geldiğin zaman hepimiz seni bekliyor olucaz ...Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksınAllah'a emanet olun..
Canım Hazadem çok sağolBen de sizleri tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki varsınız 2013 bizim yılımız olur inşaallah...
gezmedik oturdukDelikız güzel haberlerle gel... gezin bol bol...
...
olsun inş.düzelince glelirsin sen dedelikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.
nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olurannem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken sanırsınız 4aylık baya büyümüş
akasyam selam kusum nasilsin
istanbuldayim yarin oglen randevum var aynur hanimma verdiler nur dr u istedim cok yogundediler bende nur dr la gorusmem lazimdedim telnoyu aldiler nur dr beni aradi dedim muyanelere siz gelin mummkunse dedim denu randevuyu benden almadinmi bende yogunmusunuz dedi gogru
sonra ilk muayeneyi aynur yapsin sorakilerde gorusuruz tamam dedik
he bide ilk muayene parsi yuro degilde getirindediler pahalanmismiki?
ANACIGINA GIDIYOMUSUN
Kızlar ben bugün akşam üzeri tatile çıkıyorum. Bayramı da ailemle geçireceğim. Bayramdan sonra inşallah burada olacağım. Bilgisayarımı yanımda götüreceğim ama internet bulabilir miyim bilmiyorum. Eğer bulursam arada gelirim. Herkes kendisine ve bebişlerine çoook iyi baksınAllah'a emanet olun..
dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın ugurlu gelsin hepimize:)) rabbim gönlüne göre versin nice yıllara
akasya iyi tatilller canım kendine iyi bak
delikız saolun canım ben aşagı markete inemiyorum oraya nasıl gelcem size iyi eglenceler.
nazefsa ay karnınmı çıktı normal senin durumunda güle güle giy inş bizede nasip olurannem bayramlık diye banada tunik ve beli lastikli pantolon almış tam şimdi ve 2ay giyimlik tabi karnım çıkıp o günleri görürsem:26: bazısının hemen çıkıyor birde şifa vardıya onu göreniniz duyanınız varmı nezamandır yok inş bişey yoktur karnının resmini koymuş baya oldu 9haftalıkkken sanırsınız 4aylık baya büyümüş
trkuaz nedense benimde düşüyordu tansiyonum aç kalamıyordum sürekli tıkınıyordumsende öylese hamişmisin yoksaaaa inşşşş.
banyo yapmak bukadarmı dert olur hafif leke ve kanama devam herzamanki gibi çeşme olmasında5dakika soguk denecek kadar suyla ama sanki ineverek kanlar piskolojim bozuluyor duşta bazen kafamı ayrı vücudu ayrı yıkıyorum kfam kuruyor baglıyorum yatıyorum yarım saat sonra vücudum
herkeze hayırlı cumalar cumanız mübarek olsunnn
gezmedik oturduk
çok şükür bebişleri gördüm
biri 8 cm biri 8.1 cmdi
bir sorun yoktu
biri el sallıyor gibiydi ya da eli ağzındaydı
ama parmaklarını elini gördüm bu sefer net olarak
devlette riskli gebelik bölümü varmış bi daha oraya gel dediler ikiz diye
randevulu gidince beklemdim
doğum yapamam orda ama özel dışında riskli gebelik bölümüne gidebilirim oranın
devlet daha tecrübeli oluyor
hem özel hem devlet devam etmeyi düşünüyorum inş.
olsun inş.düzelince glelirsin sen de
nazın göbüşünü gördüm ben
bi de tişört almış yeni tam hamiş olmuş
göbüşü öyle kcaman değil ama çıkmış belli hamiş olduğu
ama çok yakışmış maş.
ben hala kuru bakır geziyorum
hadi bismillah hamet
iyi tatiller akasya
bol bol enerji depola sonra dönüşte geri dönüşün muhteşem olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?