Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zihniyet değişmiyo malesef..
kızının yanında bi haftadan fazla kalamaz rahat edemez.
burda bıraksan 6 ay durur. ve onlara normal gelen bu, anlamalarını beklemiyorum artık.
eşin sen geri durdukça anlar senin kıymetini inş.

Son düzenleme:
biraz rahatladım yazdıkça, topikte kaynana muhabbeti kirliliği yaptık ama idare edin kızlar
gidip bişeyler yiyeyim bari

Aynen güya bide avrupanın göbeğinde yaşıyorlar Paris'te
Gel görki dediğin gibi zihniyet değişmedikten sonra
Barbarlar ne olacak işte
6 Aymı hayır olamaz allah korusun
İnşallah oda anlayacak beni olgunlaşacak
Kendime sabretmem için söz verdim

Mattika canım güya ben sana sordum geri ben derdimi anlattım sana
Hakkını helal eyle seni bu halinle yordum galiba

Bizde bugün hastaneye gittik görüşmeye
Gğzel geçti çok şükür
ANlaştık geldik
10 Gün sonra tedaviye başlıyoruz inşallah
Hadi bismillah canım Allahın izniyle hayırlı haberler vericeksin bize inşallahhh ..
Ay çok heyecanlıyım Rabbim emeklerinizin mükafatı pırlanta gibi ewlatlar verisin inşallahhhh
Merhaba hanzade bende 3 defa düşük yaptık3 negatif tüpden sonra doğal gebelikle hamile kaldım çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim ..
Bende artık mucizelere inanıorum artık Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahh.
Sizin hiç tedaviniz olmadı galiba deilmi?
Ve birde gebeliklerniz hangi haftalarda sonlandı ?
Allahım kızınızı sağlıkla size bağışlasın inşallahhh
Hanzadee yi görünce bizim hanzade sandım bende
Baktım hamilelik takvimi yok allah allah ne iş dedim
Ay sorma bende şaşırdım
Ay mervemm heyecan başladı dimi bak başla ceviz felan yemege kendine iyi bakk

Kayınvalidene bişey derdim ama neyse canım Allaha havale et Allahından bulsunnn başka bişey demiorummmm

Hayırlı olsun mervem. Güzel olsun her şey... Arzu hanım bir kere muayenemi yapmıştı. Cem bey hocaları. peki her şeyinle Arzu hanım mı ilgilenecek? Volkan bey mi yapacak genetiğini ?

Canım dedigim gibi hem güzel hemde doktorları ilgili olan bir hastane..Yaa ultrasonun zararı olacagını düşünmüyorum ben sonuçta çokta sık girmiyoruz 15 günde 1 yani o kadarda olsun.
Canım tabii yaa o pıt pıtlar bebegin hareketleri,Ben tecrübeli tanıdıklarıma sordum hep için rahat olsun.
Görüşelimm canımmm ben hep evdeyim vallaSen haber ver bna müsait oldugun zaman hatta bize gelirsin bu sefer
Yarın bi doktoruma gidicem ondan sonra haber veririm sana gelip gelmeyecegimi canım.
Yaa bu arada 7 gün internete giremiycem kotamız doldu bu son girişimm.
Telefondan görüşelim bol bol olurmu şekerim
Kuzularımı mıncıkla yerimeeee

Cnm pgt oldu hatta 2li test bile yapıldı, 10.000/1 çıktı.O yüzden bende istemiyorum söyliycem doktoruma istemedigimi.

Mattika duygularıma tercüman olmuşsun canımBende bu ara çok doluyum,Bendede kayın valide degil kayın baba dert.
Herşeye burnunu sokuyo benide delirtiyor.

Bu arada canım benm eşiminde 13 14 translakasyon vardı o yüzdn pgt yaptırdık.Allah saglıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah çok az kaldı..

slm herkese ankarada pgt yaptıranlar nerde yaptırdıklarını ve ne kadar ücret ödediklerini yazabilir mi?özellikler timur gürganı merak ediyorum ne kadar alıyolar yaptırırsam orayı düşünüyorum ama tavsiyelere göre düşünürüm

bide bizde kromozomlar normal çıktı ama danıştığım bi doktor bu yöntemii söyledi tekrarlayan düşükler için benmki yinede pgt oluyomu bilen varmı

bide bizde kromozomlar normal çıktı ama danıştığım bi doktor bu yöntemii söyledi tekrarlayan düşükler için benmki yinede pgt oluyomu bilen varmı

doğal yolla hamile kalabiliyo musun? başka sorunlar araştırıldı mı? pıhtılaşma bağışıklık vs.
tekrarlayan düşüklere pgt öneriliyo ama pgt li tüp bebek hem maddi hem manevi zor bi süreç.
ve kesin olucak diye bişey de yok.
ama kromozom sorunu olmayınca daha kolay olumlu sonuç alınabilir sanırım.
ankarada genart a gidiyo arkadaşlar, ben ankarada değilim.

tüm herşey araştırıldı hematoloji ümminoloji fln rahimde perde vardı alındı kan pıhtılaşması için iğne kullandım ama yinede düşük olunca tüp bebek dendi ama bnde o süreci tahmin edebildiğim için korkuyorum ben ilk ve tek seferde hamile kalabilen biriyim bu tüp bebeğin tutmasında etkilimi acaba sen nerde yaptırdın ve toplan verdiğin ücret nedir merak ediyorum çok pahalı diyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…