- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.181
Hee işte baktımki o beni eziyo ailesinin yanında
Dank etti kafama benim ailem onu el üstünde taşıyo
Bi elimi uzattım el ele tutuşmak için elimi itti neymişte ayıpmış bak bak sen yaa saçmalığa bak
Malesef eski düşkünlüğüm kalmadı eşime böylesi hakkımda hayırlı oldu galiba
Ahaa hamileliğin 4. ayında dedin Allah söyletti olacakmı ne bu sefer
Hadi bakalım inşallah:)
Eee öyle tabiki ne oldum değil ne olacağım demeli insan
Hanımefendi küçük dağları ben yarattım edasında
Ama ben sabredeceğim eden bulur elbet sabırla bekleyeceğim o günün gelmesini
Ay ALlah'tan bide görümcem yok olsaydı hangi biriyle baş gelirdim
İşte her şeyde ön planda olmak istiyorlar ya bu erkek tarafı kız tarafı hep bi adım geride olacakmış
Hiçte öyle değil
zihniyet değişmiyo malesef..
kızının yanında bi haftadan fazla kalamaz rahat edemez.
burda bıraksan 6 ay durur. ve onlara normal gelen bu, anlamalarını beklemiyorum artık.
eşin sen geri durdukça anlar senin kıymetini inş.
Hadi bismillah canım Allahın izniyle hayırlı haberler vericeksin bize inşallahhh ..Bizde bugün hastaneye gittik görüşmeye
Gğzel geçti çok şükür
ANlaştık geldik
10 Gün sonra tedaviye başlıyoruz inşallah
Merhaba hanzade bende 3 defa düşük yaptık3 negatif tüpden sonra doğal gebelikle hamile kaldım çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim ..Merhabalar başlığı görünce yazmadan edemedim. Belki benim gibi sayfa sayfa gezinip umut arayanlara ışık olur umut olur yorumum... Daha önce 7 düşük yaşamış ve dengeli translokasyon teşhisi ile pgt önerilen biri olarak kendiliğinden oluşan sağlıklı ve 10 aylık bir kız annesiyim hamdolsun.. Diyeceğim şu ki odaklanmayın bu hastalığa pgt ye , banada gittiğim bütün hastanelerde pgt dediler.... İllaki pgt illaki aşılama vss.. cesaret edemedim bu işlemden sonra birdaha kaybedersem dayanamam diye.. Hamile kaldığımda her gün iğne vuruldum karnımdan, kolumdan bacağımdan... Rabbim nasip etti, çok zorlu çok çetin bir süreçti hamileliğim. Allahım sizlerede nasip etsin olmaz diye bir şey yok sakın umudunuzu kaybetmeyin canlarım. Allah istedikten sonra taşı doğurtur. Bir şey sormak isteyen olursa yardımcı olurum seve seve... Allah hepinizin kucağını koynunu doldursun bebişlerinizle inşallah..
Ay sorma bende şaşırdımHanzadee yi görünce bizim hanzade sandım bende
Baktım hamilelik takvimi yok allah allah ne iş dedim
Kayınvalidem bana öyle bir hakaret ettiki
Hayatımda hiçbir lafa söze bu kadar canımı sıkmamıştım
Bana Sen taş kalplisin dedi
Eee tabi anne olamadığın için kalbin taş kesilmiş dedi
Ben kalakaldım sonra yutkundum
Evet Allah beni layık görmüyo anne olmaya o yüzden bana evlat vermiyo sevin dedim
Ama çok ağır değilmi sizce?
Ben mi abartmışım
Mattika canım güya ben sana sordum geri ben derdimi anlattım sana
Hakkını helal eyle seni bu halinle yordum galiba
Ben Arzu hanımla görüştüm abla
Söyledim korunmadığımızı öyle bir şey söylemedi rahim filmi felan
Valla bilmiyorum fiyat meselesini öyle dediler öyle kabul ettik
Ahh yeterki yavrucuğuma sağlıklı bir şekilde kavuşayım
Zaten belli yani SGK ile anlaşmaları yokmuş
Bir kaç test istedi bilmiyorum burda mı yaptırsam başka hastanedemi?
Ahh gitmeme gibi bir şansım öyle bir lüksüm varmıki
Elimde olsa keşke bir saniye görmek istemem yüzlerini ama elim kolum bağlı işte
rana ilahiyim gerçekten ben
sağolasın
darısı başına inş.
üzülme hamet RABBİMin bir bildiği vardır
amh değerine çok takılma o belli olmaz
ay o hastaneyi ben de çok merak ediyordum biliyormusun
hatta gitsemmi gitmesemmi çok tereddüt etmiştim
olmazsa bi de oraya gideyim
ay heryeri dolaştım valla
eşim dün diyorki çok ultrasona giriyorsun
dedim ne alaka 15 günde bir
ay o pıt pıtları hissetmezmiyim ama onlar hareketleri mi acaba onu bilemiyorum
ben hep yok yaa daha erken değildir diyordum kendime ama tecrübeli olan biri söylesin bize burdan
onlara hareketmi
evet inş. bu gidişimde kesin öğrenirim cinsiyetlerini inş.
seni dün arayacaktım aslında ama unutttum koşturmaktan
bugün de telimi unutmuşum evde
dımdızlak kaldım ortada
bi ara görüşelim yine
sen akaya gelecekmisin ne karar verdin
Hamet canım benim benim de 0.3 tü 2 ay sonra hamile kaldım ovulasyon testi kullandım tavsiye ederim canım... Hayat süprizlerle dolu...
Nazefsa canım niye senden 3 lü istiyor zaten pgt de yaptırdın?
Herkes aynı sanırım ...
çok şükür büyük sorunlarımız yok. ama bazen herşey batıyo insana. çok bekledim oğlumu diyo.
elbette o da üzüldü bekledi ama hamile olduğumu öğrenince ilk lafı millete söyleyeyim mi oldu. bizi anlaması bizim kadar üzülmesi mümkün değil.
kendi başkalarına karşı eziliyodu onun derdindeydi.
sorun eşimde olmasa bende olsa sizinki gibi sorunlar yaşardık belki bilemiyorum.
oğlunu beklemişmiş, allah aşkına kürtaj olmayı, tedavide sonuç beklemeyi vs. ben yaşadım. bi eşim anlar beni.
bu biraz huy meselesi, karşındaki insan kim olursa olsun değerli olduğunu hissettirmek, önemli olanın onun duyguları olduğunu bilmek.
tamam sağolsun torununu seviyo, paylaşıyo sevincini ama benim anne olmamla kendinin babanne olmasının önemini kıyaslamaya çalışıyo.
herkesin duygusu kendine özeldir. bencil msjlar vermeden gayet güzel paylaşılır.
yine söylerse çok bekledik fln diye, asıl biz bekledik üzüldük, bebek kaybetmeyen anlamaz bunu diycem, madem bencillikse ben de kendi duygularımı öne çıkarırım.
bide bizde kromozomlar normal çıktı ama danıştığım bi doktor bu yöntemii söyledi tekrarlayan düşükler için benmki yinede pgt oluyomu bilen varmı
Günaydın kızlarKuzucuklara bir gün daha yaklaştık
günaydın akasya
eylülün sonunda di mi senin tedavi?
Canım salı günü regl oldum. Gelecek ayda bu civarlarda olursa 15'inden sonra her an başlayabilirim
Günaydın canım, vallahi ben hala hamile olduğuma inanamıyorum ancak dogurursam inanıcamGünaydın kızlarKuzucuklara bir gün daha yaklaştık
çizelgedeki leylek 40 a yaklaşmış
şaka gibi ya ben hala inanamıyorum
Günaydın canım, vallahi ben hala hamile olduğuma inanamıyorum ancak dogurursam inanıcamGünaydın kızlarKuzucuklara bir gün daha yaklaştık
doğal yolla hamile kalabiliyo musun? başka sorunlar araştırıldı mı? pıhtılaşma bağışıklık vs.
tekrarlayan düşüklere pgt öneriliyo ama pgt li tüp bebek hem maddi hem manevi zor bi süreç.
ve kesin olucak diye bişey de yok.
ama kromozom sorunu olmayınca daha kolay olumlu sonuç alınabilir sanırım.
ankarada genart a gidiyo arkadaşlar, ben ankarada değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?