- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.221
peki ben direk gidip yaptırabiliyormuyum yoksa belge falan bir şeyler istiyorlarmı birde sadece istanbulda mı yapıyorlar sadece ben bursadayımda burda da varnıdır. teşekkürler yardımın için
herhangi bir belgeye gerek yok .hastaneye gidip doktorla görüşerek başlayabilirsiniz. Bursa'da memorial yok diye biliyorum. Ancak yumurta takibini hastanenin anlaşmalı olduğu bursa'da bir merkezde yaptırıp ; yumurta toplama işlemi , pgt ve transferi memorial'da yaptırabilirsiniz. En sağlıklısı hastaneden bilgi almanız
herhangi bir belgeye gerek yok .hastaneye gidip doktorla görüşerek başlayabilirsiniz. Bursa'da memorial yok diye biliyorum. Ancak yumurta takibini hastanenin anlaşmalı olduğu bursa'da bir merkezde yaptırıp ; yumurta toplama işlemi , pgt ve transferi memorial'da yaptırabilirsiniz. En sağlıklısı hastaneden bilgi almanız
canlarım nasılsınızben uzunca bir süre yoktum ev taşıdım apar-topar halaa ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyorum bebeğim iyi maşallah geçen cuma günü 2 li test sonucum temiz çıktı bende eklemlerde şişlik var acı çekiyorum bu yüzden yatıyorum buz kalıbı sayesinde
sizler nasılsınız özledim hepinizi
merakta bıraktığım için kusuruma bakmayınşifaacım hoş geldin kız merak ettik seni.bebeğinin iyi olmasına sevindim:)hayırlısıyla böyle güzel devam etsin hamileliğin inşaAllah.hamilelikte herkeste bişey oluyor,senin de eklemlerde çıkmış sorun geçmiş olsun.
günaydın tatlım ya seni merak etmiştim nasılsın hatta nasılsınızherkese günaydın
şifam geçmiş olsun RABBİM şifa versin adın gibi
Bugün memleketten döndüm. Tatilim güzel geçti şükür. Bol bol yüzdüm. Güneşlendim. Kitap okudum. Ama şu an kötüyüm. Yarın iş var ve ben İstanbul'dan şimdiden bıktım.
Sizler nasılsınız ? Topik epey ilerlemiş. Kötü haberler gördümMoralim bozuldu. Ranacığım bebeğini kaybetmiş. Turkuaz olumsuz sonuç almış. Hametin tedavisi iptal olmuş... Ne desem bilemedim ki.. Bulup da kaybetmek de çok zordur.. Bulamamak da... Teselli edecek söz bulamıyor insan. Tek tesellimiz Allah'ın bir bildiği vardır elbet. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmaz. Umarım sizler için çok daha hayırlı kapılar açılır... Ben buna inanıyorum. Elbet hepimiz birgün anne olacağız..Umudumuzu kaybetmek yok. Biraz ağlayacağız, biraz umutsuzluğa kapılacağız ama yine güneş doğacak.. Yeni tedavi için gün sayacağız.. Hayat böyle birşey işte.. Bir güldürüp bir ağlatıyor.. Sonuç olarak hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Hepinizi çok seviyorum..
merhaba arkadaşlar.bende bayram boyunca evdeyedim.birde bu havada üşüttüm.bir tek kayınvalidemin bayramını kutlamaya gittim.gerisi hep evdeydim.iyi geldi.
delikız hoş gelmişsin.dr dan dnönünce bize de anlat hamsilerin durumunu.
Seam canlarim cepden yaziyorum ranaya üzüldüm turkuazada diger arkadaslarda iyi sanirim benmi eh iste menopoz sinirinda cikti amh sonucum0,2yani
Simdide agliyom bidaha belki Anne bile olamiycam ne cok istemistim halbuki
Bizde bugün hastaneye gittik görüşmeye
Gğzel geçti çok şükür
ANlaştık geldik
10 Gün sonra tedaviye başlıyoruz inşallah
İncimm kuzum nerelerdesin testlerin çıktımıııı
İncim nerelerdesin ? Kaç gündür göremedim seni. Özledim valla
Hakikaten ya İnci nerelerdeki bayram tatiline mi gitti acaba?:26:
cnm çok teşekkür peki fiyatlar nasıl memorialda
canlarım nasılsınızben uzunca bir süre yoktum ev taşıdım apar-topar halaa ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyorum bebeğim iyi maşallah geçen cuma günü 2 li test sonucum temiz çıktı bende eklemlerde şişlik var acı çekiyorum bu yüzden yatıyorum buz kalıbı sayesinde
sizler nasılsınız özledim hepinizi
günaydın tatlım ya seni merak etmiştim nasılsın hatta nasılsınıznasıl gidiyor hamişlik bu arada cinsiyet tahminleri netleştimi
hoş buldum tatlım çok sağol sende hoş geldinBiraz geç oldu ama hoşgeldin canım :) Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.
Geçmiş olsun Maicim.
Hametcim olmaz diye bir şey yok. İnş senin de doğal yoldan sağlıklı bir bebeğin olur.
Hadi hayırlısı olsun inş canım. Ne heyecanlısındır şimdi :)
Geldim kızlar. Hazadem hastaneyi aramadım henüz.
Memorial'da 2000 euro tüp bebek+1000-2000 tl arası ilaçlar. Pgt fiyatı da embriyo başına değişiyor.
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun yeni evin. Dikkat et kendine. İnş ağrıların fazla olmaz. Allah yardımcın olsun.
ohh maşallah tatlım daim olsun inşallahçok şükür iyiyiz şifam
hamsilerim de ii
çok şükür iyi gidiyor hamişlik de
cinsiyetleri belli değil haftaya randevum var inş. kesin belli olur artık
evet çok güzel ve ben akasyanın avatar resminide hep beğenmişimdirAkasyam isminin altındaki yazıya bittimMeleğin 1 ay sonra annesiyle olur inş.
hoş buldum tatlım çok sağol sende hoş geldinetmeye çalışıyorum incim mümkün olduğunca fazla ayakta kalmıyorum yatıyorum bol bol sen nasılsın ne haberler getirdin bizlere
hoş buldum tatlım sende hoş geldinŞifam hoşgeldinNasılsın ? Bebiş nasıl ? FMF zorluyor biraz sanırım. Sabır tatlım. Biz bu bebekleri çok istedik. Ve herşeye katlanıyoruz. İnşallah yakında bebişini kucağına alınca tüm çektiklerini unutursun canım.
Akasyam isminin altındaki yazıya bittimMeleğin 1 ay sonra annesiyle olur inş.
hoş buldum tatlım sende hoş geldinhamdolsun diyeyim bugünüme Rabbim beterinden korusun herşeye rağmen tek başıma evimde acil iş-güç yapabilmekteyim Rabbim muhtaç etmesin kimseyi kimseye aynen tatlım Rabbim dayanma gücü versin hoş veriyo şükürler olsun hep güçlü anneleriz hepimiz öylede devam edeceğiz inşallah Rabbim hepimize unutturacak sağlıklı*hayırlı evlatlar kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?