Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

peki ben direk gidip yaptırabiliyormuyum yoksa belge falan bir şeyler istiyorlarmı birde sadece istanbulda mı yapıyorlar sadece ben bursadayımda burda da varnıdır. teşekkürler yardımın için

Herhangi bir belgeye gerek yok .Hastaneye gidip doktorla görüşerek başlayabilirsiniz. Bursa'da Memorial yok diye biliyorum. Ancak yumurta takibini hastanenin anlaşmalı olduğu Bursa'da bir merkezde yaptırıp ; yumurta toplama işlemi , PGT ve transferi Memorial'da yaptırabilirsiniz. En sağlıklısı hastaneden bilgi almanız

cnm çok teşekkür verdiğin bilgi için ancak fiyatlar nasıl memorialda ondan haberin varmı

cnm çok teşekkür peki fiyatlar nasıl memorialda

canlarım nasılsınız ben uzunca bir süre yoktum ev taşıdım apar-topar halaa ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyorum bebeğim iyi maşallah geçen cuma günü 2 li test sonucum temiz çıktı bende eklemlerde şişlik var acı çekiyorum bu yüzden yatıyorum buz kalıbı sayesinde

sizler nasılsınız özledim hepinizi

şifaacım hoş geldin kız merak ettik seni.bebeğinin iyi olmasına sevindim:)hayırlısıyla böyle güzel devam etsin hamileliğin inşaAllah.hamilelikte herkeste bişey oluyor,senin de eklemlerde çıkmış sorun geçmiş olsun.

merakta bıraktığım için kusuruma bakmayın amin tatlım inşallah tüm hepimizin müjdeleri sıkıntısız gebelikleri nasip olsun sağlıklıca ve vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah ahh evet tatlım ben fmf ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ya malesef fmf eklemlerime yansımış tabi dr. " gebelikten kaynaklı şişlikte var ve de hastalığının belirtisi dedi bu 2 sebepten dolayı sen doğuma kadar aynen böyle devam edersin hassas gebelik yaşarsın dedi tek doğal ilaç buz uygula dedi bol-bol yat " dedi , ayakta fazla kaldığım an ayaklar, bacaklar şişiyor şişmesi neysede çokkk canım yanıyor çok ayakkabılarımda olmuyor artık her gittiğimde büyük numaralı ayakkabı almak zorunda kalıyorum dediğin gibi bebişler iyi-sağlıklı olsunlarda Yüce Rabbim atlatma gücü versin hepimize inşallah sen nasılsın tatlım ne haberlerin var

Biraz geç oldu ama hoşgeldin canım :) Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.

Geçmiş olsun Maicim.

Seam canlarim cepden yaziyorum ranaya üzüldüm turkuazada diger arkadaslarda iyi sanirim benmi eh iste menopoz sinirinda cikti amh sonucum0,2yani
Simdide agliyom bidaha belki Anne bile olamiycam ne cok istemistim halbuki

Hametcim olmaz diye bir şey yok. İnş senin de doğal yoldan sağlıklı bir bebeğin olur.

Bizde bugün hastaneye gittik görüşmeye
Gğzel geçti çok şükür
ANlaştık geldik
10 Gün sonra tedaviye başlıyoruz inşallah

Hadi hayırlısı olsun inş canım. Ne heyecanlısındır şimdi :)

İncimm kuzum nerelerdesin testlerin çıktımıııı

İncim nerelerdesin ? Kaç gündür göremedim seni. Özledim valla

Hakikaten ya İnci nerelerdeki bayram tatiline mi gitti acaba?:26:

Geldim kızlar. Hazadem hastaneyi aramadım henüz.

cnm çok teşekkür peki fiyatlar nasıl memorialda

Memorial'da 2000 euro tüp bebek+1000-2000 tl arası ilaçlar. Pgt fiyatı da embriyo başına değişiyor.

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun yeni evin. Dikkat et kendine. İnş ağrıların fazla olmaz. Allah yardımcın olsun.

hoş buldum tatlım çok sağol sende hoş geldin etmeye çalışıyorum incim mümkün olduğunca fazla ayakta kalmıyorum yatıyorum bol bol sen nasılsın ne haberler getirdin bizlere

çok şükür iyiyiz şifam

hamsilerim de ii

çok şükür iyi gidiyor hamişlik de
cinsiyetleri belli değil haftaya randevum var inş. kesin belli olur artık
ohh maşallah tatlım daim olsun inşallah önemli olan sağlıklı-hayırlı evlat olmaları ama işte tatlı bir merakta olmuyor değil hani cinsiyet belli olsun ki ona göre ciciler alınsın diye haftaya bişi kalmadı geç olsun güç olmasın inşallah

hoş buldum tatlım çok sağol sende hoş geldin etmeye çalışıyorum incim mümkün olduğunca fazla ayakta kalmıyorum yatıyorum bol bol sen nasılsın ne haberler getirdin bizlere

Şifam hoşgeldin Nasılsın ? Bebiş nasıl ? FMF zorluyor biraz sanırım. Sabır tatlım. Biz bu bebekleri çok istedik. Ve herşeye katlanıyoruz. İnşallah yakında bebişini kucağına alınca tüm çektiklerini unutursun canım.

hoş buldum tatlım sende hoş geldin hamdolsun diyeyim bugünüme Rabbim beterinden korusun herşeye rağmen tek başıma evimde acil iş-güç yapabilmekteyim Rabbim muhtaç etmesin kimseyi kimseye aynen tatlım Rabbim dayanma gücü versin hoş veriyo şükürler olsun hep güçlü anneleriz hepimiz öylede devam edeceğiz inşallah Rabbim hepimize unutturacak sağlıklı*hayırlı evlatlar kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah

Son düzenleme:

İnşallah şifam. Bu uğurda maddi manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz. Güçlü anneleriz biz İnşallah sabrımızın mükafatını alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…