- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.241
inşallah tatlım aminn taaa içten yürekten inşallah tez zamanda aminnnnnnnnnnnnnnCanımcım ben meleklerimizin cenette olduğuna ve gününü beklediklerine inanıyorum. İnşallah bizleri çok bekletmeden gelirler
ohh maşallah tatlım daim olsun inşallahönemli olan sağlıklı-hayırlı evlat olmaları ama işte tatlı bir merakta olmuyor değil hani cinsiyet belli olsun ki ona göre ciciler alınsın diye haftaya bişi kalmadı geç olsun güç olmasın inşallah
hoş buldum tatlım çok sağol sende hoş geldinetmeye çalışıyorum incim mümkün olduğunca fazla ayakta kalmıyorum yatıyorum bol bol sen nasılsın ne haberler getirdin bizlere
aslında haklısın delikızım tek dileğimiz sağlıklı olmaları inşallah hepimizin cici bebişleri sağlıklı-hayırlı evlatlar olsunamin cümlemize
valla ben ciciyi de şimdi almayacağım
taa sonlara doğru alırım
aceleye gerek yok bi de doktorlar yanılabiliyorlar cinsiyet konusunda
iice belirleşsin ona göre alınır zaten alınacaklar
aslında biliyormusun hiç merak etmiyorum
yani hep merak ettiğim sağlıkları cinsiyetleri hiç umrumda değil
en rahat olduğum konu cinsiyet konusu sanırım
olsun tatlım yakınlaştı zaman ben hissediyorum inşallahÇok şükür canım. Bende değişik bir şey yok. Bekliyorum.
hoş buldum canım sende hoş geldinselam kızlar nasılsınız
şifa hoşgeldin, taşınmak yormuştur seni, allah kolaylık versin, ufak tefekler bile zor gelmişti bana
hoş buldum canım sende hoş geldinahh sorma tatlım aynen yaa ufak-tefekler çok zorluyor beni napalım paşa gönlümüz ne zaman isterse o zaman hallederiz nasılsın görüşmeyeli
ohh maşallah yaaaa işte o an geldi sayılıriyiyim canım sağol.
son günler artık beklemedeyiz bakalım başımıza ne gelecek
sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz
ohh maşallah yaaaa işte o an geldi sayılırsağlıkla vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah sezeryan olacak demi doğum şekli Rabbim sıkıntısızca atlatmak nasip etsin inşallah
dr.umun birini ikna ettim normal doğuma. bakalım nasıl gelişcek olaylar.
amin canım inş allah kolaylık versin hepimize..
maşallah tatlım inşallah sıkıntısızca bir avazda doğurmak kucağına almak nasip olsun inşallahdr.umun birini ikna ettim normal doğuma. bakalım nasıl gelişcek olaylar.
amin canım inş allah kolaylık versin hepimize..
bende normal doğumu riske atmak diye düşünenlerdenim :18::18::18: valla benim cesaretim yok :18::18: kociş hep normal doğum istiyor ama istemekle olmuyoki bakalım bebiş normal doğuma uygun pozisyon olacak mı falan filan daha erken kafayı yormayım şimdilikriskli olmazmı ?
neden normal doğum istiyorsun
bi de epidural normal filan mı yoksa tam normal mi :))
riskli olmazmı ?
neden normal doğum istiyorsun
bi de epidural normal filan mı yoksa tam normal mi :))
maşallah tatlım inşallah sıkıntısızca bir avazda doğurmak kucağına almak nasip olsun inşallahpeki bebeğinin pozisyonu normal doğum şeklini aldı demi
bende normal doğumu riske atmak diye düşünenlerdenim :18::18::18: valla benim cesaretim yok :18::18: kociş hep normal doğum istiyor ama istemekle olmuyoki bakalım bebiş normal doğuma uygun pozisyon olacak mı falan filan daha erken kafayı yormayım şimdilik:18:
ben baştan beri hep normal doğum istiyorum aslında ama ikiz olunca işler değişti tabimaşallah tatlım inşallah sıkıntısızca bir avazda doğurmak kucağına almak nasip olsun inşallahpeki bebeğinin pozisyonu normal doğum şeklini aldı demi
bende normal doğumu riske atmak diye düşünenlerdenim :18::18::18: valla benim cesaretim yok :18::18: kociş hep normal doğum istiyor ama istemekle olmuyoki bakalım bebiş normal doğuma uygun pozisyon olacak mı falan filan daha erken kafayı yormayım şimdilik:18:
evet doktorlar öyle malsef hemen sezeryanbildiğin normal istiyorumadı üstünde normal olduğu için
pek bi riski yok, suyu az diye sezeryan dediler ama sorunca asıl mesele suyu değil, bu suyla normal doğurursun.
bebek kıymetli bebek dedi iki dr. da.
39+0 a kadar beklicem bu yüzden ama son haftayı beklemicez, suni sancı fln bakalım nasıl olcak.
prof sen istersen normal de doğurursun demişti bu hafta gidip ona görünücem son defa, büyük bi risk var mı diye.
yoksa diğer kadın doğumcumda doğurcam inş. yine de sezeryan olabilir tabi.
ya prof normal doğum yaptırmıyo ki beni nasıl yönlendirsin normale. olabilecekse bile yönlendirmiyo işte
sezeryan da çok zor, anesteziden nefret ediyorumben baştan beri hep normal doğum istiyorum aslında ama ikiz olunca işler değişti tabi
tek olsaydı normal yapardım ben de
ama mattikanın durumu farklı diye merak ettim ben nasıl olacak normal doğum diye
hani ben o durumda tedirgin olabilirdim belki bilemiyorum
ay benimkiler şuanda ters pozisyondalar zaten :))
kafa yukarda popo aşağıda birbirlerine dönükler
zamanla çok dönerler gerçi ama beni zaten kimse normal doğurtmuyor
evet doktorlar öyle malsef hemen sezeryan
inş. gönlünden geçtiği şekilde sağlıkla doğurursun
suni sancı çok kötü birşey ama haberin olsun
çok zor oluyor suni sancı ile
en sağlıklısı hangisiyse o olur inş
ohh maşallah gönlünce nasip olsun inşallah bak bebeğinde senin için pozisyonunu almışevet canım bayadır baş aşağıda bekliyo oğluşum.
araştırınca iki yöntemin de sıkıntıları iyi yönleri var, hakkımızda hayırlısı olsun.
sezeryan da çok zor, anesteziden nefret ediyorum
normal sancılarımın gelmesini beklersek 40.haftayı bile geçebiliriz. bu riskli olur dedi dr.
inş haftaya fln kendi sancım gelir de doğururum.
insan yaşadığı şeyden korkuyo, bile bile gidip ameliyat olmak istemedim.
eğer benim açılmam fln başlarsa suni sancıyla olur gider.
herkes kendi yaşadığını duyduğunu kötü diye anlatıyo ama içimde kalcak değil ya bu çocuk, bi şekilde çıkıcak
tabiki sezeryan da çok zor ben de hiç istemiyorum hatta rüyalarıma giriyor
sonuçta ameliyat ama ikiz diye kimse normal doğuma yaklaşmıyor
ama suni sancıyı kardeşimden biliyorum o yüzden o da çok zor onu da biliyorum
kardeşim 41.haftaya giriyordu doğuramadı bi türlü
doktorlar yeter artık çıkart artık şunu dediler sanırım
bir gün boyunca sancı çekti gelmedi bebek bi türlü çok zorlandı
ablam da suni sancıyla doğurdu
o yüzden ben cesaret edemezdim sen cesursun maş.
hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?