Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hoşbulduk naz
5 gün rapor aldım evdeyim
daha doğrusu kardeşimle kendi evimize temizliğe gidiyoruz
dün ilk gündü
bugün ya da yarın biter inş.
ondan dolayı ortalarda yokum
senden naber

İyi valla canım bende bugün hastaneye gidicem,Banka 310 tlsini ödüyormuş ayrıntılı ultrosonun.Eyüp ekiciye gitmeye karar verdim.
Ohh ne güzel valla rahat rahat geç artık evine..
Sen 3 lü test yaptırdınmı?
Eşim arkadaşlarıyla aralarıda konuşmuşlar,3 lü test çok önemli bi test illa yaptır diyo.
Başımın etini yedi
Bugün yaptırıcam mecburen.

Çok iyi bir temzilik yapmam lazım eve,yarınımı ayırıcam mecburen bende..
Evini yerleştir ,bi feraha çık sonra bekliyorum seni bize tamammı

normalde kaç tl imiş eyüp ekici
ben de ali ipek düşünüyorum
fiyatı daha uygun
3lü yaptırdı doktor tabi yaptırmazmı
bi hafta sonra çıkacakmış
ayrıntılıya da ayın 17si gibi düşünüyorum inş.
bi ara yenimahalle devlete geleceğim inş.o zaman görüşürüz

Canım normal fiyatı 350 tl ,bizim banka 310 tl sini karşılıyormuş.
40 tl ödiycem yani.
Ben dün biraz araştırdım yine
AGM görüntüleme merkezi var mesela oranın anlaşması var senn sigortanla.
Orada yaptrsan çok uygun bir fiyat ödersin,bunun yanı sıra intergenin ve denge görüntüleme merkezininde vr anlaşması canım ara bi sor isteren boşuna 150 tl verme.
Tmam canım haber verirsin hastaneye geldigin zaman banada.

ben araştırdım ali ipek iyiymiş
bi de ucuz olan yerler geçiştiriyormuş biraz
o yüzden ben doktorun tavsiye ettiklerinden biri olmasını tercih ettim
bi tanesini aradım kaç para dedi biliyormusun 1045 tl
bir de cihazdan cihaza fark varmış
ve bu ali ipek cihazı kullanmayı çok iyi biliyormuş o yüzden ben ona karar verdim hoşuma gitti
hiç ücret ödemeden uyduruk bi yere gitmek istemiyorum
parasız olan yerlerde düzgün bakmayabilirler
bi de benimki ikiz o yüzden doktorun tavsiyesine uyacağım
doktor devleti önermedi
ikizler zaten tam görüntülenemiyor o yüzden devletteki yeterli olmaz dedi
bu test çok önemli bunlardan birine git dedi
ali ipek de fiyat olarak uygun geldi araştırdım iişinde de iimiş o yüzden ona gideceğim inş.

Canım yeni hastaneden geldim o yüzden şimdi yazıyorum.
3lü testi yapmadı,zamanı geçti dedi.
Kızıma baktı gayet iyiymiş uyuyordu yine
25 cm olmuş,haftasından önde gidiyor sıpam
Ayrıntılı ultrosonu medicana yaptırmaya karar verdim, prof yapıcak bide 4 boyutlu ile bakılacak kendi doktorumda orda olucak.
420 dedi fiyata.
15 eylül gibi gidicem.

Bu arada canım bildigim kadarıyla senn ikiz oldugu için fiyat iki katı artıyo bunu sor muhakkak sonra bi süprizle karşılaşma olurmu.

Ay akasyam yaa canım beni güldürdün vallahii
İğne küçük uçlu çok fazla acımıyor
Sadece ilaç hafiften yakıyor yani oda hiçbir şey zaten

Bizde dğn hastaneye gittik yumoşların durumu iyiymiş
Pazartesi toplarız dedi doktor inşallah
Bide bende guatr çıktı
Doktor tsh değerini ölçtür demişti
Allahtan ölçtürmüşüm.ultrasyonda temiz çıktı çok şükür
yarın tam teşhis konacak
Guatr için İlaç tedavisine başlayacağım inş
Bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Canım benim gözün aydın. Hadi az kaldı. Mutlu sona yaklaştın. Dualarımız seninle. Tek yürek olduk topikte Guatrı dert etme. İlaçlarla onu hallederler inşallah

Canım benim gözün aydın. Hadi az kaldı. Mutlu sona yaklaştın. Dualarımız seninle. Tek yürek olduk topikte Guatrı dert etme. İlaçlarla onu hallederler inşallah

Ay canım benim ya sağolasın valla
İyiki sizler varsınız gerçektende öyle yürekten hissediyorumki yalnız olmadığımı
Allah sizlerden razı olsun ee 10 gün sonrada seninle tek yürek olacağız rabbim kısmet ederse
Ya doktor 2.5 olması lazım dedi gebelik için benimki 5'in üstünde çıktı
Dur bakalım ne olacak aksilik çıkmaz inşallah

iyi masallah cnm yumoşlar iyiymiş,saydılar mı kaç yumurtan var dıye cok coook olsunlar:))
guatr önemli degildir insallah ama cem bey'e de danıs bence basarılı bılgılı bır dr..
p.tesi toplanacak demek cok heyecanlı :))senın ıcın dua edicem..insallah bebişine kavusacaksın pozitif dusunelim hepp:))

Akasyacım, insallah sıra bize de gelecek pozitif dusunuyorum dılıyorum hepimiz için cnm..İgne konusuna hiç takılma ilkinde tedirgin oluyor ınsan sonra kırk yıllık hemsire gibi rahatca yapıyorsun:))

Akasyacım, insallah sıra bize de gelecek pozitif dusunuyorum dılıyorum hepimiz için cnm..İgne konusuna hiç takılma ilkinde tedirgin oluyor ınsan sonra kırk yıllık hemsire gibi rahatca yapıyorsun:))

Düşüğe felan sebep oluyormuş yada embriyonun tutunamamasına doktorum öyle dedi
Ama ilaç tedavine başlarsan bişeycik olmaz dedi
Sayısını söylemedi sadece boyutlarını söyledi
9 11 13 diye sıralanıyor işte:)
Canım çok sağol allah razı olsun senden
Rabbim gönlüne göre versin seninde

İyi düşünelim canım. Herşey iyi olsun. Doktorunla ayrıntılı görüş. Guatr nedeniyle risk alma. İlaç kullanman yeterliyse zaten hiçbirşeycik olmaz..

İnşallah canım. İnanır mısın ben 3 defa büyük ameliyat geçirdim. Narkoz aldım. Ama bu işlemlerden şu an çok tırsıyorum. :18: Belki de narkozun ne kadr gıcık bişey olduğunu bildiğim için zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun. Hedefe giden yolda çekilen acı kutsaldır demişler

herkese günaydın hayırlı sabahlar....

kızlar bizim tefriciye bittimi?sürekli giremediğim için tekip edemedim.

Bitmedi galiba canım. Tekrar bir sayalım. 50 tane okuyabilmiştim ben Kısmetse yeniden okumaya başlayacağım.

Canım maşallah, az kalmış gününe Akideye katılıyorum bence de Cem beye sorun bir de...

herkese günaydın hayırlı sabahlar....

kızlar bizim tefriciye bittimi?sürekli giremediğim için tekip edemedim.

Canım topik tembel çıktı...

Ben onun üzerine başka topikte 2000 tane, büyük oğluma 4444 tane yeğenime 750 tane okudum buradan ses çıkmadı herhalde devam etmiyor dedim... Yatınca zamanım oluyor tabi...

Bu ay çok kişi tedaviye başlıyor... Süre ve kaç kişi ne kadar okuyacak 4444 e tamamlamak için net adı ve süresi konmazsa bence ağırdan olur...

Ben de 600 okumuştum Nazefsa ve Delikızda sanırım tam sayılar...

Amin cnm..
Bu arada guatr da dert etme bak çözümü varmış,sen yumoşlarını dusun masallah onlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…