- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #16.601
Bugün arkadaşımın açıköğretim sınavı vardı
Bebeği var 3 aylık sana getirebilrmiyim dedi ben zaten allahtan aryıyorum
Hemen kabul ettim 5-6 saat bizdeydi baktım çok güzel bir gündü
Kucağımdan indirmedim kuzum çok tatlıydı
Gidince üzüldüm.Kokusu eve sinmiş resmen yaa
Ev bebek kokuyor...
cok tesekkur ederim cnm,insallah..dört senedir bebek istiyoruz.. 2 kez düsük yaptım sonra tup bebek tedavisine basladık buda
3.denemem oluyor cnm..senin tedavin ne zaman baslıyor denemişmiydin daha önce?
atasehir memeorıal da basladım bakalım hayırlısı..Allah razı olsun canım sağolasın sende dualarımdasın hangi hastanede başladınız şimdi
En son kararsızdın?
Amin cnm,tesekkur ederim..sanada gecmiş olsun..kanda pıhtılasma da dusuk sebebi olabiliyor bildiğim kadarıyla,ıyı bır riskli gebelik doktoruna danısabılırsın bence..Allah yardımcın olsun..umut olursun inşallah arkadaşım tedavin hayırlı olsun...bende 4 düşük yaptım kanda pıhtılaşma 46xx21ps+ çıktı volkan beyle tlfda görüştük bunun düşük sebebi olup olmadığı kesin değilmiş.eşimde 10 gün önce genetik test için kan verdi bakalım sonuç ne olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım sayıya takılma.istatistiki olarak az görünüyo ama nasip bu işler.benim bir tedavimde 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikiside sağlıklı çıkmıştı.burdan bir arkadaşında 8 tane girmişti pgtye hiç sağlıklı çıkmamıştı.(hazadeydi galiba)
birde kalan yumurtalar kosunda drlar bir tedbir almıştır için rahat olsun.yumurtaların içini boşaltmışlardır büyük ihtimal.
merve tedavin hayırlı olsun canım.
mattika topiğe çok giremiyorum.bende seni merak ediyordum.nasılsın?
inci,hazade,akasya,lave,delikız,nazefsa ve ismini sayamadığım dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
Geçmiş olsun canım kızlar da yazmış ayaklarını kaldırmak iyi gelebilir...
İnşallah... Çıkacaklar di mi?:))
Canım inşallah 11 kişiden biri olursun...
Canım ben 12. haftada ve 16.-17. haftalarda yaptırdım genetik ultrason da deniyor... 20 li haftalarda da yapılmıştı. 320 tl verdim yüzde 50 indirimli. Canım siz pgt li yaptırdınız gerekli mi? bunu bence pgt dr ne sor... devleti bilmiyorum da belki fakülte yapıyordur ama emin değilim...
Benim 7 dolu toplanmıştı. 5 i 3. gün embriyosu oldu 2 sağlıklı çıktı nasip de varsa olur....
Canım iyi gelir tatil ama havuza girme tamam mı?
Bütün kayınbabalardan nefret ediyorum,Hepsimi anlayışsız olur bunların kayınvalidemin çıtı çıkmıyor,kayınbabamın dili beş karış.
Adam evde otura otura iyice kendini kadın gibi hissetmeye başlıyor herşeye burnunu sokuyor.
Öff acayip doldumm
Resmen adamla sürekli birbirimizi alt etme derdindeyiz..
Ahh benm canım babam bilseydiii kızını bu kadar üzdürürmüydü..
merhaba arkadaşlar. dün doktora gitmiştim tedaviye başlamak için ama kötü bir sürprizle karşılaştım. lazer cihazı bozulmuş ve yenisinin gelmesi 15 günü bulurmuş. bir ay erteledik tedaviyi inşallah bu ay bir sorun çıkmaz. kendimi çok hazırlamıştım. akasya sen benden önce başlarsın büyük ihtimalle.
Ben de arı sütü ve polen aldım. Bir de kuru incir ile hurma yiyorum. Bal tarçın çörekotu yapıyordum ama bir iki yerde kist yaptığını okudum. zaten Pkos nedeniyle kistik bir yapım var iyice tırstımSayıya çok takılıyoruz ama önemli olan altın yumurtayı bulmak.. Bakalım.. Emek bizden takdir Rabbimden.. Ben de eylül adetiyle başlayacağım inşallah.. 15'inden sonra olur büyük ihtimalle..
evet göbüş hafiften çıktı
geldim geldim
doktor bana ayrıntılı için bi kaç yer önerdi arayıp fiyat alacağım
doktor devlette yüzeysel bakıyorlar tavsiye etmiyorum dedi
doktor bile tek gebelik gibi maş. hiç göbüş yok diyor
ama bundan sonra çıkabilir diyor
hayırlısı ALLAHtan
gelelim hamsilere
çok şükür ikisi de iyi ama sanırım uyuyorlardı
doktor bi kaç kez salladı onları cinsiyeti görmek için
bi türlü göstermediler bayağı uğraştırdılar valla
%90 biri kız biri erkek dedi
ama ben yine de güvenemiyorum
bizim bi arkadaşa da öyle demişler de sonradan ikisi de kız çıkmış
ama pipiyi gördüm ben olsa olsa bizde 2 erkek olur
durumlar böyle
bi de 5 gün rapor aldım
evde temizliğe başlayacağız kardeşimle
benden gelişmeler bu kadar
Buralardayım canım benim
Bilmiyorum büyüyorlardır inşallah
Başım çok ağrıyor benim
Bu iğneler yapıyor olabilir mi
Çok kötü ağrıyo hemde
Kizlar merhaba hepinize uzun bir aradan sonra,
Hepiizin keyfiyerindedir insallah.
Henuz bir sey okuyamadim ki zqten konulari yakalayabilecegimi de zannetmiyorum.
Hazadecigimin bugun fotosunu gordum facebookda. Karni buyumus:) umuyorum yolunda gidiyordur hersey canim.
Mattika dogurdun mu canim? Eylul ortasiydi yanlis hatirlamiyorsam.
Chnbcim sen de baya ilerlemis olmalisin.
Hitucim canim tatilde nereye gittiniz sonunda? Nereye karar verdiniz? Senin de fotonu gordum ama nereye gittiginizi anlamadim
Incicim sen nasilsin? Eylulde tedavi diyordun. Akasyacim senin de bu aydi planin. Hala fikirler ve durumlar ayni mi?
Mervecim sen sanirim tedavidesin. Son sayfada senin yaziniokudum. Umuyorum hakkinda hayirlisi olur.
Diger arkadaslar kusura bakmayin cunku cok uzun zamandir girmedigim icin ya henuz sizleri tanimiyorum yahut da adini unuttuklarim varsa ozur dilerim.
Evet yaa bende anlamadım Nazcım . Tedaviler başlamasına rağmen yine de epey bir durgunluk var. :26: Hamişler bize destek olun .. Tedaviye başlayanların sinirleri gerginMoral motivasyon coşku bekliyoruz sizden
kızlar merhaba ,
ben Eylulde baslar miyim baslamaz miyim bilmiyorum.
aslında cok da buralara gelip sızlerın pozıtıf enerjınız, golgelemek ıstemem.
cunku ben sız bıraktıgınız gıbıyım.
ınancım hala yok.
en son Izmırde bır doktora gıttık bır prof.
smear bahanesıyle o doktoru sectım , kı tup bebek konusunda ıyıdır kendısı.
durumu anlattık. esım dedı kı bırakalım mı bu ısı , denemeyelım mı?
bıze net bır sey demedı.
ben bır sey dıyemem dedı .
ama bu kadar sene hıc gebelık olusmaması dusunduruyor benı dedı.
12 senelık evlısınız , 9 senedır korunmuyorsunuz ve sadece 1 dondurulmusta kımyasal olmus dedı.
o yuzden ben sıze deneyın ya da denemeyın dıyemem sız karar verın dedı.
cok moral bulduk yanı anlayacagınız
nerdesiniz kızlarben bütün gün internetin başında doğum belirtisi okuyorum hiçbiri de bende yok
allah bu topikteki herkese yaşatsın bu stresi, doğum da stresmiş yaaa..
beklemesi dert, bebeğim sağlıklı mı sağlıkla gelecek mi, doğum nasıl olcak vs.
ben rahat bi insanım hep olumlu düşünüyorum ama yine de stresten fena oldum.
bir de annemler gelicek, kayınvalidemler gelicek. iki aile onlar bir de eşimle ben, doğumu beklicez hep beraber.
annemin gelmesini istiyorum acil bişey olursa yanımda olsun diye.
kaynanam da doğumda burda olmak istermiş tarih belli olmadığından gelicek o da önceden.
onu da anlıyorum bulunmak istiyo ama nolur doğunca haber versek o gün yetişse, sanki doğum anında bi faydası olucak bana.
yanımda annemden başkasını istemem diye söyledim de zaten.
ayhh ne lüzumsuz dertmiş benimki, dediğim gibi hepinizin böyle dertleri olsun inş
hepiniz haklısınız kızlar. size katılıyorum . çoğumuz gibi ben de mucizelere kaldığımı düşünüyorum artık. bu konuda cok da fazla duygu barınmıyor içimde. üzgünüm onu biliyorum, yarım kırık ve düşünceli ama diğer yarım da mantık yürütüyor . ne yapacaksın ki diyor . yapacagını yaptın ve bir kaç kez daha yapacaksın belki. daha ötesi yok.
Tanrımın benim için yazdığı hayat hikayesi nasıl bilemiyorum .Umuyorum bana ve beklemekte olan hepinize verir istediklerimizi.
Ancak bir işe başlamak için de motivasyon, istek, heves, biraz heyecan gerekir değil mi? bende bunların hiç biri uzun süredir yok. bu durum da yani heyecanssızlık ve boşuna kürek çekeceğini biliyor olmanın rehaveti (büyük ihtimal tabi kesin bilemiyorum) elimi kolumu bağlıyor. Hitucimin dediği gibi ben biraz görev edindim bu işi. pişman olmamak adına yapacagım yapacagımı .
ben en ıyısı gıdeyım sızlerı daha fazla asagıya cekmeden :2:
[ı]bugün arkadaşımın açıköğretim sınavı vardı
bebeği var 3 aylık sana getirebilrmiyim dedi ben zaten allahtan aryıyorum
hemen kabul ettim 5-6 saat bizdeydi baktım çok güzel bir gündü
kucağımdan indirmedim kuzum çok tatlıydı
gidince üzüldüm.kokusu eve sinmiş resmen yaa
Ev bebek kokuyor...[/ı]
kızlar ben geldimmm hepinizi çokkkkk ama çokkk özledimmmmmmm
Allahım inşallahhh merveciğime sağlıklı bir ewlat vericekkkk
incim akasyamm sizlerdende bekliorum güzel haberlerrrr
bugün çok yogumdum çok giremedim amcak okuyabildiklerime baktımmm
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Bugün arkadaşımın açıköğretim sınavı vardı
Bebeği var 3 aylık sana getirebilrmiyim dedi ben zaten allahtan aryıyorum
Hemen kabul ettim 5-6 saat bizdeydi baktım çok güzel bir gündü
Kucağımdan indirmedim kuzum çok tatlıydı
Gidince üzüldüm.Kokusu eve sinmiş resmen yaa
Ev bebek kokuyor...
Kızlar ben geldimmm hepinizi çokkkkk ama çokkk özledimmmmmmm
İncim akasyamm sizlerdende bekliorum güzel haberlerrrr
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallahhhhh
9 ay sonra o koku hiç çıkmayak inşallah...
hoşgeldin canım. Nasıl geçti? özledik seni...
Delikız nazefsa nasılsınız yazmıyorsunuz. Delikız ev mi yerleştiriyorsun hala?
Kızlar ;
Bu topiğin durumu nedir ? :26: Niye artık kimse gelmiyorValla biz tedaviye yeni başlayacaklar-başlayanlar için çok kötü oldu bu durum. Eskiden en azından manevi paylaşımlarla stres atıp birbirimize destek oluyorduk.Artık Memorial ve Eylül topiğinde yazıyorum ben. Ama hiçbir yerde bu topikteki gibi rahat değilim. Maaleseff burada da paylaşım yapacak kimse bulamıyorum
Canımmmm ben sizi sürekli takip ediyorum ama tam bişeyler yazacagım sıra işim çıkıyor
Topigimizi biraz canlandıralım çok sessizleşti
Delikızda kayıp ,yarın bi arayımda halini hatrını sorayım..
Sen nasılsın?
İyice karnın büyüdü degilmi?
Bende iyice agırlaştım şimdiden
Sen yoksun yaa ondan bu kadar sessiz canımmmİşlerin yogun sanırım
Tedaviye ne zaman başlıyorsun?
Allahın izni ile sizdende güzel haberler alsak çok mutlu olucam rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın..
Görümcemde tedaviye başladı allaahım onunda yardımcısı olsun..
Kızlar ben geldimmm hepinizi çokkkkk ama çokkk özledimmmmmmm
İncim akasyamm sizlerdende bekliorum güzel haberlerrrr
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallahhhhh
HeheHaftasonu yoktum canım. Dün geldim. Benim tedavi yılan hikayesine döndü ama inşallah ay sonunda başlayacağım. PKOS olduğundan regl düzensiz. Tarihi kestiremiyorum. Bu arada güzel hamişlerden dua bekliyoruz. Mervişime, bana, tedavideki tüm arkadaşlara... İnşallah sizin yaşadığınız mutluluğu bizler de yaşarız
Prenses büyüyor annesi. Normaldir artık. Maşallahh ona
Akasya evet canım ya sorun aynı anda topikte fazla kişi bulunmaması bence...
Siz başlayın yine başlarız yazmaya...
Nazefsa inşallah olur görümcenin de. Ben büyüdüm canım epey... 28 oldum sayılr...
Hoşbulduk canım vallahi ben paso yattım geldim arkadaşlar daha çok eylendihoşgeldin canım. Nasıl geçti? özledik seni...
Hoşbulduk akasyammmm canımmm,Güzel annecik hoşgeldin...Biz de seni özledik
Ben burdayım artıkkkk 1 hafta tatildeydim o yüzden giremedim canımm Allahın izniylee sağlıkla geçicek tedavinnKızlar ;
Bu topiğin durumu nedir ? :26: Niye artık kimse gelmiyorValla biz tedaviye yeni başlayacaklar-başlayanlar için çok kötü oldu bu durum. Eskiden en azından manevi paylaşımlarla stres atıp birbirimize destek oluyorduk.Artık Memorial ve Eylül topiğinde yazıyorum ben. Ama hiçbir yerde bu topikteki gibi rahat değilim. Maaleseff burada da paylaşım yapacak kimse bulamıyorum
Canııımmmmmm bizde seni çok özlediknerelerdesin sen yaaa hiç sesin solugun çıkmıyor?
Bebiş nasıl?Cinsiyet kesin erkekmi belli oldumu bakıyım?
ev yerleştirme işleri usta işleri ile uğraştım tüm haftaDelikız nazefsa nasılsınız yazmıyorsunuz. Delikız ev mi yerleştiriyorsun hala?
selam naz buralardayım da yazamadımDelikızda kayıp ,yarın bi arayımda halini hatrını sorayım..
Sen nasılsın?
..
Hoşbulduk canım vallahi ben paso yattım geldim arkadaşlar daha çok eylendihoşgeldin canım. Nasıl geçti? özledik seni...
Hoşbulduk akasyammmm canımmm,Güzel annecik hoşgeldin...Biz de seni özledik
Ben burdayım artıkkkk 1 hafta tatildeydim o yüzden giremedim canımm Allahın izniylee sağlıkla geçicek tedavinnKızlar ;
Canııımmmmmm bizde seni çok özlediknerelerdesin sen yaaa hiç sesin solugun çıkmıyor?
Bebiş nasıl?Cinsiyet kesin erkekmi belli oldumu bakıyım?
Hoşbulduk canım vallahi ben paso yattım geldim arkadaşlar daha çok eylendi
Ama değişiklik tabi güzel geldi sen nasılsın arda bebek nasıll
Hoşbulduk akasyammmm canımmm,
Biranönce hayırlısıyla başla tedavine ben yanındayım herzaman burda olucam sana sözz
Ben burdayım artıkkkk 1 hafta tatildeydim o yüzden giremedim canımm Allahın izniylee sağlıkla geçicek tedavinn
Bende sizleri çok özledim cnm vallahi yaa ..
Tatildeydim cnm Kıbrısın havasını aldık geldik
Bebişde sanırım iyi hareketlenmeye başladı sanki yada ben öle hissediorumm
Cinseyet kime gitsem hepsi erkek dio cnm vallahi ama bilmiorum yani güven olmuo doktorlaraa sen nasılsın nasıl gidioo ..
delikızzz sen nerelerdesinn hamsiler nasıll
İncimmmm uyan artıkkkkk
ev yerleştirme işleri usta işleri ile uğraştım tüm hafta
bu hafta başı da işe geldim rapor sonrası işleri toparlamaya çalışıyorum
dün çok yoğundum okudum ama yazamadım
ev işlerimiz hala bitmedi
yarım yamalak olan şeyler var
zamanla hallolacak inş.
selam naz buralardayım da yazamadım
ben yokum herkese cevap yetiştiren biri yokya sanırım ondan topik sessiz
herkese günaydın topik ahalisi
ben yorgun bitkin ve yoğun bir iş kadını olarak karşınızdayım
şuan simit peynir zeytin süt kahvaltı yapıyorum
bu ara koşturmaktan sanırım dizlerimin aşağısında bacak arkalarımda kramplar oluyor
çok şükür iyiyim
sizleri de okuyordum ama yazamıyordum yazmak bugüne nasipmiş
eylül ayı geldi çok şükür
hadi bismillah dizilin sıraya da siftah yapalım
ohh çok iyi yapmışsın valla iyi gelmiştir tatil hem sana hem ogluşuna
Bu sefer kesin belli olur cinsiyeti..
Zayıfsan hissedersin canım,ben hissediyorum özellikle sırtüstü yattıgımda bariz anlaşılıyor
Delikız geldi sonundaHerkes kayıptı topik yeni yeni şenleniyor
Çokşükür geldin canımmm özledim valla
Nasılsın?Taşındınmı bittimi artık işler?
Kendini fazla yorma ..
Ne zaman ayrıntılıya gidiyorsun canım,sende git bir an önce yaptır için rahatlasın.Bak ben yaptırdım çok şükür içim rahat.
Gerçi biliyorum bıdıklar çok saglıklı ama yinede bi görmüş olursun en azından..
ooohh süper valla iyice dinlen mis gibiHoşbulduk canım vallahi ben paso yattım geldim arkadaşlar daha çok eylendi
Ama değişiklik tabi güzel geldi sen nasılsın arda bebek nasıll
Hoşbulduk akasyammmm canımmm,
Biranönce hayırlısıyla başla tedavine ben yanındayım herzaman burda olucam sana sözz
Ben burdayım artıkkkk 1 hafta tatildeydim o yüzden giremedim canımm Allahın izniylee sağlıkla geçicek tedavinn
Bende sizleri çok özledim cnm vallahi yaa ..
Tatildeydim cnm Kıbrısın havasını aldık geldik
Bebişde sanırım iyi hareketlenmeye başladı sanki yada ben öle hissediorumm
Cinseyet kime gitsem hepsi erkek dio cnm vallahi ama bilmiorum yani güven olmuo doktorlaraa sen nasılsın nasıl gidioo ..
delikızzz sen nerelerdesinn hamsiler nasıll
İncimmmm uyan artıkkkkk
geldim evet çok şükür
ayrıntılıya 10 gün sonra filan gitmeyi düşünüyorum inş.
biraz daha büyüsünler istiyorum
doktor konusunda biraz kararsızım ya
tam verim alamıyorum
bu saatten sonra nasıl değiştiririm onu da bilmiyorum
sezeryan olacağı için aslında yenimahalle devleti bile düşünmüyorum desem yalandır
kafam çok karışık
ohh çok iyi yapmışsın valla iyi gelmiştir tatil hem sana hem ogluşuna
Bu sefer kesin belli olur cinsiyeti..
Zayıfsan hissedersin canım,ben hissediyorum özellikle sırtüstü yattıgımda bariz anlaşılıyor
Delikız geldi sonundaHerkes kayıptı topik yeni yeni şenleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?